Kalori Arkadaşım

Günaydın şekerlerim

dün tatildi ama bana değildi evde temizlik vardı çok yorgunum cokk
geçmiş kandiliniz de kutlarım kızçeler allah ne dualarınız varsa kabul etsin hayırlı cumalar
gamzencim Allah kolaylıklar versin canm . az daha sık diişni az kaldı

kızlar nerdesiniz yaaaa...herkes cumayı birleştirip tatilmi yaptı yoksam..:KK53:

hehe..bende bu akşam izne çıkıyom:KK71::KK71:..önümüzdeki hafta yokum.:KK50:...ben yokkende böle sessiz sedasız takılın taaammı..:cool:

kızlar nerdesiniz yaaaa...herkes cumayı birleştirip tatilmi yaptı yoksam..:KK53:

hehe..bende bu akşam izne çıkıyom:KK71::KK71:..önümüzdeki hafta yokum.:KK50:...ben yokkende böle sessiz sedasız takılın taaammı..:cool:

tamam değil senin gitmeni bekliyoruz sen gidince coşucaz şimdi tutuyoruz kendimizi :KK70::KK70::KK70:

:cry::cry::cry::KK61::KK61::KK61::cry::cry::cry::KK61::KK61::KK61::KK61:

:KK61: Şu suratıma bak, nası kıycanız böle tatlı şeye..:KK61:

:-)
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

walla vakti zamanında bana çok kıydılar burada 20 sayfa geriden geldiğimi hatırlıyorum nıhahahahaah:KK62::KK62::KK62::KK62: yazcam bende dizi anlatırım gerçi son izlediğim dizileri burada anlatamam anlatırsam banlanırım :KK70::KK70::KK70: ama olsun yazcak bişiler bulurum

walla vakti zamanında bana çok kıydılar burada 20 sayfa geriden geldiğimi hatırlıyorum nıhahahahaah:KK62::KK62::KK62::KK62: yazcam bende dizi anlatırım gerçi son izlediğim dizileri burada anlatamam anlatırsam banlanırım :KK70::KK70::KK70: ama olsun yazcak bişiler bulurum

taaam işte şindi yaz..bak kimse yok..:KK69:

20 sayfa geriden :D:D:D:D kıyamam yaa:d kızm siz ne izliyonuz yaaa

Kizlaaaarrrr yardim, cok kötü hissediyorum yaa elim kolum kalkmıyo, dayak yemiş gibiyim..tavsiye edeceginiz bisey warmi yaaa... bu hafta cok yogunduk, ewe gec geldim, gec yattim uykumu alamadan geri kalktim.

Back
X