Kalıcı Oje Hakkında Bilgi Sahibi Olmak İsteyenler.

Pudy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
176
20
Geçen Hafta , İstanbul Aqua Florya Pronailde ilk defa kalıcı oje yaptırdım.
Benim gibi tırnakları güçsüz cansız çabuk kırılan soyulan biriyseniz eğer , Şiddetle öneririm..
Benim tercihim frenchten yana oldu. Eğer french yaptırırsanız üzerine koyu renkli ojelerde sürebilirsiniz. İşlem acısız ve pratik ve kolay sonuçları ise mükemmel diyebilirim. Bozulma soyulma çıkma hiç bir şey olmuyor hani ilk manikürünüzü yaptırdığınızda harika ve parlak durur ya tırnaklarınız şuan hala aynı görüntüye sahipler. Bozulma derdi yok. Çıkma derdi yok. Tırnakların kırılmasına son. Soyulmaya son. Kısaca öneririm. Çıkma işlemi ise 2 Hafta sonra gidiyorsunuz onlar kendi özel çıkarıcılarıyla çıkartıyorlar. Hiç çıkartmazsanız çıkmaz.Benim tırnaklarım uzamaya başladığı için bu hafta içinde çıkarttırmaya gideceğim. 20 günlük tatile çıkıyorum.Döndüğümde tekrar french yaptıracağım hatta sadece tırnak uclarına beyaz yaptırmayı düşünüyorum en azından 2 hafta değilde 3-4 hafta kullanabilirim. Parlatıcıyla üzerinden geçmem yeterli olacaktır. Hoşçakalın :)

Öyle sandığınız gibi çok özel bir çıkartıcısı yok, bildiğimiz asetonu ile çıkartılabiliyor.

3 yolu var;

1- Bir kaseye aseton koyup parmakları batırın, 3-4 dakika sonra ojeler kendiliğinden atıyor

2- Disk pamukları ikiye kesip aseton dökün ve tırnak yüzeyine koyup folyo ile sarın 10 dakika sonra çekin, çıkmış oluyor

3- Bu iş için ebay vs gibi sitelerde plastik kapsüller satılıyor, içlerini asetonla doldurup parmaklara takıyorsunuz yine 3-5 daki sonra ojeler atıyor.

Siz zaten yaptırdığınız merkezde çıkarttıracaksınız ama aklınızın bir köşesinde bulunsun, acil çıkartmanız gereken bir durumda ilk iki yöntemi kullanabilirsiniz.

Sadece uçlara beyaz yaptırmak kulağa çok mantıklı geliyor.1 yıl kalıcı oje french kullandım, hiç aklıma gelmemişti.Siz yaptırıp kullandınız mı bu şekilde?

Sadece uçlara beyaz yaptırmak kulağa çok mantıklı geliyor.1 yıl kalıcı oje french kullandım, hiç aklıma gelmemişti.Siz yaptırıp kullandınız mı bu şekilde?
Pudy mesajını ne zaman görür bilmiyorum o yüzden ben kendi adıma cevap vereyim. Ben sadece uçlara beyaz french çizgisi şeklinde de kullandım fakat tırnaklarım çok hızlı uzadığı için bana bir haftadan fazla dayanmıyor.

Pudy mesajını ne zaman görür bilmiyorum o yüzden ben kendi adıma cevap vereyim. Ben sadece uçlara beyaz french çizgisi şeklinde de kullandım fakat tırnaklarım çok hızlı uzadığı için bana bir haftadan fazla dayanmıyor.
Düşündüm de ben kalıcı oje french yaptırırken tırnakları baya bi kısalttırıyor ve beyazını kalın sürdürüyordum, buna rağmen 2 hafta sonra yenilemek için gittiğimde beyaz kısım fazla uca gelmiş oluyordu, aradan kendi tırnak beyazım pörtlüyordu, üste cila attırıp attırmamanın bir farkı olmayacak haklısın, tırnak uzayacak sonuçta.

