Kalbim küçücük kaldı ellerimde..Şaşkınım.

Munzevi Zencefil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
16.087
55.123
Hem öfkeli hem sinirliyim..
Hem canı yanmış hem şaşkınım..
28 yaşındayım eşimde öyle ve henüz yaşına değmemiş bir kızım var. Hayatımda hiç bu kadar canımın yandığını hissetmedim ne anneme küstüğümde ne babama kızdığımda yada neyle kıyaslayabilirim bilemiyorum. Bugün öğrendim ki eşimin herzaman işe gitmek için bindiği otobüste bir canlı bomba yakalanmış. Nasıl olmuş nasıl farkedilmiş bilmiyorum dün olduğunu biliyorum sadece. Yani o canlı bomba o otobüsteymiş ordaki koltuklardan birine oturmuş bakmış etrafa ne zaman patlatacakmış kendini acaba? Saçma sapan bir sürü soru düşünce kafamda. Kapıdan çıkarken babasının yakasını bacağını bırakmayan kızım,tüm kalbimle sevdiğim sevgilim.. Bi anda yok mu olacaktı ailem? Doğru dürüst düşünemiyorum ne diyeceğimi bilemiyorum. Beddua mı edeyim şükür mü edeyim? Bu kadar kolay mı can almak? Allahım gidenler sende kalanlara sabır ver. Ben sadece şükrediyorum şaşkınlıkla yürek çarpıntısıyla..

İnanın siz anlatınca benim de içim yandı.Hepimizin başına gelebilecek bir olay bu.Bence artık önlem alınmalı.İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı Türkiye'de !
Siz ise hayatın ne kadar kısa ve acımasız olduğunu anladıktan sonra eşinize ve çocuğunuza eskisinden daha sıkı sarılmalısınız.Çok üzüldüm umarım bir daha böyle şeyler yaşamayız :110:

Bir insanı sevmekle başlayacaktı oysa bütün güzel şeyler.
Herşeyi kaybettik. Kan döküp mutlu olan insanlarla yaşar hale geldik.
Avm ye gitmiyoruz. Çarşıya pazara çıkmıyoruz. Ama aklımız hep anamız da babamızda kocamızda cocugumuzda.
Allah bayrağımızı indirtmesin ve hepimizi korusun ama çok zor artık herşey icim sıkılıyor izledikce.
Allah hepimizi korusun zalimlerden insAllah.

Sırf mevcut olan hükümet gitsin de ne olursa olsun deyip 35 bin vatan evladının katili olan pkk partisi hdp oy verenler sevinsin ne diyelim :KK11: Adamlar meclisete mhp aynı sayıda milletvekili çıkardıgını görüp havaya girip şımardılar kendilerini bir b..... zannettiler..
Rabbim ülkem üzerinde kirli oyunlar oynayaların oyunlarını kendilerine çevirsin hdp oy veren Babamsa da evladımsa da Başı kopsun çünkü baş kaldıranın başını kesmek lazım. Birileri artık bir yerlerine kına yaksınlar bunları pohpohlayarak destekleyerek güçlü bir şekilde meclise soktular adamlar havaya girdi saldırıyor doğal olarak

Sırf mevcut olan hükümet gitsin de ne olursa olsun deyip 35 bin vatan evladının katili olan pkk partisi hdp oy verenler sevinsin ne diyelim :KK11: Adamlar meclisete mhp aynı sayıda milletvekili çıkardıgını görüp havaya girip şımardılar kendilerini bir b..... zannettiler..
Rabbim ülkem üzerinde kirli oyunlar oynayaların oyunlarını kendilerine çevirsin hdp oy veren Babamsa da evladımsa da Başı kopsun çünkü baş kaldıranın başını kesmek lazım. Birileri artık bir yerlerine kına yaksınlar bunları pohpohlayarak destekleyerek güçlü bir şekilde meclise soktular adamlar havaya girdi saldırıyor doğal olarak
Hiçbirşeu diyemiyorum biliyormusun ne siyasete ne devlet adamlarına ne partisine.. Çok kızgınım çok şaşkınım bende önceden ağzıma geleni sayıyordum fakat suskunum şimdi. Korkuyorum evet. Tek olsam korkmam ama kızım var onun için korkuyorum. Bugün ilk kez tattım bu duyguyu

Büyük geçmiş olsun , Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi . Okurken bile içim bir garip oldu . Sizin halinizi düşünemiyorum bile .
Allah ülkemizi , iyi niyetli insanlarımızı korusun , vatanımızı bu beladan en kısa zaman kurtarsin inşallah .

o haberi okudum canlı bomba olarak ihbar edilmiş ama kadınlar hırsızlarmış üzerlerinden tabanca çıkmış nerde yaşadığınıza bakarak bunu diyorum yanlış anlamayın.. okuyunca çok kötü oldum çok acı bişey bunun ihtimali bile berbat herkes çok dikkatli olmalı

X