• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Ben bütün konulara daha yoruma açılmadan bakıyordum abla. Minikte ilk reçel tabağının özensiz oluşu çarptı gözüme tabağın kenarlarına bulaşmıştı :sus:
yuhhhhhhh :confused:
kız sen büyüteçle falan mı inceliyorsun fotoları :KK45:
seninki şey gibi olmuş,gelinine illa kusur bulmaya çalışan kaynana :D
enjektörle mi sıksaydı anam reçelleri :olamaz:

seninki şey gibi olmuş,gelinine illa kusur bulmaya çalışan kaynana :KK70:
Biliyidim bele diyciğinizi :34: :53:

seninki şey gibi olmuş,gelinine illa kusur bulmaya çalışan kaynana :KK70:
Eloşum ben hani şu köy kahvaltısı olur ya serpme böyle şark köşeli falan birşey bekliyordum minikten olmayınca reçellere takıldım 🤣

Ben bütün konulara daha yoruma açılmadan bakıyordum abla. Minikte ilk reçel tabağının özensiz oluşu çarptı gözüme tabağın kenarlarına bulaşmıştı :sus:
Ben özellikle temizleyip koydum ama foto çekerken illaki biseuleri begenmeyip tabak yeri degistiriyorsun ya o arada bulaşmış olabilir :)

Yoksa zaten tabak küçük ve kenarları hafif kabartmalı olduğu için dikkat çeker diye özellikle temizledim ve o kiraz o kadar koyu renkli bir kiraz ki dökülmeden cektigime şükrettim ben yoksa lekesi çıkmıyor

Ben özellikle temizleyip koydum ama foto çekerken illaki biseuleri begenmeyip tabak yeri degistiriyorsun ya o arada bulaşmış olabilir :)

Yoksa zaten tabak küçük ve kenarları hafif kabartmalı olduğu için dikkat çeker diye özellikle temizledim ve o kiraz o kadar koyu renkli bir kiraz ki dökülmeden cektigime şükrettim ben yoksa lekesi çıkmıyor
Ne kızıyon minikim tamam anladım 🙄🥰

Back
X