Düşündüm de ben kalıcı oje french yaptırırken tırnakları baya bi kısalttırıyor ve beyazını kalın sürdürüyordum, buna rağmen 2 hafta sonra yenilemek için gittiğimde beyaz kısım fazla uca gelmiş oluyordu, aradan kendi tırnak beyazım pörtlüyordu, üste cila attırıp attırmamanın bir farkı olmayacak haklısın, tırnak uzayacak sonuçta.

Benim de aynı biçimde, zaten standard bir tırnak boyum var, biraz kalınca bir çizgi ile işimi hallediyorum ama dediğim gibi o tırnak çizgisi bende bir haftada iki katına çıkıyor.

Bak ben şöyle bir çözüm buldum Kiddy, ben şu sıra sadece kalıcı french pembesi kullanıyorum. Üzerine normal oje ile french yapıyorum. Tırnaklar uzadığında normal beyaz ucu siliyorum, sonra kalıcı french pembesinin üzerinden normal french pembesi ile geçiyorum ve tekrar beyaz ile french yapıyorum. Bu şekilde alttaki baz 2 hafta gidiyor. Sen de dene istersen.

Benim de aynı biçimde, zaten standard bir tırnak boyum var, biraz kalınca bir çizgi ile işimi hallediyorum ama dediğim gibi o tırnak çizgisi bende bir haftada iki katına çıkıyor.

Bak ben şöyle bir çözüm buldum Kiddy, ben şu sıra sadece kalıcı french pembesi kullanıyorum. Üzerine normal oje ile french yapıyorum. Tırnaklar uzadığında normal beyaz ucu siliyorum, sonra kalıcı french pembesinin üzerinden normal french pembesi ile geçiyorum ve tekrar beyaz ile french yapıyorum. Bu şekilde alttaki baz 2 hafta gidiyor. Sen de dene istersen.
Ben french kullanmıyorum 1,5 yıldır falan nude ojeler kullanıyorum.Ojeyle uğraşmaktan kurtarmayacaksa beni kalıcıya dönmem.Opi oje ve base&top coatla 1 hafta idare edebiliyorum zaten.Sanırım Opi ye devam edeceğim.Yine de aklımda olsun bu yöntem, belki tatile çıkarken fln uygulayabilirim, teşekkürler :)

Ben french kullanmıyorum 1,5 yıldır falan nude ojeler kullanıyorum.Ojeyle uğraşmaktan kurtarmayacaksa beni kalıcıya dönmem.Opi oje ve base&top coatla 1 hafta idare edebiliyorum zaten.Sanırım Opi ye devam edeceğim.Yine de aklımda olsun bu yöntem, belki tatile çıkarken fln uygulayabilirim, teşekkürler :)
Bizim ojeyle derdimiz hiç bitmez :KK48:

Tekrardan merhaba bayağı zaman geçmiş konuyu açalı ve benim cevap vermem. Kusura bakmayın 20 günlük tatili uzatmış bulundum ve 45 güne çıkarmıştım epey güzeldide :p Kalıcı oje yaptırırken hani sadece tırnak ucları beyaz olup gövde kısmına sadece parlak cila sürdürsek daha iyi olur diye düşünmüştüm henüz denemedim ama yaklaşık bi 20 gün sonra yaptırmayı planlıyorum bu seferki beylikdüzünde marmara parkın içinde bir yer kartını aldım randevu alıp öyle gideceğim yirmi gün sonra ama sadece uçlarına beyaz yaptırıp parlak bir cila ile deneyeceğim 2 hafta sonra çıkarmaya gitmeyide düşünmüyorum daha sonradan araştırdım ve arkadaşımızında dediği gibi asetonla bekletmek yeterli oluyormuş. Deforme olmaya başladığı zamanda evde kullanığım extra parlak cilamı süreceğim. Bu sekilde daha uzun süre kullanabileceğimi düşünüyorum. Sevgiler.

X