Tüp Bebek Merkezleri Kafam çok karışık lütfen yardım edin

Agarthery

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
25
4
43
Merhabalar .. Kafam çok karışık gittiğim bütün doktorlar tüp bebeğe gitmemi söylüyorlar.. Araştırmaya kalktığımda o kadar çok şey karşıma çıktı ki allak bullak oldum.. Herkes bişey diyor.. Ben gerçekten ne yapacağıma karar veremiyorum.. Van da çalışıyorum.. Ailem mersinde.. Bir yandan mersinede bir tüp bebek merkezine gidip ailemin yanında rahatça bu süreci atlamak mantıklı geliyor ama bir yandan da istanbulda adı duyulmuş bir yere gitsem mi diyorum ama istanbulun şartları benim için zor olacak barınma vs konuları... İşin içinden çıkamıyorum.. Riskede atmak istemiyorum.. Çünkü başka bir şehire gidip tüp bebek yaptırmak çok zor ..özellikle çalışan bayanlar için .. Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim..

Artık doğrusunu yanlışını ayırt edemiyorum.. Psikolojim çok bozuldu.. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestiremiyorum.. Burdaki forumlarda yazanları okumaya çalıştım ama çoğundan bişe anlamadım.. Bu konuda yeni olduğum için belkide..

Ama mutlaka beni anlıcak birileri vardır yardımcı olabilecek.. Fsh değerim ilk ay 25 sonra 6 en son bu ay 18 çıktı... Amh 0.20 ile 1.43 yazıo.. Yaşım 33 tüp bebek merkezindeki doktor sen 43 yaşındaki kadının yumurtasına sahipsin dedi b normal yollarla imkansız gibi dedi .. tamam tüp bebek yaptırayım ama nerde nasıl

X