kafam karisik ne yapicam bilmiyorum :(

minikimnedensustun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
54
19
35
Merhabalar,
5 ay önce arkadaşımın kuzeniyle tanıştım. KPSS ye hazirlandigim için tanismamiza ara verdik. Temmuz 12 den sonra konuşmaya başladık. 3 hafta gayet güzel konustuk. Birbirimizden hoşlandık. Beni sevdiğini söyledi. Bende onu sevdim. Annesi bize geleceğini söyledi. Kabul ettik. Annesi geldi annemle tanıştı konuştular. Fakat annesi geldikten sonra çocuktan ses yok :KK43: 1 hafta oldu annesi bize geleli 1 haftadır ses soluk yok çocuktan. 1 günde değişti sandi. Gelen goruculerimden ilk defa onun annesini beğendim. Anneside bana bakarken gülen gözlerle bakıyordu. Ama çocuğun 1 haftadır sessiz oluşu beni artık çok sıkıntıya soktu. İşin garibi saati de benim cantamda kaldı :KK43: ne yapicam bilmiyorum. Kuzeni de o günden sonra bisey demedi. Siz olsanız ne yaparsınız.

1 ayda evlenme kararı mı aldınız yani? Yanlış mı anladım?
Bu kadar kısa sürede kim kimi tanır da, sever, aklım almıyor vallahi.
O yüzden şuan ki sonuç bana pek şaşırtıcı gelmedi. Ortada henüz bir ilişki kuracak zaman bile olmamış ki, devamı gelsin.
Siz de arayıp, sormayın. Bu durumda yapacak başka bir şey yok bence.

Siz tamamen yanlış anlamissiniz tabiki 1 ayda öyle bir karar almadik. Daha tanışma aşaması. Annesi istemeye gelmedi ablacim naptin sen yaa :)) daha neler. Sevmek derken de aşk değil hoslanmak yani konuştum şimdilik anlastik o anlamda. Şimdi saati bende kaldı ben napiyim o saati sizce. Saatte neden bende kaldı onuda yaziyim. Kahvtiya gitmistik göl vardı çocuklar da bizi islatiyodu buda araba anahtarı gözlük cüzdan saati bana verdi camtama koydum. Oyle yanı sonra da saati vermeyi unutmusum

Sen evlilik amaçlı değil tanışma amaçlı annesi geldi demişsin. Acaba bu çocuk evlilik yoluna girdiğini düşünüp paniklemiş olmasın? Ne yapıyorum ben gibilerinden?

Annesinden de olumsuz bir tepki almamışsın, öyle olsa annesi belki sevmemistir seni çok derdim.

Sen evlilik amaçlı değil tanışma amaçlı annesi geldi demişsin. Acaba bu çocuk evlilik yoluna girdiğini düşünüp paniklemiş olmasın? Ne yapıyorum ben gibilerinden?

Annesinden de olumsuz bir tepki almamışsın, öyle olsa annesi belki sevmemistir seni çok derdim.
Evet belki de olabilir. Ama banada 30 yaşıma geldim ne istedigimji biliyorum demişti. Kısacası 1 gün oncesinde çok farklıydı. O gunde n sonrada cevap yok. Öldü mu noldu bilmiyorum. Kuzeni sormuş annesinin geldiği ertesi gün ben ona haber vericem ailece konuşuyoruz demiş.

Siz tamamen yanlış anlamissiniz tabiki 1 ayda öyle bir karar almadik. Daha tanışma aşaması. Annesi istemeye gelmedi ablacim naptin sen yaa :)) daha neler. Sevmek derken de aşk değil hoslanmak yani konuştum şimdilik anlastik o anlamda. Şimdi saati bende kaldı ben napiyim o saati sizce. Saatte neden bende kaldı onuda yaziyim. Kahvtiya gitmistik göl vardı çocuklar da bizi islatiyodu buda araba anahtarı gözlük cüzdan saati bana verdi camtama koydum. Oyle yanı sonra da saati vermeyi unutmusum
Ama ne bileyim ben ya. =) Aileler işin içine girince, görücü filan da deyince bu iş evliliğe çıkıyor diye düşündüm. Belki o çocuk da öyle düşünmüş, kafası karışmış, korkmuştur. Ne düşünürse düşünsün ses çıkarmaması ayıp tabi. Saatini kuzeni aracılığıyla yollayamaz mısın? Bu arada o da neler olup bittiğine dair belki bir kaç laf çıtlatır sana.

