Kalıcı kaş, kıl tekniğiyle kaş yaptırma

Eceatakan12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
3
1
30
İstanbul'da kalıcı kaş ya da kıl tekniğiyle kaş yaptırabileceğim iyi bir yer biliyor musunuz? Yakında düğünüm olacak kaşlarım baya kötü durumda acil yaptırmam gerekiyor. Dövme gibi kaş istemiyorum yalnız. Eğer biliyorsanız fiyatını da yazabilirsiniz. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirm :)

Bende öyle bir yer araştırıyorum keşke bulabilsek iy bir yer:KK43:

Selamlar ya bende istiyorum ama fiyat tuzlu biraz:KK42: biyer buldum aslinda internette instadan takip ediyorum ama sadece resimlerine bakip ic geciriyorum super olmus diye.

Selamlar ya bende istiyorum ama fiyat tuzlu biraz:KK42: biyer buldum aslinda internette instadan takip ediyorum ama sadece resimlerine bakip ic geciriyorum super olmus diye.
Ne kadarmış canım fiyat aldınmı sen?

Merhaba hanımlar ben yaklaşık 20 gün önce uzun araştırmalar sonucu dökülen kaşlarına 3D kıl tekniği uygulaması yaptırdım.endişeliydim.ama iyiki yaptırmışım.şuan kaşlarım inanılmaz doğal ve bana ait gibi duruyor.ben Gülsüm Sözen e yaptırdım.kesinlikle tavsiye ederim.bu konuda hem çok deneyimli hem çok eğitimli birisi.kullanılan malzemeler de çok önemli o yüzden ucuz yerlere gidip kendinizi mahvetmeye.ben kaş kontörüm ü 700 tl ye yaptırdım.her bir kuruşunu hakettiği düşünüyorum.bu nedenle önerim Gülsüm Sözen dir.instagram ve facebook dan takip edin farkı göreceksiniz.

X