- 29 Ekim 2012
- 23.245
- 59.539
- 798
- 37
Yaşa sen cancağızımTabi veririm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşa sen cancağızımTabi veririm![]()
Tamam abla2.gider mi bilmem canım![]()
Ne kadar dikkatlisinBen bütün konulara daha yoruma açılmadan bakıyordum abla. Minikte ilk reçel tabağının özensiz oluşu çarptı gözüme tabağın kenarlarına bulaşmıştı![]()
Belki gider Kazen bilir:)Tamam abla![]()
Bekleyip görelimBelki gider Kazen bilir:)
Yumurta kirmaya gidiyorum aciktim usenmezsem menemen bile yapabilirim gözüm kaldi
Diyete ne oldu
Diyete ne oldu![]()
yuhhhhhhhBen bütün konulara daha yoruma açılmadan bakıyordum abla. Minikte ilk reçel tabağının özensiz oluşu çarptı gözüme tabağın kenarlarına bulaşmıştı![]()

Biliyidim bele diyciğiniziyuhhhhhhh
kız sen büyüteçle falan mı inceliyorsun fotoları
seninki şey gibi olmuş,gelinine illa kusur bulmaya çalışan kaynana
enjektörle mi sıksaydı anam reçelleri![]()
Eloşum ben hani şu köy kahvaltısı olur ya serpme böyle şark köşeli falan birşey bekliyordum minikten olmayınca reçellere takıldımyuhhhhhhh
Ben özellikle temizleyip koydum ama foto çekerken illaki biseuleri begenmeyip tabak yeri degistiriyorsun ya o arada bulaşmış olabilir :)Ben bütün konulara daha yoruma açılmadan bakıyordum abla. Minikte ilk reçel tabağının özensiz oluşu çarptı gözüme tabağın kenarlarına bulaşmıştı![]()
Ne kızıyon minikim tamam anladımBen özellikle temizleyip koydum ama foto çekerken illaki biseuleri begenmeyip tabak yeri degistiriyorsun ya o arada bulaşmış olabilir :)
Yoksa zaten tabak küçük ve kenarları hafif kabartmalı olduğu için dikkat çeker diye özellikle temizledim ve o kiraz o kadar koyu renkli bir kiraz ki dökülmeden cektigime şükrettim ben yoksa lekesi çıkmıyor
Bir gidip tekrar bakacağım reçel tabagina bende merak ettimyuhhhhhhh