- 11 Nisan 2015
- 1.400
- 1.257
- 29
Merhabalar bayanlar, siteyi ve sizi çok sevdim sizin dertlerinizi okudukça sanki kendi derdimmiş gibi bir hisse kapılıyorum iş yerinde müşteri yokken göz gezdiriyorum.neyse konu şu bazılarınız önceki yazılarımdan bilir 8 aydır mutlu bir evliliğim var kocamada çok aşığım yaşım 19.. kısa süre önce eşimin benle tanışmadan önce benim lise arkadaşımı 3 erkek toplanıp becermişler. Özür diliyorum açık konuşuyorum ama kıskanç ve sinirli bir insanım. Grup işi yapmışlar lise arkadaşımla. Bende öğrenince ağız burun Allah ne verdiyse girdim eşime. Evi terk ettim annemlerin evine gittim gecenin 2 sinde. Yarım saat sonra geldi Aldı beni bunun benle tanışmadan önce OLDUĞUNU söyledi. Tamam bunu biliyodum zaten sorunda etmem benden önceymiş ama Kızın benim lise arkadaşım OLDUĞUNU öğrenince delirdim.bu erkekler midesiz ve iğrenç.. Hele o kaşar kendini 3 Erkeğe.. Neyse. Kısacası eşimden iğreniyorum yanına yaklaşmak istemiyorum boşanmayı bile düşündüm siz olsanız me yapardınız. O kadar kafam karışıkki sinirimi nasıl çıkarıcam kızı mı dövsem:)