Kalça göğüs ve beldeki çatlaklar :(

Adyok05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
110
11
Kızlar merhaba
Göğsümde belimde ve kalcamda çatlaklar var önceden bunun farkına varsaydım beyazlamadan caresine bakardım ne yazıkki çok geç artık bembeyaz oldu çatlaklarım .p önceden önemsemiyodum ama suanda hayatımda biri var evlenmeyi düsünüyoruz tamam o beni her halimle kabul eder ama bu çatlaklar beni çok rahatsız ediyo kendimi kusurlu görüyorum buna ek bide kalçamda sivilce izleri var bunu ona önceden söyleyip bilmesini istiyorum ama bilmiyorum napmalıyım lütfen bana yardım edin ilaç krem biseyler önerin

kahveyle peeling yapmak iyi geliyor diye okumuştum. bir de pilates, fitness vs. yaparsan zamanla sıkılaşırsın.
niveanın kremleri var selülit, sıkılaştırma vs. bir ara kullanmıştım, iyi gibi gelmişti.ben de zayıfım epey ama çatlak var işte:KK43:

kahveyle peeling yapmak iyi geliyor diye okumuştum. bir de pilates, fitness vs. yaparsan zamanla sıkılaşırsın.
niveanın kremleri var selülit, sıkılaştırma vs. bir ara kullanmıştım, iyi gibi gelmişti.ben de zayıfım epey ama çatlak var işte:KK43:
Bende kilolu değilim ki :KK43: teşekkürler önerin için onlar ise yarıyor mu ki
Bi de sevdiğim adama anlatmalı miyim durumu :KK57:

Beyazlamasa da bişey olmazdı, çatladımı izi kalıyor işte. Yapacak bişeyiniz yok, kabullenmekten başka.

anlatmana gerek yok bence, zamanla bunun çok da önemli olmadığını anlıyor insan.
sonuçta sevdiğin adamın da senin bilmediğin kusurları vardır muhakkak, ondan vazgeçmezsin ki bu sebepten öyle düşün.
kimse mükemmel değil, hiç bunlara kafanı takma, bakımına devam et tabi de, çatlaklarım var beni beğenmeyecek diye de kendini doldurma:)

Ne farkedecek söyleseniz seven insan sorun etmez böyle şeyleri diye düşünüyorum o_O ben 25 kilo verdim yıllar önce kolumda ve dizlerimde çatlak izleri oluştu (sadece görünen yerleri söyledim diğerlerini bahsetmeyeyim bile :KK48:) sevgilim görüyordu sonuçta bunu sorun ettiğini hiç hatırlamıyorum :stop: o sizin bedeniniz zaten...

sevgiline niye anlatasın ki bu durumu?
herkesin heryerinde bir kusuru var..adam seni çatlakların var diye kusur bulup istemeyecek mi?
eğer ona anlatırsan bu konuyla ilgili ona ilk kozu veren sen olursun..
bırak bu senin problemin kendin çöz ona ne yani?

anlatmana gerek yok bence, zamanla bunun çok da önemli olmadığını anlıyor insan.
sonuçta sevdiğin adamın da senin bilmediğin kusurları vardır muhakkak, ondan vazgeçmezsin ki bu sebepten öyle düşün.
kimse mükemmel değil, hiç bunlara kafanı takma, bakımına devam et tabi de, çatlaklarım var beni beğenmeyecek diye de kendini doldurma:)
Kadın olmak değilde mükemmel görünmeye çalışmak zor iş, bu beklentiye cevap vermeye çalışmak zor iş. Herkesin var kusuru sizinki de bu olsun.... Hem bebik olunca illaki azda olsa olacaktı..

Teşekkür ederim sanırım haklısınız ama o kadar mükemmel vücuda sahip kadınlar varki insan ozenmiyo değil ama bu benim bedenim ve kendimi seviyorum :KK47::KK73:

Evet öyle de sonuçta bir ömür geçirmeyi düşünüyorum onunla bu yüzden düşünmüştüm de artık takmıyorum bile :KK59:
Bişey daha sorabilirmiyjm :KK70: kalcadaki sivilce izleri için önerinin varmı

İnternette dermo rulonun iyi geldigini okumustum ne kadar dogru bilemem bi arastır derim.Bende de aynı sorunlar var belimde,omzumda,kolumda,kalçamda,diz kapağımda baldırımda göğüslerimde dolu yani :KK70: ergenliğe girince fazla kilo almıştım ondan olmuştu.Kim kardashianın bile çatlakları vardı lazer yaptırmıştı kimse mükemmel değil yani

izler varsa yani yeni sivilce yoksa, bence en iyisi sürekli peeling yapmak, zamanla izler silikleşir, bir de doku yenileyici kremler oluyor ezcanelerde(bepanthol tarzı ama biraz daha etkili) forumda okumuştum onlardan kullanabilirsin.

Kızlar merhaba
Göğsümde belimde ve kalcamda çatlaklar var önceden bunun farkına varsaydım beyazlamadan caresine bakardım ne yazıkki çok geç artık bembeyaz oldu çatlaklarım .p önceden önemsemiyodum ama suanda hayatımda biri var evlenmeyi düsünüyoruz tamam o beni her halimle kabul eder ama bu çatlaklar beni çok rahatsız ediyo kendimi kusurlu görüyorum buna ek bide kalçamda sivilce izleri var bunu ona önceden söyleyip bilmesini istiyorum ama bilmiyorum napmalıyım lütfen bana yardım edin ilaç krem biseyler önerin
ayy o catlaklara dokunmayin sakin. cok seksi duruyo bence :)

Soyleme bence bu mevzulari ona.
Ne gerek?
Zaten onemsemez diyosun.
Bunu yaparak sadece gozunde ozguveni az bi kisilik olarak yansirsin.

Bi kuzenim takmisti.
"Nisanlandim dugune su kadr gun kaldi, goguslerimde asiri tuylenme var ilk gece ne olucak?, bacaklarimi epilatorle aliyorum 3 gun sonra hemen geri geliyorlar ben acabz erkeksimiyim? Hormon bozuklugumu var? Kollarimda cok tuylu ya benden tiksinirse ordaki tuyleride aliyimmi??"
Sonra geri " nisanlim cok dikkat edermis temizlige ya benden tiksinirse, dislerim pekte beyaz degil dislerimi hergun fircalamam o fircalarmis y agzim kokarsa"
Gbi gibi gibi, beni deli etti.

En sonunda sen bi doktora git hormonlarina baktir dedim.
Gitti hic b sorun cikmadi.

Benimse gozumde o kuzenim hep oz guvensiz kaldi. Sanki sehzadeyle evleniyor ya. O kadar karamsar o kdr caresiz konstuki gunlerce, dedim yeter.
Sakin nisanlinada soyleme dedim.
Geckalmisim, soylemis.
Neyseki oglan ustu kapali: ben seni her halinle severim demiste konu acildigi gibi kapanmis uzatmalari oynamadan.

X