Kalp Atışını duyamadık :(

geçmiş olsun benden bir hafta sonra...((
benim bebeğimi patolojiye yolladılar, sonuç çıkmadı daha. genetik testi ayrı mı yapılıyor? nasıl,nerede yapılyor,devlet karşılıyor mu?

canım genetik test yaptırmak senin isteğine bağlı galiba, ssk yapıyordur muhakkak, ama 3.ü denemede yine aynı sorun olursa ozaman kanuna göre zaten o testi sen istesende istemesende zaten yaptırıyorlarmış

merhaba arkadaşlar aranıza yeni kaltılım 8 hafta 3 günlük hamileyim
bugün doktora gittim kalp atışarını gördüğünü söyledi sesi duymak istedim ama bebeğe zarar verebilir bi sorun yok dedi gerçekten zarar lı mı
içime kuşku düştü böyle bi durum yaşayan var mı

hiç öeyle birşey duymadım ben, millat can atar duymak için ve dr dinletir, ne yönden zarar verirmiş sordun mu?

yok sormadım şimdi içimde bi kuşku acaba kalp atışını duymadı mı gerçibikaç kez sordum çıkarkende bana bebek sağlıklı bi sorun yok dedi bu doktora ilk defa gittim bi gitmiycem

yok sormadım şimdi içimde bi kuşku acaba kalp atışını duymadı mı gerçibikaç kez sordum çıkarkende bana bebek sağlıklı bi sorun yok dedi bu doktora ilk defa gittim bi gitmiycem

ultrasonum eski model,sesli değil diyememiştir de zararlı demiştir. başka bir dr.a git. ben senelerce özel dr.lara ne paralar döktüm.şimdi izmirde ssk ile anlaşmalı bir özel hastaneye gidiyorum. 25 liraya hem özel muamele gösteriyorlar hem cihazlar yeni. inşallah sesi duyarsın canım, biz bebek özlemiyle yananlara da dua et hmilesin,senin duan kabul olur:)

inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin en yakın zamanda mutlu haberleribizi duyarım inşallah bende öyle düşündüm eski cihazdır böyle bir bahane bulmuştur diye işte insanın içine kurt düşüyo

Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın bu acı duyguyu. Benimde başımdan 5 umutsuz gebelik geçti en son 17 haziranda 2. dış gebeliğimi geçirdim ve açık ameliyat olmak zorunda kaldım. 30 aralıkta da 8 haftalık küretaj oldum kalbi atmadığı için ama keşke zamanında genetik testi yaptırsaydım diye içim içimi yer yaptırdım ve kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı. Zor hamile kalıyorum çünkü ilk dış gebeliğimde sol tüpümü kaybettim bununda üstüne kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim Allah beterinden korusun paranıza kıyın arkadaşlar devletin karşılamasını beklemeyin, beklemek ve ne olacağını bilememek çok acı veren bir süreç ben hiç umudumu yitirmedim sizde yitirmeyin.

pamuksel, geçmiş olsun canım.allah aynı şeyi bir daha yaşatmasın,yavrularımızı versin bize. ben de pco, insülin direnci ve hipotiroid hastasıyım. ayrı ayrı bile gebeliği zorlaştıran şeyler, bende üçü birden var genetik testlerini nerede yaptırabileceğimi bilmediğim için sordum. yeter ki sağlıkla gelsin bebeğim, varım yoğum ona feda zaten. özel labaratuvar mı, üniversite hastanesi mi, devlet mi? nereye gitmeliyim? üç tane yaşamadan yapılmıyor dedi dr. allahım yeniden yaşatmasın.

Canım devlet 3 tane küretaj yaptırmadan karşılamıyor, tüp bebek yapılan hastanelerin özel lab. yapılıyor testler ben bahçeci kliniğinin lab. yaptırmıştım mart ayında Allah inş. yüzümüze güler.

arkadaşlar bende bilmiyorum nerde yaptıracağımı genetik testi, doktoruma sorucam zaten, kadın hastalıkları hastaneside yapar sanırım, ünv. hastaneleride yapar, sadece gittiğimizde sorunumuzu anlatmamaız bence yeterli, ücretini bilmiyorum, ben haftaya yaptırıcam kısmetse, burdan sizlere yazarım nerde yaptırdığımı ve sonucumu....

Yaşadıklarınız çok büyük acı, Allahım bir daha hiçbirinize yaşatmasın inşallah. Lütfen kimse önceki mesajlarımı yanlış anlamasın tabii ki kimse evladından kolay kolay vazgeçemez. Allahım hepinize sabır, sağlık versin rabbim hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Rabbim istediğinde ol deyince her şey olur ondan dileyin ve isteyin, sürekli dua edin. Allahım evlat hasretiyle yanan kullarının hasretlerini dindirsin inşallah.

bebeğini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm gerçekten.
Allah diğerlerini size kavuşturur inşaalah.
özel hastaneye gidiyodum ben. dr ilk gebeliklerde araştırma yapmamıza gerek yok demişti.
benim de test yaptırmam gerekir mi?

bebeğini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşıyorum 8 haftalık hamileyken ultrasonda 6 haftalık göründü ve kalp atışları duyulmadı pazartesi tekrar gidicez inş duyarız bu sefer gerçekten çok kötü bi durummuş allah kimseye yaşatmasın kafayı yemek üzereyim resmen

yok canım malesef pazartesi yine duymadık salıda kürtaj oldum bebişimi aldılar patolojiye göderdiler işte şuan evde yatıyorum iAllah ım inş tekrarını yaşatmaz hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…