- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Selammm naberSellllaaam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selammm naberSellllaaam
Selammm naberSellllaaam
Şükür, senSelammm naber![]()
Et yemekleri canım:)Belli bir yemek mi olacak herkesin yaptığı, ya da sen malzemeleri söyleyip biz mi birşey çıkaracağız . Ay heyecanlandım. Dönsem mi sahalara![]()
Arkadaş tanışır tanışmaz gazoz ikram ediyorSevmeyerek mi tanışayım
Kankam tanışma derse tanışamam habibte![]()
Ay süpermiş; ne zaman sormaya başlıyoruzEt yemekleri canım:)
İskender,döner,kavurma,biftek,pirzola,rosto,tantuni,sac kavurma,haşlama gibi gibi tarifler yapılacak:)
Tarifi yapmadan önce bana soruyorsunuz ben uygun bulursam(hem kategoriye uygunluk hemde aynı tarifler yapılmasın diye)yapıyorsunuz:)

Bağlar gazozu ise olur, diğerleri külliyen olmazArkadaş tanışır tanışmaz gazoz ikram ediyorSen bilirsin
![]()

4 Ağustos saat 11-12 civarı konuyu açarım konu onaylanır onaylanmaz özel mesajları bekliyorumAy süpermiş; ne zaman sormaya başlıyoruz![]()
Markasını söylemiyorBağlar gazozu ise olur, diğerleri külliyen olmaz![]()
Ben de ona lokum ikram ederimMarkasını söylemiyor![]()
Ben şimdiden düşünmeye başlayayım kanka, öğlen 11 mi4 Ağustos saat 11-12 civarı konuyu açarım konu onaylanır onaylanmaz özel mesajları bekliyorumKıyma dahil değil onun dışında bir dünya tarif var:)
Tirit,tandır,güveç,şiş,ızgara vs...
Aynen öğlen 11Ben şimdiden düşünmeye başlayayım kanka, öğlen 11 mi![]()
İyi o zaman hayırlı işlerBen de ona lokum ikram ederim![]()
Adam hangimize sasirsaSeni nasıl geri aldı ona şaşırmıştır![]()
Bunu sana nasıl yaptım şaşırmacası o benceSeni nasıl geri aldı ona şaşırmıştır![]()

Geldim geldim sory
Sohbete başlamadan önce gazoz içmeye ne dersinOluuuuuuurrrğğğğ seve seve
Hain hani bana iciriyordun sadece hepiniz aynisinizSohbete başlamadan önce gazoz içmeye ne dersin![]()