Saç Kesim Şekilleri Kahkül sorunu ^^

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

DeathNoteGantz

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
9
0
6
35
Ankara
Merhaba kızlar yine ben ve yine saç sorunlarım :9:

Kahkül kestiricem ve çoğu kuaför bana yakışır diyor gaza geliyorum :12:

Şu model tipinden istiyorum:

$BDtubVuCYAA_cVy.webp

$eed.webp

Ama saçım gür ve bu kızınkısi gibi olmayacağını biliyorum ara makas bu işi çözer mi acabaa :5: Çok özendim acil cevaplarınızı bekliyorum eğer olur derseniz haftasonu gidip kestireceğim :17:

açıkçası ben bu kızda da çok beğenmedim bu modeli hele ikinci fotoğrafta küçük besleme gibi çıkmış :1: surat tipini bilmiyorum tatlım ama pek yakışmaz bence, bu kadar risk alabildiğini görüğüm için sana şu modeli önericem;
$asimetrik-sac-kesim-modelleri5.webp

Teşekkürler ama ben daha çok böyle anime karakterlerindeki kahkül tiplerine özeniyorum tabii herkesin zevki ayrıdır :17:
Ama bunuda yapabileceklerim arasına mutlaka eklemeliyim :52:

açıkçası ben bu kızda da çok beğenmedim bu modeli hele ikinci fotoğrafta küçük besleme gibi çıkmış :1: Surat tipini bilmiyorum tatlım ama pek yakışmaz bence, bu kadar risk alabildiğini görüğüm için sana şu modeli önericem;
Eki Görüntüle 985257

evet kesinlikle hoş bi kahkül ben de bu kahküle bayılırım :29:
Ve buna yakın kestiririm kahküllerimi:1:

benm bide saçlar kıvırcık bi cesaret bi keserdim tabi 16 yaşlarındaydım düzleştirmekten canım çıkardı önlkeri arkalarda kıvırcık herkes yaptırdım sanardı

cesaret edemiyorum ama şimdi diyetteyim zayıflayayım, suratım biraz daha küçülsn belki gaza gelirim :D

Şu diet bizim bir numaralı sorunumuz zaten :1:
Kolay gelsin :8:
Bişey sorcam şu an değilde gideceğim zaman her zaman gideceğim kuaförden farklı bi kuaföre gidicem de bu kahkül ne diye adı geçiyor nasıl tarif edebilrim..
Benim de kahküller buna benziyor fakat uzadılar anlayamayabilir modeli..

Şu diet bizim bir numaralı sorunumuz zaten :1:
Kolay gelsin :8:
Bişey sorcam şu an değilde gideceğim zaman her zaman gideceğim kuaförden farklı bi kuaföre gidicem de bu kahkül ne diye adı geçiyor nasıl tarif edebilrim..
Benim de kahküller buna benziyor fakat uzadılar anlayamayabilir modeli..

bence al direkt resmi göster,kuaförler asla anlamıyor anlatılanı,resme bakıp yapacağından bile emin değilim :44:

Back
X