L lalaykan Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 84 6 1 24 Dün 16:38 Konu Sahibi Konu Sahibi lalaykan #1 kızlar bekarım adetim 9 gün gecikti her ay düzensizlik gecikme oluyor zaten bu sefer kahverengi akıntılar geliyor fikri olan var mı ya
kızlar bekarım adetim 9 gün gecikti her ay düzensizlik gecikme oluyor zaten bu sefer kahverengi akıntılar geliyor fikri olan var mı ya
Kbraslh Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 110 23 13 29 Dün 19:42 Konu Sahibi Konu Sahibi lalaykan #2 Mutlaka doktora git canım ama doğal yollardan soğan kürü deneyebilirsin
L lalaykan Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 84 6 1 24 Bugün 00:46 Konu Sahibi Konu Sahibi lalaykan #3 Kbraslh .!.: Mutlaka doktora git canım ama doğal yollardan soğan kürü deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... bugün sabah denedim içtim bi bardak, dün gece de küçük tuvaletimden sonra kanlı akıntı gelmişti olurum sandım olmadım
Kbraslh .!.: Mutlaka doktora git canım ama doğal yollardan soğan kürü deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... bugün sabah denedim içtim bi bardak, dün gece de küçük tuvaletimden sonra kanlı akıntı gelmişti olurum sandım olmadım