• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama takilan seyler sevgilim ve yasananlar sirf size bunu sormak için uye oldum....

Erkeklere ben güzel miyim zeki değil miyim vs gibi sorular sorulmaz. Bu sorular kendinizde eksiklik hissettiğinizi gösterir. Erkekler bunu fark ederler ve sizin hassas olduğunuz noktalarda size vuruş yaparlar.
Bu konuda da çok başarılılar. Kendilerini üstün görmeye kadını asagilamaya bayiliyorlar

Yeniden evlenmek, sevmek ve aşık olmak istiyorsunuz. Bunlar zaten hakkınız ama böyle bir herifle mi? Bu adam size ne vadediyor? Esinizi kaybetmissiniz, başınız sağolsun. Tek başına bir çocuğu yetiştiriyorsunuz, hayatınızda olması gereken adamın sizin yuklerinizi alması lazimken bu adam belirsizliği ile ekstra yük oluyor. Olmayacak bir adamda diretmenin ne manası var? Kendinizin ve çocuğunuzun mutlulugundan caliyorsunuz şuan.

Bir cok kadinin bilmediği neyi biliyormuşsunuz ben onu merak ettim. 😄 Ama bu adam sizinle seks yapmaktan başka bir şey dusunmuyor bunu görmek icin cok zeki olmaya gerek yok.

kızlar selam. iyi pazarlar hepinize öncelikle. şimdi size biraz derdimden söz etmek istiyorum , objektif gercekten beni ablaniz kardesiniz gibi görerek yorum yapmanizi rica ediyorum. sevgilim de ben de 36 yasindayiz. o da ben de duluz dul kelimesini evlilik yaşamış olduğumuzu belirtmek için kullandım. benim esim vefat etti, o ise ayrilmis. soyledigine gore esi ruh hastasi bir tipmis ama benden daha guzel ve bakimli. bunu neden yazdığımı devamında anlayacaksınız. benim kızım var onun çocuğu yok. şimdi bu adam anladığım kadarı ile gelgitler olan bir tip. bir bakıyorsun alev alev bir bakıyorsun buz dolabı ve mesafeli. şu an işsiz iş bakıyor bundan kaynaklı kendini kötü mü hissediyor cozemedim. herseyi yaşadık birlikte. birgun konuşma arasında bir olay oldu sordum ben zeki değil miyim diye o dedi ki zekisin. çoğu kadının bilmediği şeyi biliyorsun fakat espri anlayisin garip dedi. uymuyormusuz o konuda. sıkılıyor benim muhabbetimden bunu açıkça soyluyor ve bence ben bu hislerimi de asla abartmıyorum. bu gelgitler yüzünden soğumak söyle dursun garip bir şekilde bağlandım bu adama. bana asla gelecekle ilgili netlik vermiyor. bir arkadaşı var karşı cins onu övüyor sürekli bana anlatıyor. dedim çok merak ettim kızı. neden bu kadar merak ettin dedi dedim o kadar anlatıyorsun ki merak etmemek imkansız. anlatırım o çok iyi biri dedi ben şok. bizimle ilgili plan yapmayan adam, xxx gelsin onunla şuraya gidelim diyor. çıldıracağım artık bu belirsizlikten ne yapmaya çalışıyor sizce bu adam, yorumlarınızı bekliyorum. çok kırılgan hissediyorum lutfen çok abartmadan tepki verecekseniz verin ağlıyorum günlerdir bir hediye aldım doğum günü için. çok hoşuna gitti sevgi bombardımanına tuttu. sonra bir baktım yine aynı kısır döngüye döndük. ben ilişkinin başında engellemiştim onu ilgisiz davranıyor diye. sizce ben hislerimde yanılıyor muyum
Ayrıl, mutlu olamazsın bu adamla

Diğer tüm arkadaşlar da fark etmiş ama ben de yapayım karakterinde bir numara olmadığı için kendini cin sanarak en klasik taktiklerle sizi bağlamış. Eski karısının daha güzel olduğunu söylemek, bir sıcak bir soğuk davranarak size kendinizi sorgulatmak, sıcak halindeki iyi davranışlarını özletmek, başka kadınları övüp size kıyasa sokmak… işsiz haliyle sizinle olmasını bir lütuf gibi göstermiş. Klasik taktik diye küçümsüyoruz ama işe de yaramış bağlanmışsınız adama. Allah aşkına başınıza dert mi arıyorsunuz yoksa hayatınızı kolaylaştıracak biri mi?

