- 30 Mayıs 2015
- 606
- 355
merhaba hanımlar... içim içimi yiyor resmen ne yapmam gerekiyo bi türlü karar veremedim. düğünüme iki hafta kaldı çoğu seyi hallettik sadece alışverişe çıkıp bi kaç kıyafet çamaşır falan alınacak bana. sorun şu ki şimdiye kadar gelinlik mobilya vs herseye benim annemle gittik gönül koymasın diye nişanlım annesini hep uzak tuttu tatsızlık olmasın diye. cünkü annem biraz huysuz bi insandır herseyin dikine gider arada tatsızlık olmasın dedi. annesi ne kadar alınsada bişey soylemedi bende aksine ilgilenmiyo diye düşünüyordum ama tam tersi nişanlım herseyi yaptıktan sonra soylemiş tabi kayınvalide haklı olarak oğluna gönül koymuş.
beni aradı konuşurken boyle boyle dedi bende sasırdım senlik bişey yok sakın yanlış anlama seni seviyorum ben falan dedi şimdiye kadar aramızda da allaha şükür bi tatsızlık olmadı zaten siz nası istiyosanız öyle olacak tabi dediler hep.
tabi annem biraz farklı benim herşey ona sorulsun onun dediği olsun isteyen bi insan ve aksi olunca küser konuşmaz. şimdi alışveriş olacak nişanlım hep annenle gittik bu sefer annem gelsin ikisi olmasın diyo. hak veriyorum ama ben nasıl gelme diyeyim anneme bilmiyorum canım sıkkın ne yapmam gerekiyo benim ya
beni aradı konuşurken boyle boyle dedi bende sasırdım senlik bişey yok sakın yanlış anlama seni seviyorum ben falan dedi şimdiye kadar aramızda da allaha şükür bi tatsızlık olmadı zaten siz nası istiyosanız öyle olacak tabi dediler hep.
tabi annem biraz farklı benim herşey ona sorulsun onun dediği olsun isteyen bi insan ve aksi olunca küser konuşmaz. şimdi alışveriş olacak nişanlım hep annenle gittik bu sefer annem gelsin ikisi olmasın diyo. hak veriyorum ama ben nasıl gelme diyeyim anneme bilmiyorum canım sıkkın ne yapmam gerekiyo benim ya