kızlar selam. iyi pazarlar hepinize öncelikle. şimdi size biraz derdimden söz etmek istiyorum , objektif gercekten beni ablaniz kardesiniz gibi görerek yorum yapmanizi rica ediyorum. sevgilim de ben de 36 yasindayiz. o da ben de duluz dul kelimesini evlilik yaşamış olduğumuzu belirtmek için kullandım. benim esim vefat etti, o ise ayrilmis. soyledigine gore esi ruh hastasi bir tipmis ama benden daha guzel ve bakimli. bunu neden yazdığımı devamında anlayacaksınız. benim kızım var onun çocuğu yok. şimdi bu adam anladığım kadarı ile gelgitler olan bir tip. bir bakıyorsun alev alev bir bakıyorsun buz dolabı ve mesafeli. şu an işsiz iş bakıyor bundan kaynaklı kendini kötü mü hissediyor cozemedim. herseyi yaşadık birlikte. birgun konuşma arasında bir olay oldu sordum ben zeki değil miyim diye o dedi ki zekisin. çoğu kadının bilmediği şeyi biliyorsun fakat espri anlayisin garip dedi. uymuyormusuz o konuda. sıkılıyor benim muhabbetimden bunu açıkça soyluyor ve bence ben bu hislerimi de asla abartmıyorum. bu gelgitler yüzünden soğumak söyle dursun garip bir şekilde bağlandım bu adama. bana asla gelecekle ilgili netlik vermiyor. bir arkadaşı var karşı cins onu övüyor sürekli bana anlatıyor. dedim çok merak ettim kızı. neden bu kadar merak ettin dedi dedim o kadar anlatıyorsun ki merak etmemek imkansız. anlatırım o çok iyi biri dedi ben şok. bizimle ilgili plan yapmayan adam, xxx gelsin onunla şuraya gidelim diyor. çıldıracağım artık bu belirsizlikten ne yapmaya çalışıyor sizce bu adam, yorumlarınızı bekliyorum. çok kırılgan hissediyorum lutfen çok abartmadan tepki verecekseniz verin ağlıyorum günlerdir bir hediye aldım doğum günü için. çok hoşuna gitti sevgi bombardımanına tuttu. sonra bir baktım yine aynı kısır döngüye döndük. ben ilişkinin başında engellemiştim onu ilgisiz davranıyor diye. sizce ben hislerimde yanılıyor muyum