Kafam karıştı ????

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
2 yıldır evliyim. Hem çalışıp hem 2. Öğretim olarak okuyorum 27 yaşındayım eşim 31 yaşında. 2 yıldır bebek Bebek diye başımın etini yedi. Bende okulun bitmesine 2,5 yıl kaldığını , son sınıfta yani 20 ay sonra hamile kalabileceğimi soyleyip hep ertelediM. Hem okul hem iş hem çocuk gitmez taBi. Neyse iyi.De oldu aslında sorunlarımızin neredeyse tamamını çözdüK diyebilirim.terapiler çok işe yaradı nihayet Öfkesini kontrol etmeyi öğrendi artık süt liman bir evliliğim var diyebilirim ..
Neyse kafama takılan şey şu ; bebek diyip duran eşime dün akşam buyuk eltim çocuk yok mu neden yapmıyor sunuz Demis.. esimin cevabı da :" sen gelip bakacaksan , yapalım. ." Olmuş.. Bunu eltimden duydum..
şimdi hevesini mi kaçırdım bebek konusunda.sizce ne demek istedi
anlamadım ya sormadım da.. Iste şu an..
merak ettiğim bişey daha var toplamda 3 yıl. Hamile kalmazsam eşim benden sogur Mu . Biliyorum saçma ama korkuyorum işte. .
Konu dışı yorumları dikkate almiyorum , güzel elleri ile yorum yapan herkese selamlar. .

2 yıldır evliyim. Hem çalışıp hem 2. Öğretim olarak okuyorum 27 yaşındayım eşim 31 yaşında. 2 yıldır bebek Bebek diye başımın etini yedi. Bende okulun bitmesine 2,5 yıl kaldığını , son sınıfta yani 20 ay sonra hamile kalabileceğimi soyleyip hep ertelediM. Hem okul hem iş hem çocuk gitmez taBi. Neyse iyi.De oldu aslında sorunlarımızin neredeyse tamamını çözdüK diyebilirim.terapiler çok işe yaradı nihayet Öfkesini kontrol etmeyi öğrendi artık süt liman bir evliliğim var diyebilirim ..
Neyse kafama takılan şey şu ; bebek diyip duran eşime dün akşam buyuk eltim çocuk yok mu neden yapmıyor sunuz Demis.. esimin cevabı da :" sen gelip bakacaksan , yapalım. ." Olmuş.. Bunu eltimden duydum..
şimdi hevesini mi kaçırdım bebek konusunda.sizce ne demek istedi
anlamadım ya sormadım da.. Iste şu an..
Konu dışı yorumları dikkate almiyorum , güzel elleri ile yorum yapan herkese selamlar. .
Belkide böyle bir sorunun sorulmasından rahatsız olmuş olabilir,eğer eltininiz yada çevreniz sık sık bebek yok mu diye soruyorsa,eşinizde terslemek amaçlı böyle bir cevap vermiş olabilir.

Birlikte anlaşmışsanız sorun olmaz. Eşiniz eltinize ben istiyorum eşim erteliyo diye bişey söylememiş yani o da bu şekilde kabullenmiş ortak kararınızı. Zaten kabullenmese bu durumdan rahatsız olduğunu da size belirtirdi. Yani sorun yok gibi.

Eltinin sorusu da yersiz olmuş sanane derler adama belki uğraşıyorsunuz da olmuyor insan her şeyi hesap edip konuşmak gerek, resmen başka şeyler ima etmiş elti , bu insanlar niye her şeye burununu sokar ki , eşin geçiştirmiş belki de zoruna gitti bi kaç sene daha geçse kısır muamelesi yapar bu insanlar illa ki düşünüyordur eşin de...

Bence gayet açık ve net bir cevap vermiş. Malum, siz bebeğiniz olursa bakamayacak durumda olduğunuzu bir çok kez belirtmişsiniz, o da bunu kabullenmiş. "Bebek olursa bakacak durumda değiliz, sen bakacaksan olur" demiş şakasına. Çok doğrudan ve net. Aklınız neden karıştı anlamadım.

Bende calisiyorum.uc yillik evliyiz.asagi yukari 1,5yildirda bebek istiyoruz ama hala nasip olmadi malesef.
Ozellikle esimin memleketinde kac aydir gorusmedigim insanlarla muhabbet su sekilde ilerleyince;
x: Hosgelddiniz vs. Nasilsiniz
Ben: tesekkurler iyiyim.siz?
x: iyi. Cocuk var mi
Ben ::KK57:
Bu konusmadan sonra valla ayipsa ayip bende ayni seyi soyluyorum

Esinizede sik sik bu soru soruluyorsa sinir oldugu icin dayanamamis ve karsisindakini terslemek icin cevap vermistir

Kadina uzun uzadiya anlatmaktansa gecistirmeyi tercih etmis. Bunun altinda bisey araman yersiz olur.
Ayrica hayir. Hicbir erkek hamile kalmadi diye esinden sogumaz.

Şu durumda çocuk sahibi olmak ölüm olur, cehennem olur, zulüm olur. Mutlaka bir şeyden vazgeçmeniz gerekir. Eşiniz de bunun bilincinde ama herkese açıklama yapmak durumunda değil. Gayet güzel cevap vermiş daha soramaz herhalde.

Sık sık soruyorlarsa oda sıkılmıştır. şu an da cocuk istememe nedenin hepsine birden yetişememek değil mi bu yüzden de demiş olabilir yani bir bildiğimiz var ki erteledik anlamında

Çok güzel cevap vermiş helal olsun valla ne güzel, tutup okuldu oydu buydu bi ton açıklama yapacağına " seni ilgilendirmez" e getirivermiş lafı. Sen niye alınıyosun bundan tatlım. Soğumaz merak etme.

X