Senle tatli yapalim didim gelmedinnn tek basima yaptimmSizli bizli konuşmayın ülen. Umudumanneolmak ben![]()
Nasil oldun iyisin misinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senle tatli yapalim didim gelmedinnn tek basima yaptimmSizli bizli konuşmayın ülen. Umudumanneolmak ben![]()
Telafi etcemYo dostum yo bekliyorum ben, banane![]()
Ben de normalde bana gıcık olan birine yazdım cevap verdi bilse vermezdi benceİşte dedim bu nick değiştirme iyi olmadı belki de gıcık olduğum birine iyi davranicam diye korkuyorum![]()
![]()
![]()
.
Neyse sen Allah tan sen sevdiğim çıktın![]()
KesinBen de normalde bana gıcık olan birine yazdım cevap verdi bilse vermezdi bence![]()
Burdayım aretim
Bugun herkes bi tuhafmis anlasilanTelafi etcemay bugün tüm gün evdeydim ama inan şimdi oturup çay içebiliyorum o da hiç sunumluk durumda değil
kitap bile okuyamadım doğru düzgün
![]()
Afiyet olsun canım,bugün ben iyiydik sukur üç gündür keyfim yoktuBugun herkes bi tuhafmis anlasilan
Hic halim tadim yoktu benimde bugun ama yinede yikilmadimbende cay iciyorum sunumsuz
![]()
Bence deİşte dedim bu nick değiştirme iyi olmadı belki de gıcık olduğum birine iyi davranicam diye korkuyorum![]()
![]()
![]()
.
Hosbuldum bitanem,nasılsın?Hoşgeldin canımın içi![]()
Verilmiş sadakan varmış kukrimcimİşte dedim bu nick değiştirme iyi olmadı belki de gıcık olduğum birine iyi davranicam diye korkuyorum![]()
![]()
![]()
.
İyiyim iyiyim, kendimi şaraba vurdumSenle tatli yapalim didim gelmedinnn tek basima yaptimm
Nasil oldun iyisin misinn![]()
Havalar kotulesti ya gunesli gun bile enerji veriyor cunku . Zaten gerisi malumunuz korona belasi hepimiz yorulduk biktik artik .Afiyet olsun canım,bugün ben iyiydik sukur üç gündür keyfim yoktu![]()
İyiyim aretim ne olsun kahvemizi içtik sohbet devam,sen nasılsınHosbuldum bitanem,nasılsın?![]()
A bak ona eslik edemem isteVerilmiş sadakan varmış kukrimcim![]()
İyiyim iyiyim, kendimi şaraba vurdum![]()
Bende diyorum bu kimVerilmiş sadakan varmış kukrimcim![]()
İyiyim iyiyim, kendimi şaraba vurdum![]()
Aynen öyle canım.Yaza kadar duzelse bari herşeyHavalar kotulesti ya gunesli gun bile enerji veriyor cunku . Zaten gerisi malumunuz korona belasi hepimiz yorulduk biktik artik .
İyiyim aretim şükürİyiyim aretim ne olsun kahvemizi içtik sohbet devam,sen nasılsın![]()
Ben neden hep yeni goruyorum etiketi
En buyuk dilegim duam o kisj gozden cikardim ama artik yazin hepimiz icin cok guzel bir yaz olsun saglikla ve hastaliksiz insallahh... eve sadw yatmaya gelecegmAynen öyle canım.Yaza kadar duzelse bari herşey![]()