Kafayı yiyeceğim artık..

cokuzguninsan

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
73
11
29
Sevgilimle bir sebeple ayrıldık 1.5 ay gibi bi süre geçti sanırsam yada daha fazla zaten depresyonda gibiyim sürekli bunalıyorum her şeyi takıntı haline getiriyorum.. Eski sevgililerimin profillerine baktım sadece ve bundan o kadar suçluluk duydum ki şuan sanki ihanet etmişim gibi.. Aklıma geliyor ilerde bir zamanda barışırsak ben bunu söylemiyeceğim diye kafayı takıyorum çooookcana.. Oda hemen benim görüşmesini istemediğim arkasını takip etmeye baslamıs kafayı yiyeceğim :KK43:

allah diyorum hayatta ne dertler var!!

şayet barışırsan da baktığını ne diye söyleyeceksin anlamadım ki!!

1.5 aydır ayrısınız. İnsan ayrıyken yaptığı şeylerden sorumlu değildir.

Beraber olsanız bile eski sevgiline merak edip bakabilirsin. O neler yapmış acaba bu 1.5 ayda ve hiç suçluluk duyuyor mu bakalım.

dalga geçilmesi için değilde kafama taktığım için açtım konuyu. Teşekkürler yorumunuz için.

ben dalga geçmedim ciddi ciddi sordum.
çünkü böyle arkadaşım vardı.
wc ye giderken bile haber veriyordu sevgilisine.
biraz kendinize nefes payı ayırın.
ayrıca ne yaptıgınız sizi ilgilendirir.. hiçbirşeyi açıklamak zorunda değilseniz.
hele ki ayrıysanız.
daha ortada barışma ihtimaliniz bile yok.

ben dalga geçmedim ciddi ciddi sordum.
çünkü böyle arkadaşım vardı.
wc ye giderken bile haber veriyordu sevgilisine.
biraz kendinize nefes payı ayırın.
ayrıca ne yaptıgınız sizi ilgilendirir.. hiçbirşeyi açıklamak zorunda değilseniz.
hele ki ayrıysanız.
daha ortada barışma ihtimaliniz bile yok.
o kadar da değilde birbirimizin çoğu seyinden haberimiz vardı yani nerden biliyim :KK43: sanırsam ayrılığı tam kabullendiremiyorum kendime üzerinde belli bir süre geçmesine rağmen suçluluk duyuyorum ki sadece profile bakmakla konuşmadım bile .. :KK43:

Sen burda sevgilimle ayrıldım ama barışırsam eski sevgililerimin profiline baktığımı ona söylesemmi söylemesemmi diye düşünürken o beri taraftan kaç kızı takip edip görüşüyodur kim bilir.. Sorabilir miyim acaba kaç yaşındasınız..? Kafanıza takmanıza gerekecek kadar önemli bir dert değil bence.. Nice evlilikler aşklar bitiyor.. Dünyanın sonu gelmiş gibi düşünmeyin.. :KK66:

"Yiyeceğim" demeniz yanlış olmuş bence.
Zira çok da iç açıcı değil durumunuz.
Acilen bir hobi edinin, farklı çevrelere girin, kurslara yazılın, yeni insanlar tanıyın.

Sen burda sevgilimle ayrıldım ama barışırsam eski sevgililerimin profiline baktığımı ona söylesemmi söylemesemmi diye düşünürken o beri taraftan kaç kızı takip edip görüşüyodur kim bilir.. Sorabilir miyim acaba kaç yaşındasınız..? Kafanıza takmanıza gerekecek kadar önemli bir dert değil bence.. Nice evlilikler aşklar bitiyor.. Dünyanın sonu gelmiş gibi düşünmeyin.. :KK66:
19 yasındayım :KK43:

"Yiyeceğim" demeniz yanlış olmuş bence.
Zira çok da iç açıcı değil durumunuz.
Acilen bir hobi edinin, farklı çevrelere girin, kurslara yazılın, yeni insanlar tanıyın.
evet kursa gidiyorum.. sanırsam o varkendi alışkanlıklarımdan dolayı bilemiyorum ben bunu dert ettim kendime bazı şeyler üstüne çok fazla düşünüp takıntı haline getirebiliyorum o şeyi :KK43:

Hadi çok takıntılıyım diyorsunuz ya , bu herşeyde mi böyle? Eğer böyleyse bir uzmandan destek alabilirsiniz , çünkü zor bir durum. Sizi çok yoruyordur.
..

