kafam çok karışık

wanteddd

> L&M <
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
606
355
merhaba hanımlar... içim içimi yiyor resmen ne yapmam gerekiyo bi türlü karar veremedim. düğünüme iki hafta kaldı çoğu seyi hallettik sadece alışverişe çıkıp bi kaç kıyafet çamaşır falan alınacak bana. sorun şu ki şimdiye kadar gelinlik mobilya vs herseye benim annemle gittik gönül koymasın diye nişanlım annesini hep uzak tuttu tatsızlık olmasın diye. cünkü annem biraz huysuz bi insandır herseyin dikine gider arada tatsızlık olmasın dedi. annesi ne kadar alınsada bişey soylemedi bende aksine ilgilenmiyo diye düşünüyordum ama tam tersi nişanlım herseyi yaptıktan sonra soylemiş tabi kayınvalide haklı olarak oğluna gönül koymuş.
beni aradı konuşurken boyle boyle dedi bende sasırdım senlik bişey yok sakın yanlış anlama seni seviyorum ben falan dedi şimdiye kadar aramızda da allaha şükür bi tatsızlık olmadı zaten siz nası istiyosanız öyle olacak tabi dediler hep.
tabi annem biraz farklı benim herşey ona sorulsun onun dediği olsun isteyen bi insan ve aksi olunca küser konuşmaz. şimdi alışveriş olacak nişanlım hep annenle gittik bu sefer annem gelsin ikisi olmasın diyo. hak veriyorum ama ben nasıl gelme diyeyim anneme bilmiyorum canım sıkkın ne yapmam gerekiyo benim ya

Kimse gelmesin sadece ikiniz gidin sonuçta sana alınacak kıyafet filan kime ne ki değil mi.. Hani ev eşyası filan olsa neysede..

Niye annelerle gidilir ki???

Biz hep eşimle gittik herşeye... Sadece gelinlik alırken çarşıya gidilecek diye anneler gelmişti o kadar.

Kendi zevkiniz yok mu ? Aynı şeyi anneniz değil kv'niz yapsa ne derdiniz_ Hep kv bizle ,bir rahat bırakmıyor,karılıyor olurdu.

Kimse gelmesin sadece ikiniz gidin sonuçta sana alınacak kıyafet filan kime ne ki değil mi.. Hani ev eşyası filan olsa neysede..
bizde öyle diyorduk hatta nişanlım bu konu için ısrar etti ama annemi biliyorum üstü kapalı söyledim ona bile surat yaptı sorsan siz bilirsiniz diyo ama öyle davranmıyor ee haliyle kayınvalidede bu sefer gelmek istedi ki bişey diyemiyorum gelinliği bile alırken getirmedi nişanlım akşam söylemiş aldık diye
bir de herşeyi kendimiz yaptık biz bu alışverişi kayınvalide yapacak ben ayarladım kendimi ne istiyosa onu alalım müsait olunca demiş

Niye annelerle gidilir ki???

Biz hep eşimle gittik herşeye... Sadece gelinlik alırken çarşıya gidilecek diye anneler gelmişti o kadar.

Kendi zevkiniz yok mu ? Aynı şeyi anneniz değil kv'niz yapsa ne derdiniz_ Hep kv bizle ,bir rahat bırakmıyor,karılıyor olurdu.
hiç bir zaman öyle düşünmedim aksine annem nasıl istiyorsa o kadında istiyordur ilk defa düğün yapıyor dedim
ayrıca söylediğim dert o taraftan yana değil annem düşündürüyor beni biliyorum ki annende gelmesin desem hoşuna gider nişanlımın yanlız gidelim diye ama annem iştee

Valla kv yine iyi çok tepki vermemiş.Açıkçası anneniz haksız yani.Bu seferde kv ile gidin.
Gerçi bana kalsa nişanlınızla gidin diyeceğim ama öyle bir şansınız yok sanırım.

