• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

hahaha valla ilk sayfadan 40.sayfaya kadar dayanadim daaha fazla okuyamadim valla :-D

ben bu topigi seviyorum cünkü icindekiler en az benim kadar catlak

sonracima poyraz kaarayel izliyorum, harika ya :-D

bu arada kabizliga karsi varmi cözümm catlicammmmmmmmm
ben topige dahil olduktan sonraki kısmı okusanız yeterli :KK53::KK54::KK54::KK54::KK70: ben de yeteneksizsiniz i izledim gerçekten yeteneksizler:KK70:
kabızlık olayında ise söylemesi ayıp :KK70: 2saat önce yapmis olduğum arka arka ya olan paylasimlari wc de kilo verirken yazdım.:KK70::KK9::rolleyes: gitmiş tir inşallah 400 gr :KK53: bu konuyla bağlantılı bi şarkı paylaşmak istiyorum sizlerle:KK48:

dum kaka kaka:p
dum kaka kaka :p
Bu aşk için acaba çok mu erken
sever mi sevmez mi yoksa derken
gönlüm şimdi yeni bir kız da
kurban olmalı bu yeni aşka :KK70:

Kıssss sinoki noldu sana böyle artıdamısın yawrum yaaa...sen böe yaptikca ben aCccYip motiwe oluyorumm:KK53::KK53::KK53:
motive mi oluyorsunnnnn En Büyük KK

bende dışarda yedim bugün işyerinde deil ama abartmadan iyi geldi bee
abartmaliydin pazartesi artida olmalisin kusum:63:

Hoşbulduk..:).. 33 yaşındayım..15 gün önce 95 kiloydum..şu an 93 kiloyum..:KK73:..evliyim..çalışıyorum..çoçuk olması için çalışmalar devam ediyor..:oops:...:KK68:
ayy hadi bakalim ins hayirlisiyla olur bebis:KK46: bol bol calisin:KK60:

hoş geldin canım biz seni ye ye diyerek zayiflatiriz gör bak :KK70: bizim topigin zayiflatma taktiği şu
herkesi yemeğe teşvik etmek.:KK70: sinokiyi takip et bak herkese ye sunu da ye spor niye yaptın o profitrol yenmez mi gibi yorumları var:KK70: gamzen mesela profitrol ismarlamayi sever:KK70: bizi daha önce takip etmiyorsan eğer biraz şoka ugrayabilirsin :KK70:sonra bi bakmissin sende bizlere ye demeye baslamissin:KK70:

burdayım canım kalabaliklasinca eksikliğimiz de anlaşılmıyor anlaşılan. Bi sen sormussun canım tsk:KK68:
bu da düdüklü de son nokta olmalı.:confused:
:-):-):-):-):KK9:

siz ye demeden ben sölim kızlar..öğlen yemeğinide genelde haşlanmış patates ve haşlanmış yumurta yiyordum..ama bugün sütlü çorba ve sütlaç yedim(yarım kase:oops:,)...pişmanmıyım...HAYIR..Akşam 45 dk koşu bandında koşarken hala pişman olmazmıyım derseniz..:KK53::KK53: demeyin..:p:KK71:
haslanmis patates mi:KK57:
patatesin kalorisinden ve kilosunun kac para oldugundan haberin var mi:KK70::KK70:

özellikle sinoki ye uyma sakın, çok fenadır kendileri :)
ayy sevgili rakibemm ben sana naptimda boyle suledinnnnn. Profetorol yerine ins bu saatlerde serbetli tatli yiyorsundur:KK30:

BU HAFTAKİ KATILIMINA GÖRE EKLER SENİ ayda2kilogo ayda2kilogo O İSTER EKLER İSTER EKLEMEZ
BURASI ayda2kilogo ayda2kilogo DEREBEYLİĞİ

Ayy buna deli gibi guldum harikaydiiii:KK70:

Tatatatammmm ayda artıdaymış buna kimse knanmaz canim yine sağ gösterip sol vurcan dimi. Seni seni:KK47::KK47::KK47:

Aynen canim yemezler aydaaaaa yemezlerrr senin artida oldugunaa inanmicezzzzzz.:KK70:

sen sinokiye bakma o 30 küsür kilo vermiş biridir. hem de sporsuz son zamanlarda spor aleti aldı alet bile dayanamadı 2 haftada bozuldu

kız ben o kadar nazar boncuğu koydum tebrik ettim hiiiç biri görünmez zaten

evet aldım termal şort bir kaç defa kullanabildim 2 defa yıkadım ama plastik kokusu gitmedi o kokuda beni çok rahatsız ediyor havalar ısınsın yürüyüş yaparken giyinmeyi planlıyorum

