- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- Konu Sahibi karmakarisik56
2 yıldır evliyim. Hem çalışıp hem 2. Öğretim olarak okuyorum 27 yaşındayım eşim 31 yaşında. 2 yıldır bebek Bebek diye başımın etini yedi. Bende okulun bitmesine 2,5 yıl kaldığını , son sınıfta yani 20 ay sonra hamile kalabileceğimi soyleyip hep ertelediM. Hem okul hem iş hem çocuk gitmez taBi. Neyse iyi.De oldu aslında sorunlarımızin neredeyse tamamını çözdüK diyebilirim.terapiler çok işe yaradı nihayet Öfkesini kontrol etmeyi öğrendi artık süt liman bir evliliğim var diyebilirim ..
Neyse kafama takılan şey şu ; bebek diyip duran eşime dün akşam buyuk eltim çocuk yok mu neden yapmıyor sunuz Demis.. esimin cevabı da :" sen gelip bakacaksan , yapalım. ." Olmuş.. Bunu eltimden duydum..
şimdi hevesini mi kaçırdım bebek konusunda.sizce ne demek istedi
anlamadım ya sormadım da.. Iste şu an..
merak ettiğim bişey daha var toplamda 3 yıl. Hamile kalmazsam eşim benden sogur Mu . Biliyorum saçma ama korkuyorum işte. .
Konu dışı yorumları dikkate almiyorum , güzel elleri ile yorum yapan herkese selamlar. .
Neyse kafama takılan şey şu ; bebek diyip duran eşime dün akşam buyuk eltim çocuk yok mu neden yapmıyor sunuz Demis.. esimin cevabı da :" sen gelip bakacaksan , yapalım. ." Olmuş.. Bunu eltimden duydum..
şimdi hevesini mi kaçırdım bebek konusunda.sizce ne demek istedi
anlamadım ya sormadım da.. Iste şu an..
merak ettiğim bişey daha var toplamda 3 yıl. Hamile kalmazsam eşim benden sogur Mu . Biliyorum saçma ama korkuyorum işte. .
Konu dışı yorumları dikkate almiyorum , güzel elleri ile yorum yapan herkese selamlar. .