- Konu Sahibi mihmandariye
Makine ile iki seferde yap makine çabuk yaptığı için sogumuyor önce yapılanlar.bu arada kahveye geliyoruz dendiginde o genelde lafın gelişi söylenmiş oluyor amaç çay kek eşliğinde oturmak oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar sürdü pişmesi?
Off bende hic sevmem yaa hele cocugumu kucaktan kucaga yapip ellerini de yikamicaklar. Bn sinir harbiKimse kek,börek çörek yemeye ,dedikoduya geliyoruz demez .daha üsturuplusu kahveye geliyoruz derler.
bi kahve ile kurtaramazsınal sana tembel işi ağırlama:hazır kurabiye al ,hazır kahve al işte bitti gitti.konu komşu oturmasını hiç sevmem
![]()
Aynı sinir harbinden ben de geçtim .İlk şoku atlattıktan sonrası kolay geliyor. Ben kucağına almak isteyene açıkça ellerinizi yıkayacaksanız lavabo şurada demiştim. İster terbiyesizlik desinler ister görmemişlik.kolay gelsin kızlar size:))Off bende hic sevmem yaa hele cocugumu kucaktan kucaga yapip ellerini de yikamicaklar. Bn sinir harbi![]()
Ahahahaaayyyyy benden beterleri de varsa demek...Belki gec yaziyorum, ama turk kahveye gerek varmi. Yani şartmi.. Al bir kahve ve sut tozu yap veya 3u 1 arada..