Kahverengi gözler 20 saniyede maviye dönebilecek

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Kahverengi gözler maviye dönebilecek
Yapılan açıklamalara göre bir çeşit lazer operasyon ile kahverengi gözlerin maviye dönüştürülebileceği açıklandı.
kahverengi-gozler-maviye-donebilecek-5413180.Jpeg

Mavi gözler her zaman çekici bulunmuştur. Bunda Dünya nüfusunun sadece %17'sinin mavi gözlü olmasının ve mavi gözlülüğün nadir bir özellik olmasının rolü muhakkak ki vardır.

Stroma Medical isimli bir şirketin öncülüğünde yürütülen bir uygulama ile lazer kullanılarak gözdeki kahverengi pigmentler yok ediliyor. Her kahverengi gözün altında aslında mavi bir renk tabakası olduğunu belirten Dr. Gregg Homer, " Temel prensip kahverengi rengi yok ederek maviyi açığa çıkarmak" dedi.

Henüz kesin sonuçlar elde edilmemiş olsa da şirket bu prosedürün güvenli olduğunu belirtiyor.

20 saniye süren operasyon sonrasında gözün maviye dönmesi için bir kaç hafta geçmesi gerekiyor.

Meksika'da 17 ve ve Kosta Rika'da 20 hastanın uygulandığı lazer ameliyatın 5 bin dolara mal olduğu açıklandı.http://www.milliyet.com.tr/kahverengi-gozler-maviye-pembenar-detay-estetik-2028956/

Bir gun carpilip kalicaz haa:KK53:
Bi goz rengimiz kalmisti oynamadigimiz:confused:
Tip dunyasi icin cok buyuk bir gelisme o ayri:KK52:

bi bakıma iyi, herkes mavi gözlü olursa kahverengi kıymete biner belki:KK53:

Hay Allah,
Yakında kocalarımız bızı tanımayacak.. Memeleri yaptır , burnunu kaldır , popoyu dıkestır , kaşı havalandır , sacı boyat GÖZÜNÜ BOYAT :KK47::KK47::KK47::KK47:

ben bismillah deyıp dişlerden başladım. saclar zaten cakma sarısın yavas yavas sindire sindire :KK70:
he dişlerde dahilmi yok canım hepsi yapma onların :KK53:

ene saçlarımda boyalı

yaf ben bunları kastettiğinizi düşünmemiştim:KK70::KK70::KK70:

orjinal değilmişim:KK70:

Turkiyede 1 numara olur bu ameliyat simdi.
Yakin gelecekte kkda foto paylasimlarini goruruz :KK53:

maviye dönmesi bi kaç hafta alıyosa, o zaman diliminde ara renklerdemi olcak renkten rengemi gircek göz :KK53:

mavi hiç sevmem yeşile dönse daha iyiydi

ama yine yaptırmazdım allahın yarattığı zaten güzel

ayy süper ya ben kesin yaptırırdım mavi göz çok seviyorum tıpta ilerlemeler müthiş ya off valla yetişemiycem ben ölücem diye sinir oluyorum daha neler çıkıcak kimbilir :KK45:

Allahini seven mavi lens takmayip su ameliyati olsun.Mavi lens takanlarin bakislarindan korkuyorum ben.

X