kafam karisik yardim edermisiniz

Elifiim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
25
1
merhaba, sey. benim bir bucuk senelik bir sevgilim vardi. ankaradaydik ama o okumak icin istanbula gitti eylulde. 2 aydan sonra surekli ayrilmak istedi ben birakmadim, haliyle birakmadigim icin beni birakmadi ama yalan soyledi aldatti. yapismistim. bunalttim. en sonunda dayanamadim ayrildim. 3 aydir ayriyiz suanda bi sevgilim var mutlu ediyo beni, ilk baslarda bu bi bucuk senelik sevgilim aramadi ama gunlerce barismak istedi benimle. bana cok guzel seyler dedi ve ben bile inanamadım yani. kafam karısık, insan degismez derler elbet ama ya mutlu olursak bu sefer? kiymet anlamistir sonucta, ama ya pisman olursam?..

Cık olmamış yaptığın :KK47: Hayatında biri olmasa tamam ama bu şekilde onu aldatmış oluyorsun. Onu seviyorsan hayatına başkasını sokmayacaktin . birisini unutmak için hayatına başka birini alma :KK59:

bırakın eski sevgili eskide yeni sevgili yanınızda kalsın. en iyisi bu gibi. uzak ilişki zor. ayrıca yeniden aldatabilir. boşluğa düştüğü için geri dönmeye çalışmışta olabilir.

Kesinlikle donme derim,sevse o zaman birakmazdi seni,baska hesaplari vardir onun birak gecmiste kalsin..

Hem çok seviyordunuz, adama kene gibi yapıştınız bırakmasın diye hem de ayrılır ayrılmaz kendinize yeni sevgili mi yaptınız 3 ay içerisinde?

başka şehre gidince seninle ayrılmasının sebebi oradaki olanakları görüp değerlendirmek istemesi. bir kere ortada aldatma var. güvenebilecek misin tekrar?

geri dönüşünün kalıcı olmadığı aşikar ama hayat senin hayatın istiyorsan peşinden git.

Seni aldatan biri için sen de birini aldatacaksın yani?
Sonra hayatın mahvolacak hem bir masumun ahını alacaksın hem de bir öküze dönüp mutsuz olacaksın

Sanırım istanbulda olan ilişkisi bitti oda sizin nasıl yapıştığınızı bildiği için şansımı deneyeyim demiş.
Yani kabul ederseniz en fazla 1 hafta sonra yine aynı şeyleri yaşayacaksınız
Hem şuan ki birlikteliğinize yazık değil mi? Madem mutlusunuz daha ne istiyorsunuz?
Ayı avucunuza bırakmalarınımı

merhaba, sey. benim bir bucuk senelik bir sevgilim vardi. ankaradaydik ama o okumak icin istanbula gitti eylulde. 2 aydan sonra surekli ayrilmak istedi ben birakmadim, haliyle birakmadigim icin beni birakmadi ama yalan soyledi aldatti. yapismistim. bunalttim. en sonunda dayanamadim ayrildim. 3 aydir ayriyiz suanda bi sevgilim var mutlu ediyo beni, ilk baslarda bu bi bucuk senelik sevgilim aramadi ama gunlerce barismak istedi benimle. bana cok guzel seyler dedi ve ben bile inanamadım yani. kafam karısık, insan degismez derler elbet ama ya mutlu olursak bu sefer? kiymet anlamistir sonucta, ama ya pisman olursam?..
sakınn öncekine dönme o zman devamlı gider bak başka iyi ilişkisi varken bile bana döndü bu nası olsa cepte der. Bide öteki zaten seni mutlu ediyormuş. Biraz vefalı ol yoksa karma yasalarını bilirsin ilahi adalet gelir seni bulur Allah korusun. Hayat film değil daha gerçekçi ol. Mutlu edilmek ne kadar önemli bir şey henüz anlayamamışsın sen

X