- 26 Temmuz 2015
- 12
- 1
- 26
yaklaşık 250 gündür bir ilişkim var başta çok mutluyduk sonra birden değişti yani tamamen kaba anlayışsız sinirli oldu bende başta tepki göstermiyodum aramızda problemleri çözebiliyoduk ama iş giderek büyüdü ama ben çok seviyorum yani yaptığı onca şeye rağmen ve aynı sınıftaydık şimdi 11e geçtik ve okula bile girmeye korkuyorum istemiyorum okulu ondan korkmaya başladım en minik şeylere bile tersliyo sürekli ayrılıp barışma konusu açıyo ve bana o kadar çok güven verdi ki onsuz gerçekten yapamıyorum sırf bu yüzden ve sevdiğim için hep bi düzelir umuduyla birlikteyim soruyorum sevmiyosun diyorum o zamanda kızıyo hayır çok seviyorum diyip duruyo yani bana demediği laf kalmadı ben onu suçluyorum reddediyo seven insan yapmaz diyorum ona daha çok kızıyo hayır çok seviyorum diye sonra bişey oluyo direk ayrılık muhabbeti açıyo dengesizin teki mesajları takmıyo eskiden çok mutluyduk gerçekten o kadar bağlanmamı sağladı ki sonra birden değişince kendimi bi oyunda sanmaya başladım her gün ağlıyorum gerçekten bu kadar çaresiz hissetmemiştim kaç kez düzgünce konuştum yine de işe yaramadı ya anlamıyorum hata bende mi ki bana yardımcı olun lütfen