Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekleyerek öğreneceksiniz maalesef adet öncesi sokulmede olabilir yerleşme deAdetimin bugün 4.gün gecikmesi şuan kahverengi lekelenme var yerleşme kanaması olabilirmi aranızda bunu yaşayıp hamile kalan varmı yoksa bu lekeler adet öncesi lekesimi
Benim reglim hep düzenlidir ama öncesinde kahverengi lekelenmem oluyordu bu sefer geciktiği için hamilelikten şüphelendimRegliniz düzenliyse eğer 4 gün gecikmede yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum beklemen reglinizden bir kaç gün önce oluyor sanırım yerleşme kanaması. Ama eğer regliniz düzensizse geç oluyorsa olabilir. Regl sökülmeden önce kahverengi akıntı geliyor genelde
Evet olabilir haklısınızBekleyerek öğreneceksiniz maalesef adet öncesi sokulmede olabilir yerleşme de
Yerleşme kanaması daha erken oluyor ama net olarak bilemeyiz tabi 4 gün gecikmiş evde idrar testi de yapsanız çıkar aslındaBenim reglim hep düzenlidir ama öncesinde kahverengi lekelenmem oluyordu bu sefer geciktiği için hamilelikten şüphelendim
Yarın sabah yapmayı düşünüyorumYerleşme kanaması daha erken oluyor ama net olarak bilemeyiz tabi 4 gün gecikmiş evde idrar testi de yapsanız çıkar aslında
Sonucunuzu bizimle de paylaşım lütfen aynı durumu yaşayan varsa bilinçlenmek adınaYarın sabah yapmayı düşünüyorum
Tabiki paylaşırım inşallah hamilelik vardırSonucunuzu bizimle de paylaşım lütfen aynı durumu yaşayan varsa bilinçlenmek adına
İnşallahTabiki paylaşırım inşallah hamilelik vardır
İnşallah yerleşme kanamaniz nasıldı rengi kahverengimiydi ne kadar süre geldiBenim regl geciktikten 10 gün sonra yerleşme kanaması olmuştu. (Sanırım benimki geç döllenmeydi) gidip hemen kan testi yaptırmıştım ve pozitifi görmüştüm. Umarım siz de hamilesinizdir
Rengi soluk kahverengiydi. İki gün boyunca günde iki üç damla şeklinde geldi. Sonra bittiİnşallah yerleşme kanamaniz nasıldı rengi kahverengimiydi ne kadar süre geldi
Son durum nedir hamile misiniz ?Tabiki paylaşırım inşallah hamilelik vardır
Geçen ay adet oldum bu ay gecikti ve tekrar lekelenmem var Pembe ve kahverengi bugün test yaptırdım size gebelik var miSon durum nedir hamile misiniz ?