Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak nasıl ayırt ettinizEvet ben regl gecikmesi ve mide bulantısı ile birlikte kahverengi lekelenme yaşamıştım ve hamile olduğumu öğrendim. Yerleşme kanamasi da deniyor bu duruma. Eğer hamilelik şüpheniz varsa test yapın
endometriozis ve kistler de yapıyo kahverengi lekelenmeKahverengi lekelenme hamilelik belirtisimidir ?
Rengi regl kanı gibi kırmızı değildi, soluk kahverengiydi ve sadece bir iki damla şeklinde geliyordu yani yoğun değildiTam olarak nasıl ayırt ettiniz
Benım regl öncesi de olur da ondan cekınıyorum çok çok az ama bu ağrımda vardı sökülürüm dedim gram birşey yoktuRengi regl kanı gibi kırmızı değildi, soluk kahverengiydi ve sadece bir iki damla şeklinde geliyordu yani yoğun değildi
Kahverengi lekelenme hamilelik belirtisimidir ?
Yerleşme kanaması genelde bir iki gün sürüp biter. Sizin kahverengi akıntı ne kadar sürdü? Hala devam ediyor mu?Benım regl öncesi de olur da ondan cekınıyorum çok çok az ama bu ağrımda vardı sökülürüm dedim gram birşey yoktu
Dün 1 bugün 2 daha da gelen yokYerleşme kanaması genelde bir iki gün sürüp biter. Sizin kahverengi akıntı ne kadar sürdü? Hala devam ediyor mu?
Benimki de 2 gün sürmüştü ve sonra hemile olduğumu öğrendim. Başka belirtileriniz var mı? Regl tarihiniz ne zamandı? Acaba test mi yapsanızDün 1 bugün 2 daha da gelen yok
Regl tarihi 19 u bugün test yaptım negatifBenimki de 2 gün sürmüştü ve sonra hemile olduğumu öğrendim. Başka belirtileriniz var mı? Regl tarihiniz ne zamandı? Acaba test mi yapsanız
Sizde ne gibi belirtiler varRegl tarihi 19 u bugün test yaptım negatif
Ya benim.adetime 5 gün var bugün kahverengi lekelenme oldu nedir buEvet ben regl gecikmesi ve mide bulantısı ile birlikte kahverengi lekelenme yaşamıştım ve hamile olduğumu öğrendim. Yerleşme kanamasi da deniyor bu duruma. Eğer hamilelik şüpheniz varsa test yapın
Adetjme 5 gün var bugün gördüm lekelenme hamilelik mi çikolata kisti mjendometriozis ve kistler de yapıyo kahverengi lekelenme
her ay düzenli oluyosa kist ya da enfeksiyon. Ama ilk olduysa yerlesme lekesidir inşallahAdetjme 5 gün var bugün gördüm lekelenme hamilelik mi çikolata kisti mj
Yok ilk defa böyle erkenden oldu ya korktumher ay düzenli oluyosa kist ya da enfeksiyon. Ama ilk olduysa yerlesme lekesidir inşallah
İnşallah Allah im.Yok ilk defa böyle erkenden oldu ya korktum
Yok ilk defa böyle erkenden oldu ya korktum
Ya acaba gebelik midirher ay düzenli oluyosa kist ya da enfeksiyon. Ama ilk olduysa yerlesme lekesidir inşallah
ihtimal dahilinde tavsiyem sakin kal. Mevsim dönümü hormonlar değişik etkiler de yapıyo adetiniz 3 gün gecerse test yapin en iyisi düşünup kendinizi yıpratmayinYa acaba gebelik midir