kalori hesabı ile zayıflama

Merhaba kızlar bende kalori hesaplama diyetine başlayacaktim. Bu başligi gördugum iyi oldu. Boyum 1.63 kilom 68.5 hedefim 60. 2.5ay önce dogum yaptim. Umarim hedefime ulaşablirim.

Insallah canim
Merhaba kızlar bende kalori hesaplama diyetine başlayacaktim. Bu başligi gördugum iyi oldu. Boyum 1.63 kilom 68.5 hedefim 60. 2.5ay önce dogum yaptim. Umarim hedefime ulaşablirim.[/QUİnşallah ulaşırsınız yarından itibaren başlayalım o zaman
insallah ulasirsin yarindan itibaren başlayalım o zaman

Ben sabah sandviç yedim iki dilim tam buğday ekmeğiyle.120 kalori yaklaşık.

Canim sandviçın içi boşmuydu 1dilim tam bugday ekmegi 60kl zaten.

Ben sabah 10gıbi şekersiz turk kahvesi ıçtim. Snra 3saat snra ortalma 280kl klasik kahvalti yaptm. Şekersz çayla. 1lt su ıçtm şımdiye kadar. 3lt tamamlayacgm kizlar inh.

Ben öglen yemeği olarak 1 adet hamburger ekmegi=130kcal
1 dilim beyaz peynir=71 kcal
1 adet salatalik=9 kcal
1 adet domates =20kcal toplam=230kalori aldim
birde araögun olarak =2 avuc kuru üzüm yedim 100kalori

Canim sandviçın içi boşmuydu 1dilim tam bugday ekmegi 60kl zaten.

Ben sabah 10gıbi şekersiz turk kahvesi ıça 3saat snra ortalma 280kl klasik kahvalti yaptm. Şekersz çayla. 1lt su ıçtm şımdiye kadar. 3lt tamamlayacgm kizlar inh.
3 litreden fazla su icmek potasyum zehirlenmesine yol aciyormus fazla icmeyin ama suyun zayiflamada yeri buyuk ben gecen yil gunde 3 lt su icerek 1 ayda 4 kilo vermiştim hemde hiç yediklerime dikkat etmedn

3 litreden fazla su icmek potasyum zehirlenmesine yol aciyormus fazla icmeyin ama suyun zayiflamada yeri buyuk ben gecen yil gunde 3 lt su icerek 1 ayda 4 kilo vermiştim hemde hiç yediklerime dikkat etmedn

Zaten 3ten fazla ıçemem canim 3e zor ulaşiyorum. Ama uyarin icin teşekkurler.

Ben öglen yemeği olarak 1 adet hamburger ekmegi=130kcal
1 dilim beyaz peynir=71 kcal
1 adet salatalik=9 kcal
1 adet domates =20kcal toplam=230kalori aldim
birde araögun olarak =2 avuc kuru üzüm yedim 100kalori

ögunlerin guzel canim afiyet olsun. Gelişim çagindasiniz fazla zorlamamak gerek. Ben zorlayabilirim yaş geçmış:))

="vaveylaa85, post: 40593549, member: 674687"]ögunlerin guzel canim afiyet olsun. Gelişim çagindasiniz fazla zorlamamak gerek. Ben zorlayabilirim yaş geçmış:))[/QUOTE]
Oglene kadar iyiydi ama komsumuz Portakallı kek yapmis 2 dilim ondan yedim ilk gunden biraz kotu oldu ama aksam az yeyip dengeliycem

X