Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zara parfümlerini hiç denediniz mi?Armani Si
Chanel Coco Mademoiselle
Bvlgari Jasmin Noir
Jean Paul Gaultier Classique
Alien kalıcıdır.
Calvin Klein'ın kokuları çabuk uçuyor maalesef.
Zara parfümlerini hiç denediniz mi?
sanırım asla aradıgım parfümü bulamıycam (bir zamanlar calvin klein escape vardı orgınalı suan yok galıba ama cok kalıcıydı..
yasemın ve seftali kokuyordu çok severdim
sanırım asla aradıgım parfümü bulamıycam (
yazın ağır kaçabilir ama bence guzel koku goreceli gerçi mesela cogu erkek hafıf koku sever ama değişir delancome la vie est belle baya kalıcı ama herkes sevmiyor ağır bulanlar da var. ilginç bir şekilde onu sıktığımda iş yerinde odaya giren erkek arkadaşlarım çok güzel bişey kokuyo ne ya bu derken kız arkadaşlarım çok ağır ya diyolar.
Benim de aşırı kalıcı insanın üzerine yapışan sinen tarzda önerebileceğim parfümler şunlar:
*Escada Magnetism : ömrümde bukadar kalıcı parfüm görmedim ben bisürü parfüm kullanmışımdır denemişimdir ama bunun kadar kalıcı bi parfüme daha rastlamadım.. Yanlız feci ağırdır baş ağrısı yapar insanda
*Chanel Coco Mademoiselle : buda aşırı kalıcıdır.. tenden tene değişen bi kokudur herkese yakışmıyor efsane bi parfümdür magnetism gibi baş ağrısı yapmaz ferah bi yanıda vardır :)
*Chanel Chance : Coco Mademoiselle'in kardeşi :) ben çooook severim kendisinii mademoiselle den birazdaha hafiftir ama yinede çoook kalıcıdır kıyafete sıksam kıyafetten tenime siner kokusu o derece :))
*Carolina Herrera 212 Sexy : Bir aşırı kalıcı her ortama sinebilen parfümde bu :) çokk severim bu kokuyu da miss gibidir hiç rahatsız etmeyen insanı baymayan bi tatlılığı var :)) hem cici hemde dikkat çekici olabiliyor değişkenlik gösteriyor bu koku :)) hiç sıkılmadan kullanılabilir tavsiye ederim bu kokuyu kesinlikle :))