Kalbim aklıma hükmediyor :( bilmiyorum ne yapacağımı

Hayatsever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
36
4
38
33
Selam güzel bayanlar daha önce konu açtım burada erkek arkadasım ile ırkçılık vs dolayı ayrılık kararı almıştım 1 hafta sonra tekrar barıştık... İlk sevdiğim ilk değer verdiğim adam.. Konuma gelirsek barıştık iyi kötü devam ediyoruz fakat sürekli beni yanlış anlıyor kelimelerimi, evlenince hesap kartın bende olacak diyor, en doğal hallerini görüyorum küfürlü konuşmak gibi sonra kızıyor kendine ben neden böyle yapıyorum diye buna dikkat edicem diyor, ben nereye sen orya diyor bunun gibi çok var mantığım uyuşmazsınız diyor kalbim ise seviyorsun bak ne kadar kendini doğal sergiliyor dürüst diyorum yani ben ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterir misiniz 😌 çok teşekkür ediyorum

Ne zamandır birliktesiniz? Kaç yaşındasınız? Nasıl tanıştınız? Şu ırkçılık mevzusu ne?

Daha duruyor musun? Evliliginin fragmani boyleyse gercegi nasil tahmin edemiyor musun? Omur boyu calosip calisip adama maasini elinle vereceksin. Karin tokluguna iki sevgi kirintisi cumle duymak icin adamin onur boyu koleligini yapacaksin. Adamin bozuk agzi da duzelmeyecek. Cok mu aradin bunu?

Psikolojik olarak mı? Diyorsunuz 😌
evet daha evlenmeden maaş kartına el koymayı düşünüyor.küfürlü konuşuyor.soyunuzu araştırıyor.ben nereye sen oraya şeklinde kısıtlamada bulunuyor.Allahtan ne yapacağını söyleyip gösteriyorda size kurtulmanız için bir şans veriyor.sizde bence bu şansı değerlendirin.

Ilerde pisman olcagina simdi bitir gitsin canim simdidem ayrimcilik yapiliyosa ilerde daha beter olur çünkü erkekler evlendikden sonra zaten evlendim gidemez evlendi bosandi olur diye bi rahat bi rahat oluyolar simdiden yol ver gitsin

Selam güzel bayanlar daha önce konu açtım burada erkek arkadasım ile ırkçılık vs dolayı ayrılık kararı almıştım 1 hafta sonra tekrar barıştık... İlk sevdiğim ilk değer verdiğim adam.. Konuma gelirsek barıştık iyi kötü devam ediyoruz fakat sürekli beni yanlış anlıyor kelimelerimi, evlenince hesap kartın bende olacak diyor, en doğal hallerini görüyorum küfürlü konuşmak gibi sonra kızıyor kendine ben neden böyle yapıyorum diye buna dikkat edicem diyor, ben nereye sen orya diyor bunun gibi çok var mantığım uyuşmazsınız diyor kalbim ise seviyorsun bak ne kadar kendini doğal sergiliyor dürüst diyorum yani ben ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterir misiniz 😌 çok teşekkür ediyorum
Küfür eden insan çok kötü, terbiye almadığını gösterir ki bekarken daha böle agzını bozfuysa evlenince düşünemiyorum. Maaş kartın neden onda duracakmış. Ya düzgünce konus yada ayrıl bnce evlenince çok üzülürsün. Evlilik sorunları alıp götürmüyor.

Back
X