• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bugün kalorim 1000 ...yarından itibaren düzenime iyice giricem.Sporuma başlıycam tekrar.Misafirlerimi yolcu ettim.Tam gaz devam
Hoşgeldin canım o zaman ☺️Bende Perşembe den sonra yoğun tempoya giricem taşınma işleri vs .Tabi yine dikkat edicem yediklerime .Bu hafta pek yatarak kilo vermiyorum yani 😄Baya bir hareket olucak .

Hoşgeldin canım o zaman ☺Bende Perşembe den sonra yoğun tempoya giricem taşınma işleri vs .Tabi yine dikkat edicem yediklerime .Bu hafta pek yatarak kilo vermiyorum yani 😄Baya bir hareket olucak .
kolay gelsin tatlım.o telaşta zaten kilo alman imkansız.Bir de üstüne gelsin eksiler :KK49:

Selam kizlar bu sabah haşlanmış iki yumurta ve galeta yedim.Sonrasi hep kahve sıvı .275 kalori aldım.Geriye 625 kalorim kaldı onu da lahmacunu ayırdım.Yarin dişçiye gidicem dişim ağrıyor sanırım dolgu yapilicak .

Ben kola pek tüketmiyorum, hatta diyete başlayalı 3-4 kez içtim sadece. Kalorisi yüksek değilmiş pek. Şaşırmıştım
Ben belki 7 aydır icmedim.Ben eve asitli içecekler öyle koymuyorum.Ama uzun bir aradan sonra içelim dedik.Evet kolanın kalorisi lahmacun dan fazla gibi 3 bardak kola bir lahmacun 😀

Kızlar saçma sapan ceza almıştım, yazdığım da şu:
"Belli, ondan ülkeyi düşmandan kurtaran bir adama kin besleyecek kadar kaybetmişsiniz insanlığınızı."
Buna ceza vermişler şaka gibi. Neyse. Kuzenim geldi demiştim, Allah onu bildiği gibi yapsın.

Yan yatarak üzüm yiyen Roma imparatoru gibiyim kaç gündür. Buna rağmen ve de ona rağmen 200 gram vermişim, ama nasıl oldu da verdim muamma. Yani 75.

Bir tek bugün insani sınırlarda kaldı kalorim, 1100. Darısı diğer günlerin başına.

kızlar ben kilo bildirmeyecegim haber vereyim dedim listeden çıkarabilirsiniz
motivem hiç kalmadı artık spor yapiyorum yediğine dikkat ediyorum ona rağmen Gr değişmiyor kilom başladığım yerdeyim hep. çok moralim bozuk bu konuya. tartıyı kaldıracağım bir süreliğine

kızlar ben kilo bildirmeyecegim haber vereyim dedim listeden çıkarabilirsiniz
motivem hiç kalmadı artık spor yapiyorum yediğine dikkat ediyorum ona rağmen Gr değişmiyor kilom başladığım yerdeyim hep. çok moralim bozuk bu konuya. tartıyı kaldıracağım bir süreliğine
aypare ackerman aypare ackerman canım şimdi tabloya baktım boyuna göre kilon zaten iyiymiş.Sen korumada gibi davranmalı değil misin.
Gruba bildirim yapmayıp katılmak istemeyebilirsin ama durumun iyiymiş neyse ki.Korumada kalsan bile idare eder seni.
Tamam listeden seni kaldırırız katılmak istersen tekrar buralardayız

aypare ackerman aypare ackerman canım şimdi tabloya baktım boyuna göre kilon zaten iyiymiş.Sen korumada gibi davranmalı değil misin.
Gruba bildirim yapmayıp katılmak istemeyebilirsin ama durumun iyiymiş neyse ki.Korumada kalsan bile idare eder seni.
Tamam listeden seni kaldırırız katılmak istersen tekrar buralardayız
evet bakınca öyle gözüküyor ama benim altım var işte. bende bacaktan kilo gitsin diye devam ediyordum fakat gitmedi bir turlu .

Back
X