Kafayi yemeye ramak kala !!!

khaleesi90

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
212
194
34
Arkadaslar merhaba. Su an bu satirlari son ayarda Sezen Aksu sarkilari esliginde yaziyorum. Ancak sarki ust komsudan geliyor !
Konuya gelirsek, sevgili komsumuzun gurultusunden artik biktim. Hani evde alti tane cocuklari var ve bu cocuklarin gurultusu zaten yetiyordu ama cocuktur kadin bas edemiyordur diye ses cikarmadik, anlayis gosterdik. Bu anlayisa mutesekkir olup dikkatlerinin tavan yapmasi gerekirken bir de ustune sahura kadar son ayarda slow muzik, atarli sarkilar, kimi zaman ilahi ve bilimum feyizli sarkilari dinliyoruz. Sorum şu. Biz bu aileyi elli defa uyardik cozum olmadi. Nereye sikayet edebilirim ben ? Ustelik kadinin kocasi silahli yaralamalara falan karismis bi tip, sikayeti bizim yaptigimiz anlasilirsa bulasmalarindan korkuyoruz. Kimin sikayet ettiğini ogrenebilirler mi ?

155 e şikayet ediyorsunuz. polisler şikayeti gizli tutar ama sizden şüphelenirler heralde daha önce uyarmışsınız çünkü.

Isiniz zor.. Polisler malesef isi o kadar profosyonel yapmiyorlar. Tabi gelen kisiye bagli, sansiniza.. ama en azindan komsulardan sikayet oldugunu soylemek zorundalar

Baska dairelerden de sikayet gitti bircok sefer. Nedense ogrenmeyeceginden cok emin olamiyorum adalet sistemine pek guvenmedigimden.
ben şurdan biliyorum bir yılbaşı gecesi bizim evde toplanmıştık. komşulardan biri polis göndermişti. baya uğraşmamıza ramen kim olduğunu öğrenememiştik.

Isiniz zor.. Polisler malesef isi o kadar profosyonel yapmiyorlar. Tabi gelen kisiye bagli, sansiniza.. ama en azindan komsulardan sikayet oldugunu soylemek zorundalar
Ben de hic guvenemiyorum. Ne yapacagimi sasirdim. Ramazanla birlikte iyice azittilar. Yogun bir sekilde calisiyorum ve sahura kadar uyuyamiyorum gurultulerinden. Cok kotu bir durum :KK43:

ben şurdan biliyorum bir yılbaşı gecesi bizim evde toplanmıştık. komşulardan biri polis göndermişti. baya uğraşmamıza ramen kim olduğunu öğrenememiştik.
Yaa, acaba polisin kurallara uymasina mi bagli bu durum... Gelen polise gore degismiyordur umarim. Sikayet etmeden cozum bulamayacagiz cunku. Tek gunluk bir sey olsa tamam ama her gun sahura kadar oturmak istemiyorum. Sabah 7de ise gidiyorum dort saat uykuyla :KK43:

Yaa, acaba polisin kurallara uymasina mi bagli bu durum... Gelen polise gore degismiyordur umarim. Sikayet etmeden cozum bulamayacagiz cunku. Tek gunluk bir sey olsa tamam ama her gun sahura kadar oturmak istemiyorum. Sabah 7de ise gidiyorum dort saat uykuyla :KK43:
yani aslında poliste bir şey yapmıyor böyle durumlarda. bize geldi iki kişi komşularınızdan şikayet var gürültü yapıyormuşsunuz sesi biraz azaltın dedi bizde "oluuuur" dedik sonra adamlara "kim şikayet etti " diye sorduk söylemediler sonra karakola gittik ertesi gün kim şikayet etti diye gizli tutuluyor dediler. ama bilemiyorum belkide polisine göre değişiyordur.