Valla kv yine iyi çok tepki vermemiş.Açıkçası anneniz haksız yani.Bu seferde kv ile gidin.
Gerçi bana kalsa nişanlınızla gidin diyeceğim ama öyle bir şansınız yok sanırım.
doğru ben kadına hak veriyorum zaten ve sağolsun benimle konuştu bunu baya bi aradaki yanlış anlamaları düzelttik öyle bi durumda bile bana tepkili bi hareketi olmadı sorun annem evet en ufak bişeyde tatsızlık çıkacak biliyorum malesef

doğru ben kadına hak veriyorum zaten ve sağolsun benimle konuştu bunu baya bi aradaki yanlış anlamaları düzelttik öyle bi durumda bile bana tepkili bi hareketi olmadı sorun annem evet en ufak bişeyde tatsızlık çıkacak biliyorum malesef
Annenize o gün için bir organizasyon düzenleyin.Reddedemeyeceği bişey olsun ama.2-3 gün sonra aynı güne alışverişe çıkacağınızı söyle.Belki böyle olur.

Alışverişe cikcaz deme annene. Nişanlınla buluşacak ol. Birlikteyken alışverişi halledelim dedik diye anneni ara bir şey ister misin diye danis. Sonra tesadüf kaynananla karşılasmis olacaksın size eşlik edecek:KK70:

Neden ille de tatsizlik cıkar diye dusunuyosunuz, daha önce sorun çıktı mi aralarinda? Bırakın ikisi de gelsin madem gonul koyacaklarini dusunuyorsaniz. Bana kalsa sadece nisanlinla gidin derim ama zor işler valla

Kayınvalidenle gideceğini söyleme hatta alışverişe gideceğini bile söyleme. Nişanlımla gezicez biraz de. Sonra elin kolun dolu dönünce çıkmışken bunları da hallettik de olsun bitsin.

galiba en son kendimiz gittik aldık dicem ama tepkisini tahmin edebiliyorum off şu durumda düşündüğüm şeye bakın ya her zaman böyle oluyo bi perde seçmeye götürmedim diye demediği kalmadı ona da yarım saat işten çıkıp beğenip geldim o kadar zaten vaktim yok yetişemiyorum

Neden ille de tatsizlik cıkar diye dusunuyosunuz, daha önce sorun çıktı mi aralarinda? Bırakın ikisi de gelsin madem gonul koyacaklarini dusunuyorsaniz. Bana kalsa sadece nisanlinla gidin derim ama zor işler valla
ablam 10 sene önce evlendi ve olanları biliyorum . annem herşeyin pahalısı olsun düşüncesinde evet acı ama gerçek bu. zevklerimiz zaten hiç uyuşmuyo şimdi o beğenecek ben beğenmicem kayınvalidenin gösterdiği bişeyi beğenirsem vay halime yani o derece. bi de kayınvalide biraz genç ruhlu şen şakrak bi insan annem herşeyi eleştiriyo

Ufffs kızım ilerde evlenince hiiç karışmam, çok gereksiz bu tür kaprisler. Yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar.

Bence annenizle açık açık konuşun. Trip atarsa da atsın, bu kadar basit ve saçma birşeye kızacaksa da kusura bakma yani anneler biraz anlayışlı olmalı heleki bu günlerde. Ağlayın, duygu sömürüsü yapın, arada kaldım anlayış göster diyin..

Nişanlınız size çok pozitif yaklaşmış, bu durumu çözmekte size düşer. Annenizi egale etmek durumundasınız. Bana kalsa ikisi de gelmesin çok saçma ama kv için bunu yapman gerek.

Hakikaten koca kadınların derdine bak anasını ya..

Kusura bakmayın ama anneniz yerini bilsin biraz.
Kayınvalideniz iyi yine sesini çıkarmamış olayı abartmamış.
İki üç parça kıyafeti kayınvalidenizle yapacaksınız diye küsecekse de küssün.
Anneler olgun olmalı böyle olaylarda inanın anlayamadım.
Sizin eviniz, sizin zevkiniz, sizin kararınız.
Açıkça söyleyin birlikte gideceğinizi, nasıl olsa bir şekilde öğrenir yalan söylemeyin boşuna.

