Kahrolsun istenmeyen tüyler !!! :(

Ays_kmb

Her işte bir hayır vardır
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
67
11
Ah nefret ediyorum esmer olmaktann. Bir tane tuy ciksa simsiyah cikiyo ve resmen parliyo. Asil sorunum ise yanagimin yanlarindaki tuyler.. cok inceler ama sakal gibi siyah. Erkek arkadasimda sanki cok komikmis gibi "ooo hayatim yine favori birakmissin istersen benim tras makinesini odunc verebilirim" gibi hadsiz hadsiz espriler yapiyor. Umursamiyomus gibi yapip ben onlari seviyorum ihihi falan tarzinda konuyu gecistiriyorum. Ama aslinda cok aliniyorum. Bunlarin bi caresi varmidir acaba yads tuy sarartici falan kullansam ise yararmi :mad:

Araştırılıp iyi bir yer bulduktan sonra lazer epilasyonu öneririm tüy sarartıcıda pek faydalı değil tüylerin fazlalaşmasına sebep oluyo

Valla onları alınca sakal gibi çıkıyor gerçekten. Bir arkadaşım alıyor ve onu öperken benim yanağıma batıyor. İğneli epilasyon çözümmüş.

Ah nefret ediyorum esmer olmaktann. Bir tane tuy ciksa simsiyah cikiyo ve resmen parliyo. Asil sorunum ise yanagimin yanlarindaki tuyler.. cok inceler ama sakal gibi siyah. Erkek arkadasimda sanki cok komikmis gibi "ooo hayatim yine favori birakmissin istersen benim tras makinesini odunc verebilirim" gibi hadsiz hadsiz espriler yapiyor. Umursamiyomus gibi yapip ben onlari seviyorum ihihi falan tarzinda konuyu gecistiriyorum. Ama aslinda cok aliniyorum. Bunlarin bi caresi varmidir acaba yads tuy sarartici falan kullansam ise yararmi :mad:

konu buraya ait değilmiş gibi ama ben tüy müy sevmediğim için kuaförde sir ağdayla aldırıyodum. şimdi de uzun süredir evde kendim sir ağdayla alıyorum. çok çıkan sürekli alınan yerler için de braun face kullanıyorum. aldır sen de niye öyle çıkıyosun karşısına..

Benim cenemde bir tane keci sakalı var. Cekiyorum cimbizla inatla geri geliyor:KK53:
Sakın sarartmayin uzatip, gurlesiyormus

Sakın tüy sarartıcı kullanma besliyormuş. Lazer diyeceğim sana ama yüzüne asla lazer yaptırma ben bin pişmanım. yüzdeki ince tüyleri asla bitirmiyor aksine uzatıyor ve kalınlaştırıyor. Aman aman Sakın.
Şuan hamile Olduğum için ayrı bir coştu benim tüyler. Yüzüne sir ağda önerebilirim ama oda sivilce yapıyor.
En iyisi yüz için iğneli Epilasyon kesinlikle Kökten çözüm. Ben doğumdan sonra yüzüme iğneli yaptırıp kurtulucam bu dertten.

Bu arada yüz epilasyonunun iyi olmadığını okumuştum. tüy çıkmayan erlerdekileri de uyarıp çoğaltıyomuş. bir de seans aralarında cımcız ağda mağda yasak. iletle alınıyomuş. çoğaltır o..

Benim cenemde bir tane keci sakalı var. Cekiyorum cimbizla inatla geri geliyor:KK53:
Sakın sarartmayin uzatip, gurlesiyormus

Keci sakalindan bendede var cok yuzsuz gercekten gitmek bilmiyor :) karinca yumurtasi yagi falan duymustum ise yararmi acaba

Kesinlikle ama kesinlikle igneli epilasyon. Yillar once yaptirdim ve tek bi tanesi geri gelmedi. Lazere basvuran arkadaslarim rezil oldular resmen. Yuz icin sakin lazere bulasma. Daha beter oluyor genelde

Kesinlikle ama kesinlikle igneli epilasyon. Yillar once yaptirdim ve tek bi tanesi geri gelmedi. Lazere basvuran arkadaslarim rezil oldular resmen. Yuz icin sakin lazere bulasma. Daha beter oluyor genelde

Igneli epilasyonu gecen yil biyik icin tavsiye etmislerdi yuzum gercekten cok hassas hani agdayla boyle ayni yeri zorlarsinizda yanar siser kizarirya ayni oyle oldu ve aylarca gecmedii

Sürekli çıkan kaş bıyık gibi yerler için braun face epilatör aldım arkadaşlar. Bu kadar rahat olacağını bilseydim çok düşünmedim ama o kadar bile düşünmezdim.. çene kısımlarındaki tüyleri benim çok azalttı. mesela 3 gün önce aldım şimdiye kadar çıkmaları gerekirdi daha çıkmadılar.. sorunu olanlara tavsiye ederim biraz acıtıyor ama aşrıı değil. benim için iyi oldu.

Evet bi kac defa denedim ama yuzumde oldugu icin hemen kizarma sisme yapti bidahada cesaret edemedim
evet kizarabilir ama zamanla alisilir. benden sana tavsiye sir agdayla degil ama turuncu ilik agdayla haftada bir kere al o zamanla seyreklesecek tek cozum yolu bu. bende esmerim ve tuylerim simsiyah vr cok sert. gobegimde bile kil dolu kollarimda da var ve bu bolgelere hep agda yaparim inan bana azaldi seyreldi ve surekli yapmaya devam edicem tek cozum yolu bu eger epilasyon yaptiracak imkanin yoksa....

ağdada ilerde sarkmaya neden oluyomuş neydi ya hürrem otu yağımıydı o iyi gelirmi acaba bende bıyıktan muzdaribim sürekli gözüm onlarda çıkınca alıyorumda yaşlanınca napıcam bıyıklı bıyıklımı dolaşıcaz babaannemin de sakalları var romatizma ilaçlarından oldu diyor ama korkuyorum onun gibi olmaktan

Sürekli çıkan kaş bıyık gibi yerler için braun face epilatör aldım arkadaşlar. Bu kadar rahat olacağını bilseydim çok düşünmedim ama o kadar bile düşünmezdim.. çene kısımlarındaki tüyleri benim çok azalttı. mesela 3 gün önce aldım şimdiye kadar çıkmaları gerekirdi daha çıkmadılar.. sorunu olanlara tavsiye ederim biraz acıtıyor ama aşrıı değil. benim için iyi oldu.

Valla acisi falan umrumda degil iyi gelsinede ben acisina dayanirim :KK43:

evet kizarabilir ama zamanla alisilir. benden sana tavsiye sir agdayla degil ama turuncu ilik agdayla haftada bir kere al o zamanla seyreklesecek tek cozum yolu bu. bende esmerim ve tuylerim simsiyah vr cok sert. gobegimde bile kil dolu kollarimda da var ve bu bolgelere hep agda yaparim inan bana azaldi seyreldi ve surekli yapmaya devam edicem tek cozum yolu bu eger epilasyon yaptiracak imkanin yoksa....

Igneli epilasyonu ve lazer epilasyonu denedim yüzümde biyik bolgesi icin ama agda gibi onlarda kizardi yara oldu hep yuzum cok hassas daha cok boyle kür falan arıyorum aslında bitkisel biseyler

X