kafayı mı yedim?

parkgein

Rabbim hayırlısını versin inşallah
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
107
54
Merhaba kızlar.eskiden bi ilişkim vardı sonrasında olaylı bi şekilde bitti.kötü ayrıldık yani.çok zaman geçti aklıma bile gelmiyordu gelince de sinirleniyodum nasıl çıkmışm ben onla diye.neyse şimdi durum farklı ama.hala onu düşünmemeye çalışıyorum ama aynaya her baktığımda hep o bana bakıyomuş gibi hissediyorum.çok tuhaf.bakamıyorum aynaya.aynada gözlerime bakınca onun gözleri bana bakıyomuş gibi hissediyorum. Ben gerçekten kafayı mı yedim?

Merhaba kızlar.eskiden bi ilişkim vardı sonrasında olaylı bi şekilde bitti.kötü ayrıldık yani.çok zaman geçti aklıma bile gelmiyordu gelince de sinirleniyodum nasıl çıkmışm ben onla diye.neyse şimdi durum farklı ama.hala onu düşünmemeye çalışıyorum ama aynaya her baktığımda hep o bana bakıyomuş gibi hissediyorum.çok tuhaf.bakamıyorum aynaya.aynada gözlerime bakınca onun gözleri bana bakıyomuş gibi hissediyorum. Ben gerçekten kafayı mı yedim?

Boşluktaysan, okulun varsa okul, işin varsa işin durgunsa oradan esmiştir. Ben de şu An 16 yaşımdan beri ilk kez işsizim aklıma gelen saçmalıkların haddi hesabı yok. Kafamda küsüp küsüp barışıyorum milletle :) meşgul tut kendini

Evet okulum bitti bitcek işim de yok ondandır belki :) ama başkasını da düşünmüyom.daha iyisi varken niye onu düşünüyom ki?

Suç ondaydı ama sonradan pişman olan o oldu.pisman oldu ama kabul etmedim

Ama tamamen ayırdım yolumu.istemiyorum da onu.takıntıysa nasıl düzelebilirim?

Ya kusurabakma sen kafayi mi yedim yazmissin okudugumda guldum "evet" demek istiyorum.:KK53:

Bence tamamen bosluktan.:KK14:

Sınav zamanı da böyleydi ama uğraş bulayım ben en iyisi :) vaktim kalmasn baska biseye
Bencede bir arkadasim var senin gibi oda durup durup eski sevgilisi icin bunlari diyodu onu cokseviyorum yapamiyorum falan :KK70: sonra baskasiyla konusurken cocugu unutuyodu neyse hep bosluktanmis artk oyle yapmiyo :KK70: seninde o hesap

TE="ParteMoralll, post: 42208213, member: 652595"]Bencede bir arkadasim var senin gibi oda durup durup eski sevgilisi icin bunlari diyodu onu cokseviyorum yapamiyorum falan :KK70: sonra baskasiyla konusurken cocugu unutuyodu neyse hep bosluktanmis artk oyle yapmiyo :KK70: seninde o hesap[/QUOTE]
İnşallah gider tamamen :)

Evet bak o da var.sevgiliyken hiç görmezdim rüyamda.ayrıldım ya en olmadık zamanda giriyor rüyama.bu gece bile gördüm artık çok sinirleniyorum
işte rüyanda da gördüğün için unutamıyosun. bende de öyle oluyor aklımdan tam çıktı derken rüyama girip tekrar aklıma giriyor

[QUsevmediğini en, post: 42208238, member: 589954"]işte rüyanda da gördüğün için unutamıyosun. bende de öyle oluyor aklımdan tam çıktı derken rüyama girip tekrar aklıma giriyor[/QUOTE]
En sevmediğim unutamama tarzı :110:

X