O şimdi eski sevgili.sadakat sözünüz yok, tekrar barışıp barışmayacağınız belli değil, bir başka eski sevgilinin profiline bakmak birşey ifade etmez. Hatta ne şimdi ne barıştıktan sonra kimseyi ilgilendirmez.
..
19 yaşındasınız. Çok genç. Çok çok guzel zamanlar.
Hayatınıza muntazam davranın. Öğrenebilecek ne varsa yukleyin hafızanıza. Hobiler, kurslar ne geliyorsa elinizden yapın.
Şimdi bu soylediklerim size çok uzak geliyor olabilir, anlıyorum fakat heba etmeyin hayatınızı karşı cinsle.
Zamanı gelince o da olur.
Ben uzun yıllar karşı cinsi gözüm bile görmedi. Nerde bir yarışma var, kurs var, yükselebileceğim bir kaynak var v.s hemen ordaydım ben.
Karşılığını fazlasıyla alıyorum hamdolsun.

Ne katarsanız kârdır. Dönmeyin geriye, bakmayın. Giden gitmiştir.

Ne varmış ki eksi sevgilinin profiline bakmakta merak gayet insancıl bir duygudur siz kendinizi bildikten sonra ona açıklamanız gerekmez bunu

Hadi çok takıntılıyım diyorsunuz ya , bu herşeyde mi böyle? Eğer böyleyse bir uzmandan destek alabilirsiniz , çünkü zor bir durum. Sizi çok yoruyordur.
..

O şimdi eski sevgili.sadakat sözünüz yok, tekrar barışıp barışmayacağınız belli değil, bir başka eski sevgilinin profiline bakmak birşey ifade etmez. Hatta ne şimdi ne barıştıktan sonra kimseyi ilgilendirmez.
..
19 yaşındasınız. Çok genç. Çok çok guzel zamanlar.
Hayatınıza muntazam davranın. Öğrenebilecek ne varsa yukleyin hafızanıza. Hobiler, kurslar ne geliyorsa elinizden yapın.
Şimdi bu soylediklerim size çok uzak geliyor olabilir, anlıyorum fakat heba etmeyin hayatınızı karşı cinsle.
Zamanı gelince o da olur.
Ben uzun yıllar karşı cinsi gözüm bile görmedi. Nerde bir yarışma var, kurs var, yükselebileceğim bir kaynak var v.s hemen ordaydım ben.
Karşılığını fazlasıyla alıyorum hamdolsun.

Ne katarsanız kârdır. Dönmeyin geriye, bakmayın. Giden gitmiştir.

Evet gitmeye calisiyorum kurslara kendimi gelistirmeye calisiyorum ama yani bazi baska konularda da boyle takinti yapabiliyorum bir ara obsesif demisti dikiyor gitmistim ilac almistim ama cok duzenli kullanamadim.. Simdi rger barisrsamda dememek icin tutacagim artik kendimi.. Basi seyleri takinti yapiyorum ve o kisiye onu deme zorunlulugundaymisim gibi hissediyorum..

Ne varmış ki eksi sevgilinin profiline bakmakta merak gayet insancıl bir duygudur siz kendinizi bildikten sonra ona açıklamanız gerekmez bunu
Yani normal birseyde ben kafama takip takinti haline getiriyorum o kisiye sanki ihanet etmisim yada iste o bakmamdan hoslanmazdibdiye aklima geliyor sonra da eger barisirsak ben bunu kendime dert ederim ne yaparim diye dusunuyorum :KK43:

X