Herkese merhaba. Lutfen bana bir akil verin. Nisanlimla sohbet esnasinda sana birsey soyleyecegim dedi. Nisanlima bir numaradan arama gelmis duymamis. Daha sonra belki istendir diye dusunmus numara cok tanidik gelmis. Whats appda numarayi yazdim belki tanidik biridir diye dedi. Sadece bir bayrak resmi koymus neyse numarayi silmis onemliyse bir daha arar diye. Daha sonra shats appda o numaradan mesaj gelmis ozur dilerim yanlislikla aradim demis biri. Nisanlimda onemli degil demis konu kapanmis. Bir sure sonra yine yazmis merhaba falan diye. Nisanlim belki arkadaslardir benle sakalasiyor diye dusunmus. Nisanlim sonra kiz oldugunu anladim dedi. Polisim falan demis. Hayatimda uzun suredir kimse yok sadece is hakkinda dusundum ama simdi kendime zaman ayirmak istiyorum gibi sozler soylemis.Boyle yazdikdan sonra nisanlim bak ben nisanliyim ne onu nede seni kandirmak istemem demis. Kizda a ne guzel mutluluklar falan demis bi daha yazmamis. Bir kac gun sonra bir daha yazmis ben sana bir daha yazmayacagim, sen durust, agirbasli birine benziyorsun numaramida kimseye verme demis. Nisanlim kime vericemki tamam hoscakal demis. Konu kapanmis. Bunlari soyleyince tepki gostermedim eger baska birsey olsa zaten bana soylemezdi. Ustelik ben ona boyle seyler hic sormam kimle konustun kim aradi falan diye. Ama yinede o konudan beri aklimdan cikmiyo. Acaba nisanlim bu kizla yakin konusma yapti sonra gururuna yediremedi bana bu sekilde soyledimi diye dusunmeden edemiyorum. Kendine bir daha sorsam luzumsuz olacak yine ayni seyleri soyleyecek. Ona guveniyorum ama birden boyle bir konuyu bana anlatmasi sanki sucluymus gibi bir fikir olusturdu bende. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?