kafamı gövdemden ayırasım var

ikigomlekbiceket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
536
456
29
Merhaba kk'nın hanımları.
Kafamı cidden gövdemden ayırasım var.
Dün gece uyumadan önce umarım bugün çok güzel rüyalar görürüm diyerek uyudum.
Sabah uyandığımda rüyamın her bir karesini hatırladım.Ben eski sevgilimi unutmaya çalışıyorum. Hakkında birşeyler düşünmeden nefret bile etmemeye çalışıyorum ki ciddi mesafeler katettim.
Artık zihnim temizleniyor diyorum ki rüyama giriyor.
Rüyamda bana upuzun sayfalarca pişmanlık mesajı atıyor. Bende bunu arkadaşlarıma felan gösteriyorum hatta.Öyle ki buraya konu felan açıyorum arkadaşlarımda buraya üye olduğumu görmesinler diye telefondan gizlice girip yorumlar felan okuyorum.
Yahu ne lanet bilinçaltıymış.Defolsun gitsin diye uğraştıkça rüyalarıma giriyor.

Edit: Bugün yine rüyamda pişman oluşunu gördüm. Farklı bi şekilde bu kez yüzüme çok pişmanım diyordu.

Son düzenleme:
Senden özür dilemesini istiyorsun sanırım ama bu kadar üzülüp bilinçaltı rüyalar gördüğüne göre özür dilese bile özrü kabahatinden büyük olacak gibi görünüyor.

Sana tavsiyem,

al önüne bir kağıt kalem, içinden iyi kötü geçen her şeyi tüm kızgınlıklarını, hayal kırıklıklarını sanki mektubu ona gönderecekmişsin gibi yaz yaz yaz...

Sonra baştan sona güzelce oku, içinden geliyorsa ağla. Sonra gece yarısı el ayak çekildikten sonra bir güzel yak o mektubu. Küllerini de balkondan, pencereden savur, savururken de içimde sana karşı olan tüm olumsuz hisleri serbest bırakıyorum de...

Kişisel gelişimde bilinçaltı çalışmaları yaparken bu yöntem çoğunlukla başarılı oluyor.

İnanamıyorum :KK70: KK beynimizin derinliklerine kadar işlemiş :KK70: Şaka bir yana ama youtube'de bilinçaltı temizleten, içimizi ferahlatan, stresten uzaklaştıran melodiler var 20 dk'lık falan .. Onları dinleseniz kuş gibi olursunuz :) Bence deneyin bu yöntemi .. Birde hani bazı insanlar,insanların stersinden uzaklaşmak için seyahate çıkarlar ya, hah işte bu melodiler de beyninizi seyahate çıkarıp dinlendiriyor :KK66: Bence deneyin..

Ruyalara anlam yuklemeyin ben ruyamda alisveris yaptigim marketin kasiyerinden tutunda annemin uzak akrabalarina kadar herkesi ruyamda goruyorum bunlarin bir anlami yok.
Tamamen unutmak icin biraz daha vaktiniz var zamanla asacaksiniz emin olun.

Senden özür dilemesini istiyorsun sanırım ama bu kadar üzülüp bilinçaltı rüyalar gördüğüne göre özür dilese bile özrü kabahatinden büyük olacak gibi görünüyor.

Sana tavsiyem,

al önüne bir kağıt kalem, içinden iyi kötü geçen her şeyi tüm kızgınlıklarını, hayal kırıklıklarını sanki mektubu ona gönderecekmişsin gibi yaz yaz yaz...

Sonra baştan sona güzelce oku, içinden geliyorsa ağla. Sonra gece yarısı el ayak çekildikten sonra bir güzel yak o mektubu. Küllerini de balkondan, pencereden savur, savururken de içimde sana karşı olan tüm olumsuz hisleri serbest bırakıyorum de...

Kişisel gelişimde bilinçaltı çalışmaları yaparken bu yöntem çoğunlukla başarılı oluyor.

İşin garibi bugünde aynı şekilde pişman oluşunu gördüm rüyamda ve ben artık pişman olmasını istemiyorum ki.
Yani mümkünse rüyalarda bile gormeyim istiyorum.Ama görünce de sinirlerim bozuluyor.Kendime kızıyorum

senden özür dileyip pişman olmasını istiyorsun,bilinçaltı rüyanda aynen bu isteklerini yansıtıyor sana.
direnmeye çalış

en son rüyamda kaçırılıyorduk. peşimizde adamlar vardı. fringe tadında rüya gördüm. anlam aramak gereksiz. ama bende bir kere eşimden ayrı olduğum dönemde acaip gerçekçi bir rüya görüp anlam aramıştım. oluyor yani insan bu yanılgıya düşüyor. anlam ve cevap bulmak istiyoruz çaresizlik anlarda.

Rüyana girmesi zihninin temizlendiğini gösteriyor zaten görmekten korkma o yüzden o gün etkisi kalsa bile diğer gün aklına gelmez rüya.

Ben cok ruya gorurum, daldigim 15 dk icerisinde bile en az bes cesit ruya gormuslugum vardir. Bir ara ne ruya ne gercek karistiriyordum. Eski erkek arkadasim ruyalarimin top 10 siralamasinda hep ustlerde olmustur. Yaratici ruyalar gorurum.

Bir keresinde ruyamda sirf onu gormek icin dag bayir asip yanina gidiyordum, bana dedigi de ben arkadaslarla trekking yapmaya gidiyorum, gelince gorusuruz oldu.

Can cekisiyordu iliskimiz, ruyami anlatmistim ona. Bu nasil bir hayal gucu anlamiyorum demisti.:KK53:
Sonra da cok gordum, hala ara ara gorurum.Hicbir anlami yok, olmasin da zaten ne geregi var, ruyayla amel olmaz.

X