Ufffs kızım ilerde evlenince hiiç karışmam, çok gereksiz bu tür kaprisler. Yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar.

Bence annenizle açık açık konuşun. Trip atarsa da atsın, bu kadar basit ve saçma birşeye kızacaksa da kusura bakma yani anneler biraz anlayışlı olmalı heleki bu günlerde. Ağlayın, duygu sömürüsü yapın, arada kaldım anlayış göster diyin..

Nişanlınız size çok pozitif yaklaşmış, bu durumu çözmekte size düşer. Annenizi egale etmek durumundasınız. Bana kalsa ikisi de gelmesin çok saçma ama kv için bunu yapman gerek.

Hakikaten koca kadınların derdine bak anasını ya..
aynen öyle valla çocuk gibiler doğru kaç kere söyledim bak manevi destek lazım arada bırakma diyorum anlıyo ama ertesi gün yine aynı

Kusura bakmayın ama anneniz yerini bilsin biraz.
Kayınvalideniz iyi yine sesini çıkarmamış olayı abartmamış.
İki üç parça kıyafeti kayınvalidenizle yapacaksınız diye küsecekse de küssün.
Anneler olgun olmalı böyle olaylarda inanın anlayamadım.
Sizin eviniz, sizin zevkiniz, sizin kararınız.
Açıkça söyleyin birlikte gideceğinizi, nasıl olsa bir şekilde öğrenir yalan söylemeyin boşuna.
annemin yapacağını babam yapıyo zaten erde arkasından yönetme çocukları bırak nası isityolarsa sen ne karışıyosun diyo hep annem ben karışmıyorum beni ilgilendirmez diyo ama surat yapıp laf batırıyo şimdiye kadar duymamazlıktan gelmeye çalıştım ama artık zaten stresliyim en ufak şeyde patlıyorum ve gider ayak kalbini kırmak istemiyorum hemen gitceksin kurtulcaksın zaten diyo

Ben sana bir şey söyleyeyim mi... 2 hafta kalmış diyorsun... Evleneceksin..Bunlar o kadar güzel duygular ki... Ama böyle şeyler olunca benim şalterler atıyor...Benimde annem ablama bu tavırları yaptı..Ablamlar ne kaynanasını götürdüler ne annemi... İkisi gittiler eniştemle.Ama annem kıyameti kopardı. Kız tam evlenecek sıra konusmadı bile..İster kv olsun ister kendi annen orta yolu şimdiden bulamazsan evlendikten sonra huzur diye bir şey olmaz. bak nişanlın bir şekilde orta yolu bulmaya çalışmış o da isterdi en mutlu zamanlarda anneside ona eşlik etsin.. seni düşünmüş ne güzel tatsızlık çıkmasın değil derdi senin huzurun kaçmasın... sende evlendikten sonra huzurunun kaçmasını ve bu tür konulara kafa yormayı istemiyorsan şimdiden orta yolu bul.. ne kv ni üz ne anneni. bir şekilde ya hiç götürme ikisinide yada ikisinide al git.. güzel anılar bunlar...

Eşimin annesi de,benimki de evimiz kurulmaya baslandığında gormustu esyalarımızı..

İki tarafta bizi bize bıraktı..zaten öyle karısan tıpler değildir..

Biraz buyudugunuzu ve kendınız halletmeniz gerektığını gösterme zamanı değil mi?

Haa sen tek olursun annen sana fikir vermek için gelir ama zaten çift olarak gidiyorsunuz..
Birde çocuk gıbı anneleri peşinize takmanın bi alemi yok..

valla herkesi memnun edeyim derken olan size olur bu defa da anneniz gönül koyun ama kızmadan terslemeden halletmeye bakın yoksa bu dönemdeki olaylar yıllar geçse de unutulmuyor

X