Sen iyi olda bomba gibi dönersin![]()
Aynen canım Sonra devam yine
Sen iyi ol sorun değil canımNeden yoksun
![]()
Sorun çıkmazsa 17 ağustosta ameliyatım var canım, hani önceden söylemiştim ya o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen iyi olda bomba gibi dönersin![]()
Sen iyi ol sorun değil canımNeden yoksun
![]()
Ağustos geleneksel et yemekleri canım:)Her yılk kurban bayramı sonrası yapıyoruz:)Ablacım diğer ayın katagorisi ne![]()
O bir şeyleri tahmin ediyorumYani yaptım bir şeyler :)Daha tam yerleşemedik sayılır herkes bitmiş yerleşmişsin diyor ama:)Bugün yine dolaplar baştan döküldü yeniden düzeldi:)Bende bana kalanları artık yarın yerleştireceğim:)
yemin içüyrüm sondan 3.yüm kalbim bele
Anladım tamamdır:)Aynen canım Sonra devam yine
Sorun çıkmazsa 17 ağustosta ameliyatım var canım, hani önceden söylemiştim ya o![]()
Tamam tamam sustumAğustos geleneksel et yemekleri canım:)Her yılk kurban bayramı sonrası yapıyoruz:)
Ama eylül ayını söylemem kategorilerimiz sürpriz oluyor açıldığı gün öğreniyorsunuz:)
Ay ben şokyemin içüyrüm sondan 3.yüm kalbim bele![]()
O zaman pepe den kalbim kırıldı parçası sana gelsin hemsomyemin içüyrüm sondan 3.yüm kalbim bele![]()
Bir daha tanımadan geçmişine bakmadan gazoz teklif etmek yokYine biri dadanacakiceriz tabiiiiii
![]()
Aynen canım kızlar yapıyorlar:)Bugün onlar evi sildi ben yemek yaptım:)O bir şeyleri tahmin ediyorumOlsun canım,içine girdiniz ya,biter elbet. Hem.koca kızların var,maşallah onlara
![]()
Aynen hemso,tanıdıklara anca,yoksa yokBir daha tanımadan geçmişine bakmadan gazoz teklif etmek yok![]()

Amin inşAllah nevros, gerçi sitede bilmeyende kalmadı ama buradada yazmayayım ayıp diye şey ettimAnladım tamamdır:)
Hakkında hayırlısı canım umarım sorunsuz halledersiniz her şey çok güzel olur![]()
Yemin içüyrüm şimdi aklımdan geçtin yatmadan önce bakar dedimyemin içüyrüm sondan 3.yüm kalbim bele![]()
Coşkun seller gibi akıcam bebiştişkomAy ben şokBir sonra ki sefere coşarsın sen gerci
![]()
Maşallah sana da,kızlarına da,akilli oğluna daAynen canım kızlar yapıyorlar:)Bugün onlar evi sildi ben yemek yaptım:)
Bazı misafir hafif olur ne yapsan zor gelmez bugün öyle oldu:)
Yani bir şey yapmamış gibiydim ama çorbadan,tatlıya her şeyi yaptım:)
Her şey sağlık için canımAmin inşAllah nevros, gerçi sitede bilmeyende kalmadı ama buradada yazmayayım ayıp diye şey ettim![]()
Eminim zaten güzel hatunCoşkun seller gibi akıcam bebiştişkom![]()
yaaa kalp kalbe demek kiYemin içüyrüm şimdi aklımdan geçtin yatmadan önce bakar dedim![]()
Sağol canım benimMaşallah sana da,kızlarına da,akilli oğluna daenisteye de saygılar:)