Bizde bi kere şikayet ettik bu şekilde birini.Nedense gelen polisler söyleme gereği duymuştu şikayet sahibini hoş olmamıştı... Aslında söylenmemesi gerekir tabiki

Bizde bi kere şikayet ettik bu şekilde birini.Nedense gelen polisler söyleme gereği duymuştu şikayet sahibini hoş olmamıştı... Aslında söylenmemesi gerekir tabiki
İşte polisler soylerse buyuk sıkıntı. Bu ulkede neden hicbir is duzgun yapilmiyor cok merak ediyorum, of :KK43:

İşte polisler soylerse buyuk sıkıntı. Bu ulkede neden hicbir is duzgun yapilmiyor cok merak ediyorum, of :KK43:
Yani sadece yasal olarak da değil mantıken ben size şikayete geliyorsam sorunu kendim çözemiyorumdur niye insanlarla muhattap ediyosunuz ki tekrar? Bize böylesi denk gelmiş demek siz yinede daha zor durumdasınız sanırım şikayetten başka çözüm kalmamış

Nedense bizim evin elektrik ayarlari apartmanin alt katindaydi diye hatirliyorum.
Gider kablolarini keserim :).

Yada o sumuydu? 3 sene oncesinden bahsediyorum izne gittigimzde pek hatirlamiyorum. Turkiye sistemi daha degisik.

Şimdi ev sahibi bile olsanız tüm apartman halkı imza toplarsanız kişilerin evden çıkmasını sağlayabiliyorsunuz...diye biliyorum ben.

En yakın ve daimi örnek karsimizdaki apartman.. ailenin birinden tüm apartman sakinleri şikayetçi.. bununla da kalmayıp 2 ayda bir hep mahkemeye tasiniyorlar.. Hergün kavga gürültü.. polis ancak uyarıya gelir.. ötesine karışmıyor.. Biliyorum çünkü her hafta mutlaka kapı önünde bir devriye aracı görüyorum.. mahkemede hiç bir sonuca varmıyor.. hep ufak tefek para tazminatı filan.. kendi evleri.. apartmandan çıkarmak için toplamadiklari imza kalmadı ama nafile.. yargı hep bi yere kadar..
komsunuzla bir güzel konuşun ikna edin.. olmadı umarım kiradir; komsunuzun ev sahibi ile irtibat kurup onları evden çıkarmalarını isteyin..

En yakın ve daimi örnek karsimizdaki apartman.. ailenin birinden tüm apartman sakinleri şikayetçi.. bununla da kalmayıp 2 ayda bir hep mahkemeye tasiniyorlar.. Hergün kavga gürültü.. polis ancak uyarıya gelir.. ötesine karışmıyor.. Biliyorum çünkü her hafta mutlaka kapı önünde bir devriye aracı görüyorum.. mahkemede hiç bir sonuca varmıyor.. hep ufak tefek para tazminatı filan.. kendi evleri.. apartmandan çıkarmak için toplamadiklari imza kalmadı ama nafile.. yargı hep bi yere kadar..
komsunuzla bir güzel konuşun ikna edin.. olmadı umarım kiradir; komsunuzun ev sahibi ile irtibat kurup onları evden çıkarmalarını isteyin..
Malesef kendi evleri... Anlasilan tek çözüm kulak tikaci olacak... Zira konusmaktan kesinlikle anlamiyorlar. Kimse icin bunu soylemek istemem ancak toplu halde yasamak nedir bilmeyen, apartmani ahır gibi kullanan insanlar. Imza toplamaya kalksam tum dairelerden toplarim ama ev sahibi olduklari icin islemeyecek :KK43:

Malesef kendi evleri... Anlasilan tek çözüm kulak tikaci olacak... Zira konusmaktan kesinlikle anlamiyorlar. Kimse icin bunu soylemek istemem ancak toplu halde yasamak nedir bilmeyen, apartmani ahır gibi kullanan insanlar. Imza toplamaya kalksam tum dairelerden toplarim ama ev sahibi olduklari icin islemeyecek :KK43:

Malesef öyle.. sizi çok iyi anlıyorum.. allah yardımcınız olsun..

X