- 23 Ocak 2016
- 36.786
- 53.894
- 598
Açık hali buysa kapalısını düşünemiyorumSakin ol beybisi bilincim açık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık hali buysa kapalısını düşünemiyorumSakin ol beybisi bilincim açık![]()
Soracak birşeyim yok nevoşa takılıyorum benKız maydanoz olmaya gerek yok korkma kız sor ne soracaksan kıs kıs gülme
Yok yok söyle ya da korkuyor musun yoksa bildiğini buradan anlatmayaSoracak birşeyim yok nevoşa takılıyorum ben![]()
Susma hakkımı kullanıyorum musadenle,pisirigim biraz!Açık hali buysa kapalısını düşünemiyorumözgüvenli ol biraz

Yok bacım sen devam et bizden olmazYok yok söyle ya da korkuyor musun yoksa bildiğini buradan anlatmaya![]()
Özgüvenini ortaya dök ve ne olduğunu çözDurun nana geldi, olayı çözüp gideyim![]()
Ne gibiKazen konu dışı muhabbetler dönüyor ilgilenirseniz sevinirim.
Bu sitede bi özgüveni yüksek insan arıyorumYok bacım sen devam et bizden olmaz![]()
O ben değilim,dedim ya pısırığım diyeBu sitede bi özgüveni yüksek insan arıyorum
Kız allah seni ne yapmaya buraya gelene gazoz ikram ediyoruz biz , hemde böyle böyleÖzgüvenini ortaya dök ve ne olduğunu çöz![]()
Özgüvenin yoksa maydonoz gazoz falan niye karıştırıyorsun senden olsa olsa salata olur çoban salataO ben değilim,dedim ya psirigim diye![]()
Ben orda oy kullanmadım bebemBenim serpmeler ramazan da hep sonda kaldı gördük daha serpmem![]()
Kız dur ne yaptın sen gazoz senin bildiğin gibi değil burdaki muhabbet o ne oluyor ayolÖzgüvenin yoksa maydonoz gazoz falan niye karıştırıyorsun senden olsa olsa salata olur çoban salata![]()
Oyyy nenemmm oyyy.....Özgüvenin yoksa maydonoz gazoz falan niye karıştırıyorsun senden olsa olsa salata olur çoban salata![]()