Hislerinizle ilgili yorum yapmaya hakkım yok ama annem 40 yaşındayken babamı kaybettik, ben 5 yaşındaydım. O dönem hayatımıza bu tarz girmek isteyen insanlar oldu, saçma sapan tanıdık sokmaya calıstılar araya annem insanları gördükçe beni korumak özelinde hayır demişti. Böyle birini alsaydı ne o böyle huzurlu ne ben bu kadar mutlu olurdum. Kızınızı düşünmek zorundasınız çok üzgünüm ama hele eşiniz öldüyse kalan tek ebeveyn sizsiniz

kızlar selam. iyi pazarlar hepinize öncelikle. şimdi size biraz derdimden söz etmek istiyorum , objektif gercekten beni ablaniz kardesiniz gibi görerek yorum yapmanizi rica ediyorum. sevgilim de ben de 36 yasindayiz. o da ben de duluz dul kelimesini evlilik yaşamış olduğumuzu belirtmek için kullandım. benim esim vefat etti, o ise ayrilmis. soyledigine gore esi ruh hastasi bir tipmis ama benden daha guzel ve bakimli. bunu neden yazdığımı devamında anlayacaksınız. benim kızım var onun çocuğu yok. şimdi bu adam anladığım kadarı ile gelgitler olan bir tip. bir bakıyorsun alev alev bir bakıyorsun buz dolabı ve mesafeli. şu an işsiz iş bakıyor bundan kaynaklı kendini kötü mü hissediyor cozemedim. herseyi yaşadık birlikte. birgun konuşma arasında bir olay oldu sordum ben zeki değil miyim diye o dedi ki zekisin. çoğu kadının bilmediği şeyi biliyorsun fakat espri anlayisin garip dedi. uymuyormusuz o konuda. sıkılıyor benim muhabbetimden bunu açıkça soyluyor ve bence ben bu hislerimi de asla abartmıyorum. bu gelgitler yüzünden soğumak söyle dursun garip bir şekilde bağlandım bu adama. bana asla gelecekle ilgili netlik vermiyor. bir arkadaşı var karşı cins onu övüyor sürekli bana anlatıyor. dedim çok merak ettim kızı. neden bu kadar merak ettin dedi dedim o kadar anlatıyorsun ki merak etmemek imkansız. anlatırım o çok iyi biri dedi ben şok. bizimle ilgili plan yapmayan adam, xxx gelsin onunla şuraya gidelim diyor. çıldıracağım artık bu belirsizlikten ne yapmaya çalışıyor sizce bu adam, yorumlarınızı bekliyorum. çok kırılgan hissediyorum lutfen çok abartmadan tepki verecekseniz verin ağlıyorum günlerdir bir hediye aldım doğum günü için. çok hoşuna gitti sevgi bombardımanına tuttu. sonra bir baktım yine aynı kısır döngüye döndük. ben ilişkinin başında engellemiştim onu ilgisiz davranıyor diye. sizce ben hislerimde yanılıyor muyum
Gerçek sevgi dengeli ve iyi hissettirir.Ama daha çok cinsellikle ilgili olan veya bir tarafın kafasında tam oturmayan ilişkiler gelgitlidir. Bir iyidir bir kötü. Kötüyken madem beni sevmiyordu niye bunu yaptı derken bulursunuz kendinizi. Ve siz terkedemezseniz o sizi terk eder.

Bu hiç şaşmaz eski eş hep ruh hastasıdır kendisi normal ama hareketlere bakılırsa kendisinde var bir tuhaflık,denge problemi gelgitli ruh halleri ve ilişki üzerinde hakimiyet kurmama isteği var bu da şunu gösteriyor kusurlu ürün alıyorsunuz,biri almış beğenmemiş iade etmiş değeri yarı yarıya düşmüş ama siz ilk günki pahayı biçmekte ısrar ediyorsunuz kazıklanıyorsunuz çok hayatınız varsa alın derim ama eğer bir hayatınız varsa kendisini kasada bırakın.😂

Ne bileyim bazen bana prenses gibi hissettiriyor bazen yerin dibine sokuyor. Sevdiğim için de güveniyorum haliyle ama o hiç oralı değil ve kadınlar hisseder bence. Sadece yorum almak istedim çünkü tanımadıkların bazen daha dogru yaklaşıyor olaya.
Ruh hastası olan eski eşi değil adamın kendisi ,normal insanı delirtir bu tipler,gelgitli adamla yaşamayı seçmek tam bir intihar haaa siz ben memnunum deyip devam edin ama unutmayın sizin bir evladınız var bilinmez uçuruma atlamak demek yanında evladınıda yanında sürüklemek demek...

bu gelgitler yüzünden soğumak söyle dursun garip bir şekilde bağlandım bu adama.
Şu cümlenin üzerine ne diyebiliriz ki. 36 yaşında bir kez evliliği deneyimlemiş biri için fazla toy bir düşünce bu. Yapacak bir şey yok. Sanki size ne tavsiye versek boşmuş gibi hissettirdi

Kızlar durumumu bilmiyorsunuz annesi yıllardır sizofreni tedavisi gören biraz saf bir tipim genetik sanrim bu ruh sıkıntıları bizde

Back
X