- 11 Nisan 2015
- 33
- 6
- 24
- Konu Sahibi snowball06
Merhaba arkadaşlar boyum 1.60 kilom 58 50 kilo olmak istiyorum hergün yediklerimi yazacağım benimle birlikte Zayıflamak isteyen varmı? ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah ulasirsin yarindan itibaren başlayalım o zamanMerhaba kızlar bende kalori hesaplama diyetine başlayacaktim. Bu başligi gördugum iyi oldu. Boyum 1.63 kilom 68.5 hedefim 60. 2.5ay önce dogum yaptim. Umarim hedefime ulaşablirim.[/QUİnşallah ulaşırsınız yarından itibaren başlayalım o zaman
Insallah canim
insallah ulasirsin yarindan itibaren başlayalım o zaman
Ben de 68 kiloyum 55 olmak istiyorum boyum 1.65 cm istersen sana katılabilirim
Yaşım 14Merhaba canim bizim boy kilo yakin yarişabiliriz.
Bu arada yaşlariniz kaç kizlar.gençlr daha çabuk kilo verir...:)
Bende 14 yasindayimd post: 40584506 .!.:Yaşım 14
Ben sabah sandviç yedim iki dilim tam buğday ekmeğiyle.120 kalori yaklaşık.
Bende 14 yasindayim
3 litreden fazla su icmek potasyum zehirlenmesine yol aciyormus fazla icmeyin ama suyun zayiflamada yeri buyuk ben gecen yil gunde 3 lt su icerek 1 ayda 4 kilo vermiştim hemde hiç yediklerime dikkat etmednCanim sandviçın içi boşmuydu 1dilim tam bugday ekmegi 60kl zaten.
Ben sabah 10gıbi şekersiz turk kahvesi ıça 3saat snra ortalma 280kl klasik kahvalti yaptm. Şekersz çayla. 1lt su ıçtm şımdiye kadar. 3lt tamamlayacgm kizlar inh.
3 litreden fazla su icmek potasyum zehirlenmesine yol aciyormus fazla icmeyin ama suyun zayiflamada yeri buyuk ben gecen yil gunde 3 lt su icerek 1 ayda 4 kilo vermiştim hemde hiç yediklerime dikkat etmedn
Ben öglen yemeği olarak 1 adet hamburger ekmegi=130kcal
1 dilim beyaz peynir=71 kcal
1 adet salatalik=9 kcal
1 adet domates =20kcal toplam=230kalori aldim
birde araögun olarak =2 avuc kuru üzüm yedim 100kalori