Kafam Karışık

Morella_Pink

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
45
20
Öncelikle Merhaba bayanlar. Bir derdim var konusuna uycak bi derdim var. Ortak arkadas aracılıgıyla biriyle tanıştım. 3 gündür aralıksız konusuyoruz. Çok iyi anlasıyorduk. Görüştük.İlk gördüğümde çok şaşırdım çünkü bana ne kendisi ne de ortak arkadasımız ayagından bahsetmemişti. Evet kırmamak için oturdum ama geçirdiğim zamandan çok keyif aldım. Okadar iyi bi insan ki hayata okadar bağlı ki...Ayagında ki soruna gelince böbrek yetmezliğinden dolayı organ nakli ameliyatı olmuş. Ameliyat çok iyi geçmiş. O konuda hiç bi sorunu yokmus. Fakat geçen haftalarda bacagında ki damarda kan pıhtılasması olmus. Doktora gitmiş. Bununla ilgili tedavi görüyormus. Bacagı tekrar düzele bilirmiş ama düzelmeyede bilirmiş. Fakat geçirdiği zor ameliyatı düşününce bu halinede şükür ediyor. Ama sorun ben napıcam ? Sırf bu yüzden görüşmeyi kessem kendimi çok kötü hissederim. İlk görüşüm gerçekten çok iyi bi insan olması. Ama eger bi adım atarsam ileride ona bakışım nasıl olur ya da böbrek nakli sonrası ilerde neler yaşana bilir kafam çok karısık lütfen bi akıl verin :KK43: :KK43: :KK43:

Son düzenleme:
Öncelikle Merhaba bayanlar. Bir derdim var konusuna uycak bi derdim var. Ortak arkadas aracılıgıyla biriyle tanıştım. 3 gündür aralıksız konusuyoruz. Çok iyi anlasıyorduk. Görüştük. Ve gördüğümde şok oldum. Ayagında aksaklık vardı. Kendimi çok kötü hissettim. Fakat kırmak istemedim onu. Bi yerde oturduk saatlerce sohbet ettik güldük. Okadar iyi bi insan ki hayata okadar bağlı ki...Ayagında ki soruna gelince böbrek yetmezliğinden dolayı organ nakli ameliyatı olmuş. Ameliyat çok iyi geçmiş. O konuda hiç bi sorunu yokmus. Fakat geçen haftalarda bacagında ki damarda kan pıhtılasması olmus. Doktora gitmiş. Bununla ilgili tedavi görüyormus. Bacagı tekrar düzele bilirmiş ama düzelmeyede bilirmiş. Fakat geçirdiği zor ameliyatı düşününce bu halinede şükür ediyor. Ama sorun ben napıcam ? Sırf bu yüzden görüşmeyi kessem kendimi çok kötü hissederim. İlk görüşüm gerçekten çok iyi bi insan olması. Ama eger bi adım atarsam ileride ona bakışım nasıl olur kafam çok karısık lütfen bi akıl verin :KK43: :KK43: :KK43:

bana ileride sorun yaparsınız gibi geldi..hani ilk gördüğünüzde kırmak istemeyip oturmanız bile sanki bir lutufmus gibi yazmıssınız.. bilemiyorum yine de tabi

ama gercekten sürekli konusup ileride bu yüzden vazgececekseniz çeşitli nedenlerle şimdiden ilişkiyi kesmek karsı taraf için en iyisi olacaktır

Çok zor bi durum belkide anlaşamayacaksınız ama o hep ayağında zannedecek bilemedim iyi düşünün ailenizide düşünün anneler çok hassas olur bu konularda:KK42:

Ben esimle nisanlandiktan sonra sol ayak topugu kirildi ve aksamaya basladi hic gecmeyecek sandim ama acikcasi hic de umrumda degildi cok şükür ucuz atlatmisti. 5 6 ay hep aksadi. Allaha sukur gecti.
Yani hicbir seyin garantisi yok. Siz tanisir evlenirsiniz sonra da bir sey olur ayagi aksayabilirdi...

Cok iyidir belki ...diyelimki siz sorun yapmadiniz gorustunuz is ciddiye bindi ailenizin tepkisi ne olur bu durumda ama devir o kadar kotu ki iyi bir es bulmak falan mesele ...yani birazdaha gorusun on numara bir adamdir belki

Keşke size en başından söyleseymiş bunu orda biraz hatalı davranmış
Oda kendine göre korkmuştur belki sizin onunla hiç konuşmayacağınızı düşünmüş olabilir büyük ihtimal
Bu nedenle yaptı
Bu devirde artık iyi birini bulmak anlaşmak o kadar zor ki.
Eğer içiniz attıysa ona karşı azda olsa birşeyler hissedebildiyseniz
Birlikteliğinize devam edin.
Ama eğer bu sizin için sorun olmayacaksa hiç bir zaman
Sonuçta istemeye bilirsiniz ve bu nedenle kimsenin sizi yargılamaya hakkıda yok
Kendinizi suçlu hissetmenizinde

duygularinizda ozgursunuz bunun icin uzulmeyin.
kabul edersiniz yada etmezsiniz tamamen size kalmis.
keske sizi tanistiran kisi soyleseymis bunu
aksakligi cok mu?

Eğer ayağının aksaması haricinde karakter ve görüntü olarak beğendiysen anlaşıp anlayamayacağınızı anlamak için bir süre daha görüş. Ama yok ayağı benim için büyük bir sorun diyorsan baştan kes gitsin.

Ilerde hem onu hem kendini mutsuz edeceksen görüşmeyi kes Yazık belli ki iyi olmayacak Ama Dışı hoş içi boş cok insan var ne diyelim hakkın da hayırlısı olsun:KK14:

X