• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

İşin tuhaf yanı, ben şiş hissetmiyorum kendimi :26:
Ama tuvalet sıkıntısı bende de var.

Canım bütün gün yemek yemiyorsun, metabolizman çalışmıyor, o yüzden tuvalet sıkıntısı oluyordur.

cnm şişlik hissetmiyorsan ne mutlu sana . Göbeğim normaldede kocamandı ama şimdi bana baya koskocaman geliyor. :14::14::14:

akşamları bol su içip meyve tüketiyorum banamısın demiyor. Ah bu metabolizmam :14:

cnm şişlik hissetmiyorsan ne mutlu sana . Göbeğim normaldede kocamandı ama şimdi bana baya koskocaman geliyor. :14::14::14:

akşamları bol su içip meyve tüketiyorum banamısın demiyor. Ah bu metabolizmam :14:

Canım armut ye, bağırsakları çalıştırır.

merhaba kızlar,,,

hejira senin + da olmanın sebebi geçen hafta yaptığın jet dukan olabilir mi verdin 1,5 kg ı sonra gerisin geriye vücut kendini toparlamaya çalışıp geri alıyor.

sinoki yeşil çay , yoğurt , şeftali ye akşamları bide çok uzun süre vücut susuz kalıyor ondanda olabilir.

kızlar hala +1 kg ım var p.tesi 2 günlük yemek yaptım dünde sıra dağları andıran ütümü bitirdim. bugün çorbanın yanına yemek yapıcam sonrasında spor yapmayı planlıyorum 1 saat bisiklet çeviricem 1 ay kaldı ben hala 50 kg olamadım :((( çok kızıyorum kendime

merhaba kızlar,,,

hejira senin + da olmanın sebebi geçen hafta yaptığın jet dukan olabilir mi verdin 1,5 kg ı sonra gerisin geriye vücut kendini toparlamaya çalışıp geri alıyor.

sinoki yeşil çay , yoğurt , şeftali ye akşamları bide çok uzun süre vücut susuz kalıyor ondanda olabilir.

kızlar hala +1 kg ım var p.tesi 2 günlük yemek yaptım dünde sıra dağları andıran ütümü bitirdim. bugün çorbanın yanına yemek yapıcam sonrasında spor yapmayı planlıyorum 1 saat bisiklet çeviricem 1 ay kaldı ben hala 50 kg olamadım :((( çok kızıyorum kendime

olabilir cnm haklısın. Akşam meyveli yoğurt yapayım kendime :52::52::52::52::52:

hejira evet geçen hafta jet diyetten kaynaklı olabilir bu haftaki kilo bunu unutmuştm ben:26::26::26:

Bnde çok kızıyorum kendime ama ne fayda :14::14::14:
Madem bisikletin var çevir dur sana akşamları :47::47::47::47::47:

benim i,se aksine ramazanda daha bi iyi çalışıyo bağırsaklar sanki.. düzenli çıkabiliyom tuvalete
haftaya c.tesi yola çıkıyoz, o bikinide göbiş pörtlücek ama napim ya
bi de selülit artışı seziyorum bi süredir:5: spor yapmıom hiç ondan bence
ramazan bitsin tat,le gidip geleyim hayatıma çeki düzen vercem valla, spor diyet bakımından

benim i,se aksine ramazanda daha bi iyi çalışıyo bağırsaklar sanki.. düzenli çıkabiliyom tuvalete
ramazan bitsin tat,le gidip geleyim hayatıma çeki düzen vercem valla, spor diyet bakımından

selülit olayı beni de rahatsız ediyor oturduğumda falan bariz çıkıyorlar meydana ayakta durunca o kadar batmıyorlar benimkinin nedeni az su içmek ve kilomun bölgesel olması bende krem düşünüyordum ama karar veremedim hangisini alacağıma öylece kaldı

selülit olayı beni de rahatsız ediyor oturduğumda falan bariz çıkıyorlar meydana ayakta durunca o kadar batmıyorlar benimkinin nedeni az su içmek ve kilomun bölgesel olması bende krem düşünüyordum ama karar veremedim hangisini alacağıma öylece kaldı

bende de var selülit:14::14::14::14::14::14::14:

merhaba kızlar,,,

olabilir cnm haklısın. Akşam meyveli yoğurt yapayım kendime :52::52::52::52::52:

hejira evet geçen hafta jet diyetten kaynaklı olabilir bu haftaki kilo bunu unutmuştm ben:26::26::26:

Bnde çok kızıyorum kendime ama ne fayda :14::14::14:
Madem bisikletin var çevir dur sana akşamları :47::47::47::47::47:
Ya şu diyeti bi araştırsanız jet diyet olmadığını göreceksiniz, boşuna kızıyorsunuz bana :14::14::14:
Ayrıca bu hafta da yapıyorum onu :18::18::18:
Bence reglden kaynaklı benimki, bugün daha ikinci günüm çünkü.

Ya şu diyeti bi araştırsanız jet diyet olmadığını göreceksiniz, boşuna kızıyorsunuz bana :14::14::14:
Ayrıca bu hafta da yapıyorum onu :18::18::18:
Bence reglden kaynaklı benimki, bugün daha ikinci günüm çünkü.

inş R dönemindir. insanın aklına direk jet diyetler falan geliyor

dün tartıda gördüğüm rakam geçen haftaki rakamdan 100 gram fazla nedir bu şişkinlik :14::14::14::14:

Yarına şişko çıkacam kesin:50::50::50::14::14::14::14::14::14::14:

kendi adıma dün iftar öncesi tartıldım yine çok hoşuma gitti rakam :1:
ama iftar sonrası 1 kilo atmıştı :9:

iftar sonrasını baz alma tüm günün açlığı ve susuzluğu birden yiyip içince üstüne birde şişkinlik oluyordur öyle çıkması doğal

Canım iftar öncesi ve sonrası bende 1,5-2 kilo fark ediyor:50:
Eşimle kemikli kemiksiz ağırlık diye gülüyoruz sonuçlara:9:

:1::1::1:

dün tartıda gördüğüm rakam geçen haftaki rakamdan 100 gram fazla nedir bu şişkinlik :14::14::14::14:

sen ki en sonunda 69 lu rakamları görmüş hatunsun ne yapar eder yarına yine - de çıkmayı başarırsın ( bu kadar gazdan sonra hala + da çıkarsan karışmam)

Son düzenleme:
iftar sonrasını baz alma tüm günün açlığı ve susuzluğu birden yiyip içince üstüne birde şişkinlik oluyordur öyle çıkması doğal

sen ki en sonunda 69 lu rakamları görmüş hatunsun ne yapar eder yarına yine - de çıkmayı başarırsın ( bu kadar gazdan sonra hala + da çıkarsan karışmam)

İftar öncesi kiloları baz alsak yaşadım ben :23:

Ayyy kuzum inş.:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Kaç gündür lavaboya çıkamadım bugün çıkabilsem bi ihtimal belki - de olurum 100 grama bile razıyım:30::30::30:

günaydın kızlarr yarın cuma ne durumdasınız ????

kendi adıma dün iftar öncesi tartıldım yine çok hoşuma gitti rakam :1:
ama iftar sonrası 1 kilo atmıştı :9:

Kızlarrrrrr günaydınnnnnnnn :16::16::16:

Dukan'ı filan bıraktım, diyet arkadaşımdaki bütün kayıtları sıfırladım, kalori hesabı yapmaya bugünden itibaren kaldığım yerden devam ediyorum.

Bu kararı nasıl aldın diye soracak olursanız, dün akşam Ozan bana bi ton duygu sömürüsü yaptı, benim de işime geldi :9::9::9:

Bu arada geçen cumaki kilomdan 100 gram eksiğim şu an..

Back
X