Kalın bel moda olsa en birinci ben olurdum!

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
Adına dert diyemem ama artık canımı çok sıkmaya başladı bu durum, çay bardağı olayım derken damacana oldu belim!
Minyon yapıda bi hatunum boyum 1.60 kilom 47, boy ve kilo oranına baksan wooow çok iyi dersin ama gel gör ki şu belimin haline :KK43: Bacaklarım basenlerim kollarım iyi hoş ama dar hiç bişey giyemiyorum çünkü kapkalın bi belim var, popom aslında güzel dolgun ama belim kalın olduğu için yandan bakınca sanki popom dümdüz duruyor. Onca egzersiz yaptım pilates yaptım ama incelmedi gitti sanırım hata yaptım bi yerlerde, şuan bırakmış halim o yüzden o göbek duruyor orada. Belki böyle bi beli olup inceltebilmiş arkadaşlar vardır diye yazıyorum şuan, bana yardım etseniz ve ben bu beli estetik bi görünüme kavuştursam nasıl mutlu olurum bilemezsiniz :))

Eklentiler

• 10965311_653690014736002_992924726_n.jpg
    10965311_653690014736002_992924726_n.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 1.026
Yapin bu sevgili arkadasim mesela benim de ust bacaklarim kalindir 10 kilo da versem kalin voleybolcuydum eskiden o zaman bile kalindi dusun yani yapmadigim spor kalmadi o bacaklar incelmiyor :KK43:

Bence giyinme hilelerine basvurmalisin ...

Eğer fotoğraf sizinse. Kaldirmanizi öneririm. Sizi tanıyan yada evinize girip çıkan bir insan olsam o dekordan anında tanırım. Rahatsız olmam diyorsaniz başka tabii

Yapin bu sevgili arkadasim mesela benim de ust bacaklarim kalindir 10 kilo da versem kalin voleybolcuydum eskiden o zaman bile kalindi dusun yani yapmadigim spor kalmadi o bacaklar incelmiyor :KK43:

Bence giyinme hilelerine basvurmalisin ...

Bel arkadaşım hile kaldırmıyor ki bacak olsa kapatırsın ama bel ne kapanıyor ne başka bişey :KK43:

bel icin hulahup cevirmeyi düsünürmüydün?
spor yaparsin o ayri ama bel bölgesi kalin olanlarin isi zor

bel icin hulahup cevirmeyi düsünürmüydün?
spor yaparsin o ayri ama bel bölgesi kalin olanlarin isi zor

onu da denedim ama etkisi olduğunu hiç düşünmüyorum, göremediğim için bıraktım, en ufak bi kas ağrısı bile hissetmemiştim hiç :KK43:

Popo p kaldiran ve bel incelten egzersiz yapmanizi oneririm. Bence goruntu kotu degil bu arada

Popo p kaldiran ve bel incelten egzersiz yapmanizi oneririm. Bence goruntu kotu degil bu arada

teşekkür ederim fakat ince bele karşı bi tutkum var sanırım naiflikten hoşlanıyorum, boyum kısa olunca da ince hatlarla daha uzun göründüğümü düşündüğüm için belime önem veriyorum. Popo kaldıran egzersizler çok ama bel inceltmek için pek fikrim yok o nedenle açtım konuyu bulsam hemen baslarım :KK43:

Bence yariyor, ben bunu yapinca yanlarim ve on tarafim agriyor.

Bu arada goruntunuz kotu degil bence, abartiyorsunuz.

Başlıyorum o halde bu akşam :)) Biraz takıntı diyelim, ince bel hayranlığı var ben de zariflik belde gibi geliyor, boy da kısa olunca tabi kalın belle birlikte dümdüz duruyorsunuz, teşekkür ederim ama :)

bel nasil incelir sorusu yeterli aslinda tavsiye verilmesi icin.. fotoya, hele boyle slipli filan, luzum yoktu :KK53:

Görüntünüz çok hoş bence, gözünüzde fazla büyütüyorsunuz.

Bölgesel çalışacaksınız, fazlalığınız da yok; gözle görülür bir fark için uzun süreli ve düzenli bir antrenman gerekecektir.

bel nasil incelir sorusu yeterli aslinda tavsiye verilmesi icin.. fotoya, hele boyle slipli filan, luzum yoktu :KK53:
Hihiiii utandım amaa! :KK70:

O soruyu çok sordum ama yok hep yanlıs anlasıldım, tanınmam imkansız oldugu için koydum yoksa kalkışacağım bi iş değildi, belim de artık canımı fazla sıkmaya başladı üstelik :KK70:

X