Kan değerin istediğimiz düzeyde değil Ama yapacak bisey Yok folikullerin çatlayacak eğer devam edersek dedi. Perşembe günü toplamaya alacak. Nedir bu e2?Canim suanlik E2 değerin düşük gibi geldi banaiğne + hap kullanıyorsun
Doktorun ne dedi peki?
E2 yumurta kaliten canim iğneyle ± hapla biraz yüksek olması beklenir.Kan değerin istediğimiz düzeyde değil Ama yapacak bisey Yok folikullerin çatlayacak eğer devam edersek dedi. Perşembe günü toplamaya alacak. Nedir bu e2?
Sonrası yok malesef perşembe toplamaHepsi boş olmaz ama bilmiyorum soradan yükselir belkim diğerleri büyüdükçe.
İnşallah çıkmaz Rabbim yardımcın olsunSonrası yok malesef perşembe toplamaevet 225lik gonal f ve femara kullanıyorum önceki tedavide 2 folikül büyümüştü ikiside boştu 225 gonal f 75lik merional kullanmıştım . Şuan sağda 7 solda 1 tane var olgun boyutta hepsi boş mu çıkacak diye stres yapıyorum
Olsun da 1 tane olsun hesabindayim suanMuhtemelen sadece 1 tanesi olgun çıkacak. Ama belli de olmaz kesin bir şey söylemek zor
Yumurta toplanmadan önce birşeyler kullandinmi ek olarak.. amh mi düşük?Olsun da 1 tane olsun hesabindayim suan
Amh 0.6 bu kadar folikül görülmesi de komik zaten. Önceki denemede sadece 2 adet folikuldu. Şuan 8 folikül var ama o kadar ilaca doza rağmen e2 artmiyorİnşallah çıkmaz Rabbim yardımcın olsun
Düşük.bi değer evet ama 1 tanesi olsun seninle olur inşallah.
Öncesinde birşeyler kullanmisindir belkiAmh 0.6 bu kadar folikül görülmesi de komik zaten. Önceki denemede sadece 2 adet folikuldu. Şuan 8 folikül var ama o kadar ilaca doza rağmen e2 artmiyor
Takviye kullanmıştım balık yağı, folik asit, Dhea 1 2 ay. Doktorum tedavide vinalac verdi onu kullaniyormYumurta toplanmadan önce birşeyler kullandinmi ek olarak.. amh mi düşük?
Doktorun havuz yapıyordur belki inşallah kolay olur senin için tedavinTakviye kullanmıştım balık yağı, folik asit, Dhea 1 2 ay. Doktorum tedavide vinalac verdi onu kullaniyorm
Hiç denemediler düşük doz hep 225den başlıyorum 300e yükseldiği oluyordu dozunÖncesinde birşeyler kullanmisindir belki
Amh dusuk ama dozun yüksek gibi.. düşük doz da çıkmıyormu hiç.
1 folikül ya olur ya olmaz mi diyorsunuzDoktorun havuz yapıyordur belki inşallah kolay olur senin için tedavin
İnşallah çıksın1 folikül ya olur ya olmaz mi diyorsunuz
Yaşında çok gencmis.. kaç yıllık evlisinDaha 22 yaşındayım 2.tedavim. Konyadaym ama Kayseride tedavi yaptırdım 2.'yi. Devamlı yol maddi manevi yorduÇok üzülüyorum çok korkuyorum yine boş diye
İnşallah çıksınhaberdar et inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?