en can alıcı yerinden yakalıyolar insanı... vermem de diyemiyo ki insan,kendi babasına bazen,hele ki kp e...keşke götürmeeydin altınları

anlamıyorm ben bu kocakarıları, altın takınca noluyo , zenginiz biz geline bunları aldık mı demek istiyolar, eski adetler mi kalşdı yaa... bana da çok tak dedi kv de ben takmadım,bi kere çok ısrar etti,sivastaydık onun evnde, hepsini bi takıp foto çektirdim eşime, o kadar, anında çıkardım, tak da gezin köyde diyor. yok yaa :))) bi de bi yere giderken altın evde brakılmıyo,sen de ondan götürmüşsündür, evde kalsa olmaz...
kv eşimden para istemiş,ekimgibi, aramız bozulup da memlekete gidince. ordan aramış, kangaldan ev alıcam 3 oğlan 15 biner tl verin diye. (3 de kızı var,kızlardan istenmez) eşimle de ben bozuktuk o zamanlar, eşim veremem,borcum var benim demiş, otur evinde, evin nesi var demiş :) bunu görümcem söyledi sonradan, yasinin ne borcu var, anneme böyle söylemiş dedi. vardır borcu bilmiyorum konumuyoz dedim :)
ay sorma ben de aynı şeyi dşünürdüm, ya herkesin içinde ağlarsa,susmazsa herkes bize bakarsa utanırım kızarırım,ter basar valla. çünkü toplu sessiz yerlerde böle bebek ciyaklayınca ben bile gıcık oluyorum

allahtan öyle olmadı hiç, kucağa alınca susar, onu dene. emzirme odası var heryerde orda emzirirsin :)
burçin arttı mı ev fiyatları, tüh alsaydık iyiydi maraştan...
büyükşehir hadi maraş olsun 400 bin nüfusla da muğlaya noluyo ya 60 bin le nasıl olcak hayret... köyleri katıcaklar içine al sana büyükşehir. neyse gelişir belki bş olunca,evler çoğalır da fiyatlar düşer belki...