Kiz beni ovdun mi yoksaaa ovmedin mi anlayamadim :KK61:
heee ben 30 kilo verdim:cool::cool:
bunlar veremedim ben verdim:cool::cool::cool:
onlar ben kadar kilo almamislardi alsalardi da veremezlerdi :63::63::KK70::KK70::KK70:

patatesin kalorisinden ve kilosunun kac para oldugundan haberin var mi:KK70::KK70:

ayy sevgili rakibemm ben sana naptimda boyle suledinnnnn. Profetorol yerine ins bu saatlerde serbetli tatli yiyorsundur:KK30:

Aynen canim yemezler aydaaaaa yemezlerrr senin artida oldugunaa inanmicezzzzzz.:KK70:

onlar ben kadar kilo almamislardi alsalardi da veremezlerdi :63::63::KK70::KK70::KK70:
Biraz önceki armudu yemeyeydim iyiydi:KK12::KK12::KK12:

Kizlar gunaydin. Sizinle bir mutlulugumu paylasmak istiyorum, biliyorum bu bugun yazilmaz ama mazur gorun lutfen. C.tesi gunu yeni tartimi aldiktan sonra tartildim, ayni zamanda reglimin 2. gunuydu ve ogle saatleriydi, tarti 61.7 gosteriyordu, cok mutsuz oldum :KK43: bu sabah tuvalete gittikten sonra su bile icmeden tartildim, 59.7 gosterdi :) iki tartilma kiyaslanamaz aslinda sartlarda cok fark var cunku ama yine de paylasmak istedim.

Hepimizi guzel bir hafta dilerim. Mutlu gunler..
September gülümüz şişman kene:KK70:
Ayyy sırtı kıllı adam gene çıktı.kız aydaa hep sen musallat ettin bu adamı başımıza:KK70::KK70::KK70::KK70:
ay Nasıl güldüm var ya göbeği m zingildadi:KK70::KK70:

bir zamanlar sinoki arkadaşımız akşamları eliptik bisikletle 2 saat spor yapıp 2000 kalorilere yakın alıyordu
sonuç sinoki uzun bir süre + daydı vee bisiklet bozuldu

spor yapıyorum diye yiyebilirim düşüncesini kafandan at normal beslen ve kalori miktarını aştığında muhakkak spor yap
:KK48:

Yok canim ben normal kalorilerimi yiyorum, spor la yaktiklarimi ek olarak degil yani :-)
Günde 1300 kalori yiyorum,spor yapsamda yapmasamda asmiyorum bunu...fazla spro yapinca kaslar da agirlasiyor tabi, aleti nasil bozmus yawww :KK45::KK45:
cok bindim omdan dayanamadi az daha kendimdw bozuluyordum :KK48:

bindi üstüne vurdu kırbacı vurdu kırbacı :KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70:

Ya bugün sörvayvir da yok ne izleyecem ben şimdi. Spor da edemedim.Ama.
tavukları pisirmisem haciyi da çarşıya göndermiş em :KK70:köpek 'leri bağlamışam onune de ekmek doğramişam:KK70: Ağzınıza dolansin bu şarkı tüm gün içinizden söyleyip durun inşallah :KK53::KK53:dün acayip spor ettim ama bugün etmeyecem.
Diger tiopiklerde sürekli nirbirlerini uyarıyolar yeme diye.burda hersey serbest,hatta yemeyince kızıyosunuz spor yapınca niye yapıp kendini yordun diyonuz.ben onun için seçtimm:KK70::KK70::KK70:

hahaha valla ilk sayfadan 40.sayfaya kadar dayanadim daaha fazla okuyamadim valla :-D

ben bu topigi seviyorum cünkü icindekiler en az benim kadar catlak

sonracima poyraz kaarayel izliyorum, harika

bu arada kabizliga karsi varmi cözümm catlicammmmmmmmm

40. sayfadan sonrasini da okusaydin hepimizin kabiz oldugunu bilirdin:KK70: haaa birde koca pompisli:KK70::KK70::KK70:

aaa kız ne işin var bu saatte bi başına buralar da

Ayyyy Hamburger Hamburger hanımlar da buradaymış :KK70:
ayda2kilogo ayda2kilogo kızım nerden buldun sen bunu. He ya 10 kilo varmış nerdeyse :KK31:

kızlar moralim çok bozuk:KK14::KK14:
Haftasonu ablama gittim hiç tutamadım kendimi dayanamadım hem çok uzun zamandır ilk defa gittim yemeseydim üzülürdü yedim ben üzüldüm.:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Motivasyonum için birşeyler yapmam lazım.
cuma 88.3 düm bu sabah 89.1 çıktım. çok üzüldüm sırf bu yüzden kaç haftadır yerimde sayıyorum. :KK43::KK43::KK43:

Bana destek olur musunuz? Hep oluyorsunuzda sanırım daha sıkı denetime ihtiyacım var :2::2::2::2::2:
spor yapmak istiyorum üşeniyorum. Napcam ben :KK53::2::2:
Bugün çok üzülmüş olsamda kaldığım yerdend evam ediyorum. Menümü paylaşayım.
Sabaah 1 kase yoğurt.
Öğlen 2 pasrça tavuk ızgara 1 porsiyon lahana sarması 1 porsiyon yoğurt
akşamada yoğurt yiyeceğim. Bitki çayıda aralarda içeceğim .
Aranızda en iradesiz en şişko benim :KK14::KK14::KK14::KK14:
89.1 :KK53:

ben topige dahil olduktan sonraki kısmı okusanız yeterli :KK53::KK54::KK54::KK54::KK70: ben de yeteneksizsiniz i izledim gerçekten yeteneksizler:KK70:
kabızlık olayında ise söylemesi ayıp :KK70: 2saat önce yapmis olduğum arka arka ya olan paylasimlari wc de kilo verirken yazdım.:KK70::KK9::rolleyes: gitmiş tir inşallah 400 gr :KK53: bu konuyla bağlantılı bi şarkı paylaşmak istiyorum sizlerle:KK48:

dum kaka kaka:p
dum kaka kaka :p
Bu aşk için acaba çok mu erken
sever mi sevmez mi yoksa derken
gönlüm şimdi yeni bir kız da
kurban olmalı bu yeni aşka :KK70:
Kiz utanmasan cinsinide yazacan dum kaka kaka larin:KK48::KK48::KK48:
Valla koptum akşam akşam.
Artık akşamları da yazalım.
Bende bende ben guluyorum pofidikim saf saf bakiyor kim bilir hakkimda ne dusunuyor :KK70:
aaa kız ne işin var bu saatte bi başına buralar da
Bende buradayimmmmEn Büyük KK
Ayyy sırtı kıllı adam gene çıktı.kız aydaa hep sen musallat ettin bu adamı başımıza:KK70::KK70::KK70::KK70:
Benim gobekte cok feci sallandi kiz bu kadar komik birsey olamazdi aksam aksam :KK48::KK48::KK48::KK48:
Biraz önceki armudu yemeyeydim iyiydi:KK12::KK12::KK12:
afiyet olsun 70 kalori aldinnnn yupiiii:kk77:

:KK48::KK48::KK48:

Koci
Kiz utanmasan cinsinide yazacan dum kaka kaka larin:KK48::KK48::KK48:

Bende bende ben guluyorum pofidikim saf saf bakiyor kim bilir hakkimda ne dusunuyor :KK70:

Bende buradayimmmmEn Büyük KK

Benim gobekte cok feci sallandi kiz bu kadar komik birsey olamazdi aksam aksam :KK48::KK48::KK48::KK48:

afiyet olsun 70 kalori aldinnnn yupiiii:kk77:

:KK48::KK48::KK48:
Kocisde bana bakoyo noldu diyeee:KK48::KK48::KK48::KK48:

Gunduz is yerinde yogunumyaa gece gelem bakim neler kaynatmissiniz dedim iyikide gelmisim yarin okuyamazdim bu kadar sayfayi hemde rahat rahat gulemezdim:KK70:

Ayyy kizzz cok duygulandimmmm:KK36::KK36::KK36:
vay anasini yaa:KK37:
Ben de gündüzleri o kadar dikkatli bakamıyorum. Ama böyle güzel oluyormuş :KK73:
Arada akşamları BDV okuyorum bu saatlerde, "vay anasını ne dertler varmış" diyorum, bizim topik çok cansız oluyor.

EvetT evettt :KK31::KK31:

Bende son islerimi yapayimda yatagin o sicak kollarina kendimi birakayim optum hatunlarrrr ii geceler sabah ekside uyanmak umidiylere hoscakalin:KK70::KK70::KK70:
:KK31::KK31::KK31:
EvetT evettt :KK31::KK31:

Bende son islerimi yapayimda yatagin o sicak kollarina kendimi birakayim optum hatunlarrrr ii geceler sabah ekside uyanmak umidiylere hoscakalin:KK70::KK70::KK70:
İyi geceler cnm bu saate en uygun sticker da bu olsa gerek:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Back
X