• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

ayy sen bu ara bize sürekli kızıyorsun farkında mısın canım
burda birbirimize destek olmaya güzel güzel kilo vermeye çalışıyoruz.
bugün de birbirimize yüzdeyi unuttuğumuzdan dolayı hatırlatma yaptık.
Açıkcası bana kızacaksanızda kızın ama söylemeden edemeyeceğim ben ilk baştaki o özgür o güzel çekişmeli kilo vermeli günlerimi iple arar oldum .
Tabi ki emeğini göz ardı etmiyoruz ellerine sağlık çok uğraşıyorsun ama bizde insanız hem + da ekside dediğimizde ne değişiyor biz bunu hep yapıyorduk kimse kimseye böyle kızmıyordu.
Ben uyum sağlayamıyorum artık sanırım kalsam olmuyor gitsem olmuyor uzun bir dönem birlikteydik kilo verdiysem bu hepimizin başarısı ama burda stres atıp birbirimizin halinden anlayamayacaksak ne anlamı var paylaşımın çok duygusallandım şuan. Yüzde hesabını anlayamadım sayfayı bulamadıydım + da olduğum için nasıl yapacağımı sormak zorunda kaldım.
bence yazdığın hiç hoş olmadı :KK14:
Kuzucuğum özür dilerim ama bence seninki ayda2kilogo ayda2kilogo dan sert olmuş.
Fazla alınganlık yapmıyor musun sence de?
Şaka yollu uyarmış bence bizi o kadar.

kendim yapcam canm yaa sevmiom ben onların yaptıklarını ama makyaja giderim goyföre
O zaman sal degilde dence tek renk cok guzel ipek esarplar war onlardan all cnm.nacizane tafsiyem:KK30::KK30::KK30:Ben gecen yil abimin dugununde bordo bi elbise giydim ustune toz pembe oclarinda cok hafif bordolar olan ipek bi esarp takmistim superdii

HOHOOOYYYTTT... Yoluşmayın Bakıyııım...sinokicim sanırım aydayı ben çıldırttım..ossun kız bugün o yapar atar, yarın sen, belki bir gün ben:p..önemli olan aynı anda atarlanmamak.. :KK66:..
Ayrıca cannım triplerimizi niye mundar edelim burda birbirimize atarak..akşam kocalarımıza atarız dimi..:KK48::KK48::KK48::KK68:

HOHOOOYYYTTT... Yoluşmayın Bakıyııım...sinokicim sanırım aydayı ben çıldırttım..ossun kız bugün o yapar atar, yarın sen, belki bir gün ben:p..önemli olan aynı anda atarlanmamak.. :KK66:..
Ayrıca cannım triplerimizi niye mundar edelim burda birbirimize atarak..akşam kocalarımıza atarız dimi..:KK48::KK48::KK48::KK68:

:KK70:

Ben trip atmıyorum yaaaaaaaaaa pofidiğime atarım tribimi size ne atcammmm sadece rahatsız olduğum şeyleri ifade etmeye çalıştım o kadar :KK76::KK76::KK76:
anladımki tek rahatsız olan benmişim dolayısıyla sustum ayak uydurmaya çalışıyorum :KK70::KK70:

yok bildiğim bi yer zaten güzel yapıo kızz sade bide benm gözler iri biraz gözleri ortaya çıkarıp gerisi fulu kalıo işte

tamam o zaman canım, kuaför makyaj dedin mi tüylerim diken diken oluyo. benim göz yapım geniştir, boyayacak çok alan olunca sapıtıyolar o yüzden korkuyom. çok para verip eve gelince silmişimdir. artık yaptırmıyorum:KK45:

ben aydaya birşey demedimki durumdan rahatsız olduğumu anlatmaya çalıştım sadece neyse tek rahatsız ben olduğuma göre sorun yok kendi başımın çaresine bakarım ben :confused::confused:

kız sende rahatsız olma diye konuşuyoruz burda:KK11:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
zaten çalışma arkadaşım yok bütün işler bana kaldı, akşama canavar çıkar içimden

Back
X