Ama ne bileyim ben ya. =) Aileler işin içine girince, görücü filan da deyince bu iş evliliğe çıkıyor diye düşündüm. Belki o çocuk da öyle düşünmüş, kafası karışmış, korkmuştur. Ne düşünürse düşünsün ses çıkarmaması ayıp tabi. Saatini kuzeni aracılığıyla yollayamaz mısın? Bu arada o da neler olup bittiğine dair belki bir kaç laf çıtlatır sana.
Bilemedim işte saati o şekilde gönderebilirim. Bende çok merak ediyorum neden cevap vermedi diye de bu sefer de kız benim pesime dustu izlenimi vermek istemiyorum. Evet cevap vermemesi bencede çok ayip.

Annenin gelmesi için de erken ki,ne gerek var biz 9 sene çıktık evlenme kararı alınca aileler tanıştı

o gün evden gittikten sonra hiç aramadın mı? napıyosun vs diye mesajlaşma olmadı mı?
hayırdır küs müyüz derdim ben olsam.
bu şekilde bir haftadır sus pus olması çok kırıcı bir davranış.
işler istdiği gibi olmamış olabilir.
kusura bakma bu iş olmayacak seni de boşuna ümitlendirmeyeyim demesi lazım en azından.

Evet belki de olabilir. Ama banada 30 yaşıma geldim ne istedigimji biliyorum demişti. Kısacası 1 gün oncesinde çok farklıydı. O gunde n sonrada cevap yok. Öldü mu noldu bilmiyorum. Kuzeni sormuş annesinin geldiği ertesi gün ben ona haber vericem ailece konuşuyoruz demiş.

N3 konusuyolarmis ailece

Çok ilginç bir olay, aileler tanıştıktan sonra halbuki iki kişi hemen yorum yapmaya başlar çok begendi falan filan diye, ben erkek arkadasımı annemle tanıştırmıştım annem kesinlikle olmaz falan dedi ona ragmen ben çocuga annem uzak diye üzülüyo sadece başka bi sıkıntu yok demiştim, erkek arkadasının kesinlikle bir mesaj falan atması lazım , yaşı küçük falan fa değil yani, acaba annesi olmaz falan dedi de anakuzusu biriyse dediğinden çıkmayabilir

o gün evden gittikten sonra hiç aramadın mı? napıyosun vs diye mesajlaşma olmadı mı?
hayırdır küs müyüz derdim ben olsam.
bu şekilde bir haftadır sus pus olması çok kırıcı bir davranış.
işler istdiği gibi olmamış olabilir.
kusura bakma bu iş olmayacak seni de boşuna ümitlendirmeyeyim demesi lazım en azından.
O gün annesini geldi aldı saat 19.30 da. Gece oldu hic ses soluk çıkmadı. 12 olunca ben napiyorsun nerdesin diye mesaj attım. Gece 4 de bana iki gün ust üste vardiyalı çalıştım ya dengem bozuldu uyuya kalmisim diye mesaj attı. Bende ağlayan surat gönderdim oda üzgün surat yolladı. Bu kadar. Bugun aradım saat 3 de açmadı telefonu

Çok ilginç bir olay, aileler tanıştıktan sonra halbuki iki kişi hemen yorum yapmaya başlar çok begendi falan filan diye, ben erkek arkadasımı annemle tanıştırmıştım annem kesinlikle olmaz falan dedi ona ragmen ben çocuga annem uzak diye üzülüyo sadece başka bi sıkıntu yok demiştim, erkek arkadasının kesinlikle bir mesaj falan atması lazım , yaşı küçük falan fa değil yani, acaba annesi olmaz falan dedi de anakuzusu biriyse dediğinden çıkmayabilir
Olabilir. Bilemiyorum artık basıma böyle bir olay geldi çok da moralim bozuldu. Hayal kırıklığına uğradı çünkü. Çok ümit verdi gercekten. Hiç böyle ani bir değişim beklemiyordum. Tokat gibi oldu bana

X