Söz Kesimi Kafam karışık :(

Merveg42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
127
37
34
Kızlar söz Nişan ayrı olacak bizde.. Yüzükler de ayrı olacakmış sizce sözde nasıl yüzük takılır Erkeğe de takılır mı yoksa sadece bana mı.. Nişanda ne takılacak peki yüzük olarak? Beni bi aydınlatın ya..

Benim bildiğim kadarıyla söz yüzükleri incecik alyanslar sonra nişanda da isteğe bağli birer alyans oluyo yani eskiden öyle olurmuş

Sözde size tektaş erkeğe bir takı yok nişanda ikinize de alyans ikisini de beraber seçebilirsiniz hayırlı olsun:nazar: :KK68:

20 ağustosta benim de söz törenim olacak biz alyans takacağız çünkü nişan baharda olacak arası baya var yani. Ben nişanda 5taş aldırmayı düşünüyorum mesela çok hoş duruyor bakmanı tavsiye ederim . Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, Allah mutluluğunuzu daim etsin :KK68::KK68::KK68::KK68:

20 ağustosta benim de söz törenim olacak biz alyans takacağız çünkü nişan baharda olacak arası baya var yani. Ben nişanda 5taş aldırmayı düşünüyorum mesela çok hoş duruyor bakmanı tavsiye ederim . Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, Allah mutluluğunuzu daim etsin :KK68::KK68::KK68::KK68:
Sağol Canımm senin de daim olsun:) aklımda olucak yüzük fikrin bi bakıyım :KK66:

X