yani her söylediğine hemen inanma ve kendinle ilgili herşeyi hemen anlatma..bizim 1 sene oldu inşallah devamıda gelir hayırlısıyla..
yok genel konuşuyorum detaylı özel değil..inş sizin için de hayırlısı olur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani her söylediğine hemen inanma ve kendinle ilgili herşeyi hemen anlatma..bizim 1 sene oldu inşallah devamıda gelir hayırlısıyla..
haklı olablirisn belki ama ya yine üzülürsem korku war.bir de bir ay olmadı ayrılık.hemen görüşmem yanlış olmaz demi?görüşürsem netten tanıştığım kişiyle görüşürüm çünkü önce onunla arkadaşça da olsa sohbet ettim ikisiyle aynı anda görüşmem
tatlım yazdıklarından küçükte olsa bir ümit gördüm
bana kalırsa sen biraz daha kafanı toparla bir başkasıyla
görüşmen hem sana hemde görüştüğün kişiye zararı olur
Ayrılık sonrası 5 aya kadar başka biri ile ilişki yaşayamazsın tarzı bir kural mı var? Neden yanlış olsun?
İstediğinle görüş. Üzülürüm diye düşünme. Üzüntün diğer ilişkin yüzünden oldu. Şimdi önüne bak.
Kapılarını olumsuz düşüncelerle kapatma.
çok haklısın
evet kötü bitti
geri dönüşü olur mu bilmiyorum çünkü aynı okuldayız.ama dönse de ben olmayacağım tuttuğum elin bırakılmasından üzülenin hep ben olmasından bıktım.
kararlı olmam lazım bu konuda
istemezse gitmezdi ama gitti
kafam karıştığı için sizlere sordum çünkü beklemediğim anda oldu anlayamadım bile.
Hala geri dönüsü varmi bilmiyorum diyorsun
adam seni aldatmisti bile hatirladigim kadariyla
ve acik acik seni istemiyorum arama diye bitirmisti
daha neyin umudunu tasiyorsun cok merak ediyorum ??
Kendini bukadar alcaltma lütfen
Yeni 2 kisi konusunda bence görüsebilirsin, hicbir sakinca yok,
sohbet edebilirsin tanisabilirsin ilk önce,
netten tanistiginla daha dikkatli ol,
ama öbürüylede bi görüsebilirsin,
yeni ayrildin diye beklicek halin yok
senin ex de coktan gününü gün ediyordur emin ol,
sende hayatina devam etmelisin
ikisinden biriyle olur mu bilmiyorum ama değmeyecek bi ex için geleceğini riske atma derim..
bi erkek değerini biliyorsa ama arada çok ufak hataları oluyorsa haklısın eskisini bekleyebilirsin ama okuduğum kadarıyla eskisi seni baya üzmüş.. ee seni üzen adam için yaptığın fedakarlıklar yetmedi mi??
bu işler hiç belli olmaz ikisinden birine için ısınabilir denemekte fayda var bence.. değer bilmeyeni salla gitsin sana hakettiğin değeri verene de şans ver bence..![]()
Bence görüşmekten tanımak hiçbir şey kaybetmezsin ama çok şey kazanabilirsin :)
demi ya :) Allah büyük derse ki yine üzülecceksin yapcak bir şey yok.olsun vardır bi hayır derim ..Hayırlısını istiyorum..
Canım öncelikle şunu söylemek istiyorum; bu senin için çok güzel bir işaret; bak o dünyadaki son erkek değil. Ondan sonra da aşk devam edecek.
Ama bir de şu yönü var; şu an hala yaralısın ve zaten sen yaralıyken yaranı sarmak amacıyla gönlünde yeni bir yara açtın. Bence biraz dinlen; arkadaşça görüşmeye devam et, köye döndüğünde aklın kaymasın, başka insanların olduğunu bil diye arkadaşça görüş. Ama yaralarını sarmadan yeni birine bağlanma bence. Umarım hakkında hayırlısı olur canım.![]()
Evet hayırlısı olsun umarım en güzelini yaşarsın her şeyin :)