Ya üzülme nasip herşey Rabbim emeklerini boşa cikarmasininşallah tesekkurler
3e girdik. Evet malesef yas kucuk ama bu yasta erken menapoz sorunuYaşında çok gencmis.. kaç yıllık evlisin
İnşallah 1 2 tane de olsa sana umut olur Allah büyük.. dua edelim sana inşallah üzülme3e girdik. Evet malesef yas kucuk ama bu yasta erken menapoz sorunu
Çok teşekkürlerİnşallah 1 2 tane de olsa sana umut olur Allah büyük.. dua edelim sana inşallah üzülme
EvetE2 estradiol mu?
Hapla olan değer farklıKaç olmalı normalde?
Yumurtalara bakarak mı anlasılıuor ben kan vermiştim de eğer kan ile bakılıyosa benim ki aşırı düşük ve üstünde normal yazıyor dr da normal demiştiHapla olan değer farklı
İgnelerde daha farklı.. yüksek beklenir yumurta başı 150- 200 civarı vs.
Kesin şu değerdir denmiyor ama hapla 60 70 Ken iğneyle daha fazla olur.
Tüp bebek tedavisi çok başka canim yani kontrollü bakılır edilir bu şekilde tespit edilmez durumun.Yumurtalara bakarak mı anlasılıuor ben kan vermiştim de eğer kan ile bakılıyosa benim ki aşırı düşük ve üstünde normal yazıyor dr da normal demişti
Him tamam korktum bi anTüp bebek tedavisi çok başka canim yani kontrollü bakılır edilir bu şekilde tespit edilmez durumun.
Normal gözüküyor sa normaldir canim endiselenme..Him tamam korktum bi anteşekkür ederim eşimin spermlerinde zaten sorun var bide bende olsa yandık
Içime su serptiniz insalllahTüp bebek tedavisi nasıl olur bilmiyorum fakat femera e2’yi baskılar onu biliyorum. Klomenle e2 tavan yaptığı için doktor femera verirken söylemişti bana. Gerçekten de e2 yükselmemişti. Olmaz diye üzülme, bu ay olmazsa bir dahaki ay kendiliğinden gelir inşallah.
Merhabaaa :) 8 adet yumurta çıktı. Bugun gelişmeler için aramaya başlayacaklar insallahİnşallah çıksınhaberdar et inşallah
Hadi bakalımMerhabaaa :) 8 adet yumurta çıktı. Bugun gelişmeler için aramaya başlayacaklar insallah
Ayy evet epey üzülmüştüm ama çok şükür:)İnşallah sağlıkla kucağına alırsın :) fenara e2 yi baskılar. Amacı o hatta. E2 yi düşürüp yumurtaları canlandırmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?