kafayı yemezsem iyidir, "kahverengi benler" :(

fisfis

yalansın dünya..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
610
599
arkadaşlar yüzümde irili ufaklı bir sürü ben var. çoğu güneş lekesi gibi sonradan olan benler.. kahverengi yüzeysel.. inanın aynaya bakasım gelmiyor..
lazer yaptıranlar, tca peeling yaptıranlar leke veya benlerin geri geldiğini söylüyorlar.. bir de radyofrekans duydum ama onu yaptıran pek yok gibi..
ben hepsini yok edeyim demiyorum, en azından azaltmak istiyorum.. var mı bir çaresi arkadaşlar :KK43:
vallahi bıktım..

arkadaşlar yüzümde irili ufaklı bir sürü ben var. çoğu güneş lekesi gibi sonradan olan benler.. kahverengi yüzeysel.. inanın aynaya bakasım gelmiyor..
lazer yaptıranlar, tca peeling yaptıranlar leke veya benlerin geri geldiğini söylüyorlar.. bir de radyofrekans duydum ama onu yaptıran pek yok gibi..
ben hepsini yok edeyim demiyorum, en azından azaltmak istiyorum.. var mı bir çaresi arkadaşlar :KK43:
vallahi bıktım..

plastik cerrahide alınır canım bu kadar dert etme gerçekten ben birkere de 3 tane aldırdım hiç sorun yapma vücudumda isi 2 si
en rahatsız olduklarından basla
iz konusunda eski benden daha ii olduğu kesin
fraksiyonelle de yapabilirsin seçim senin
bide krioterapi yöntemi var onda hiç iz yok.

Son düzenleme:
plastik cerrahide alınır canım bu kadar dert etme gerçekten ben birkere de 3 tane aldırdım hiç sorun yapma

leke şeklinde olanlar da et beni gibi mi alınıyor nasıl oluyo

benim et ben değildi leke gibi bir tane vardı onu aldı lokal cerrahi yöntemle yani kesip dikti. minicik bi iz var yok gibi
o zaman lazer vs bilmediğimizden öyle yaptık. ama sorun olmuyor

şimdi belki farklı yöntemler vardır ama lazere bilmem kaç seans gitmektense alıp dikmesi daha kısa çözüm, ben hep bunu merak ediyodum et benleri neysede normal benler nasıl alınır diye, tca yapılsa 5 10 kerede ancak gider heralde

şimdi belki farklı yöntemler vardır ama lazere bilmem kaç seans gitmektense alıp dikmesi daha kısa çözüm, ben hep bunu merak ediyodum et benleri neysede normal benler nasıl alınır diye, tca yapılsa 5 10 kerede ancak gider heralde
daha kesin bir çözüm evet bi arkadaşım da lazerle yok ettirdi henüz geri çıkmadı..oda kolay bi yöntem

Ben bitanesini lazerle yaktirdim ama kontrol seansina gidemedim, sivilce izi gibi iz kaldi. Yine de koyu renkli benden iyi, digerini de yaktirmak istiyorum.

plastik cerrahide alınır canım bu kadar dert etme gerçekten ben birkere de 3 tane aldırdım hiç sorun yapma vücudumda isi 2 si

canım bende sayılamayacak kadar çok var, biraz da genetik sanırım..
kriyoterapi, buz yöntemiydi sanırım, ama o et benine etki eder diye biliyorum?
radyofrekans duydum o nasıl acaba, iz kalmadığını iddia ediyorlar.. gerçi 1 bene 100 tl, ben batarım herhalde :KK53:

Ben bitanesini lazerle yaktirdim ama kontrol seansina gidemedim, sivilce izi gibi iz kaldi. Yine de koyu renkli benden iyi, digerini de yaktirmak istiyorum.

canım umarım geri gelmez..

radyofrekans duydum o nasıl acaba, iz kalmadığını iddia ediyorlar.. gerçi 1 bene 100 tl, ben batarım herhalde :KK53:

3 sene oldu, artik bu sekilde durur heralde.

sanmıyorunm canım geri dönmez et bene yapıyor evet ama normal yüzeysel benimş ben cerrahi operasyonla aldırdım
yüzünde çok mu var
eğer çok sa fazla iz kalır diye endişe duyarsın
benim yüzümde pek yoktu
o yüzden lazer yöntemini tercih etmelisin bence

Ya konunuza abanmak gibi oldu kusura bakmayın.. çiller için de bir çözüm var mı? Yaz geldi yine ortaya çıktılar..

3 sene oldu, artik bu sekilde durur heralde.

anladım canım, lazeri bir düşüneyim o zaman. klinikte falan mı yaptırdınız. fiyatlar nasıl?

sanmıyorunm canım geri dönmez et bene yapıyor evet ama normal yüzeysel benimş ben cerrahi operasyonla aldırdım
yüzünde çok mu var
eğer çok sa fazla iz kalır diye endişe duyarsın
benim yüzümde pek yoktu
o yüzden lazer yöntemini tercih etmelisin bence

canım ben statüsünde 20 den fazla diyeyim, çilleri saymazsak :KK43:

Ya konunuza abanmak gibi oldu kusura bakmayın.. çiller için de bir çözüm var mı? Yaz geldi yine ortaya çıktılar..

bende çil gibi lekelenmeler de başladı, ah bir çözüm bulabilsek :KK43:

anladım canım, lazeri bir düşüneyim o zaman. klinikte falan mı yaptırdınız. fiyatlar nasıl?

canım ben statüsünde 20 den fazla diyeyim, çilleri saymazsak :KK43:

bende çil gibi lekelenmeler de başladı, ah bir çözüm bulabilsek :KK43:
o zaman lazere git yoksa o kadar ben için cerrahi operasyon olmaz. zaten iz kalır ufakta olsa

Cnm merhaba benimde gozumun kulagimin bide cenemde kahverengi et beni var bu aralar takmis durumdayim buyuyolar gibi geliyo nereye gitcegimi bilmiyorum yardimci olurmusun napmaliyim
devlet hastanesinde plastik cerrahi randevusu al yeterli olur lokal anestezi ile 10 dk ya hallederler.

X