kafayi yemek uzereyim

elagozlum2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
99
9
34
Merhaba

Kafayi yemek uzereyim yuzumun her tarafinda sivilce cikiyo butun gun aynalara bakiyorum gozumun alti gecmis dislerim one gelmis cildiricam az kaldi. Yakinda dugunumde var bu kafayla nasil olucak? Agliyorum suan dayanamiyorum..... aynaya baktikca biseyler buluyorum yuzumde...

Doktora görünsen bi?
Sen kafaya taktıkça daha çok çıkar o sivilceler.
Yaşın kaç? Yağlı yiyeceklerden uzak dur.
Bol su iç.
Benimde sivilce ilerim vardı. İmex diye bir krem var cilt rengine göre onu kullandım düzenli. Azaldı baya.

Merhaba

Kafayi yemek uzereyim yuzumun her tarafinda sivilce cikiyo butun gun aynalara bakiyorum gozumun alti gecmis dislerim one gelmis cildiricam az kaldi. Yakinda dugunumde var bu kafayla nasil olucak? Agliyorum suan dayanamiyorum..... aynaya baktikca biseyler buluyorum yuzumde...
Baktıkça kusur buluyor insan. Dişler falan yerinden oynamaz en azından, o kesin.

Bol sıvı al, şeker ve yağlıdan uzak dur. Detox beslenen. Sıkma canını, güzel günlerin hayalini kur

Sivilce siyah nokta için ballı sabun birebir bende düğün zamanımda ballı sabunla kurtuldum sivilcelerden

Ne tuhaf bir anlatım bu,dişlerim öne gelmiş,gözümün altı geçmiş vs.
İnsanın disleri nasıl öne gelirki? Sivilce konusunda dermatoloğa görünün,yediklerinize dikkat edin muhakkak bir çözümü vardir.

Eczaneden distile su al. Kir o ampulleri gunde bir tane iki tane olarak. Sur pamukla. Yuzunde kurusun. Sivilcelere iyi geliyo

Alemsiniz ya.haha.Yorumlara acaip güldüm.Özür dilerim yazdiginizi anlamaya çalışmışlar. Ben de anlayamadım ama düğün stresindendir o. Yüz bakımı yaptırın. Rahatlayin. En güzel zamanlariniz aslında..

X