Kalp atışları

Evet tüp bebek dondurulmus 3.gün emriosu 7temmuz transferim olmuştu kendi doktorum 10gun önce 5+5 demişti bugünde 6+1 dedi imkansız normal gebelik icin.
6gun once ozel bi doktora gitmiştim o 6+2 demişti kalp atisi var demişti bugün tekrar onada gittim 7+1dedi ama kalp atisi bu kez duyulmuyo dedi
Allah Allah biri 6 haftalık biri 7 haftalık demiş ama ikisi de kalp atışı alamadı sanırım biraz daha bekle 7 temmuzda transfer olduysan kaç haftalık oluyo Suan

Senin tüp bebek mi canım 5+5 kem bir hafta sonra 6+1 olmadı normal Degil saflıkla ilerlemeyen bi gebelik olabilir o yüzden takip ettir mutlaka inşallah sağlıkla alırsın kucağına
7 haftalık hamile olman lazım canım bence biraz bekle bu haftalarda duymaman normal

Allah Allah biri 6 haftalık biri 7 haftalık demiş ama ikisi de kalp atışı alamadı sanırım biraz daha bekle 7 temmuzda transfer olduysan kaç haftalık oluyo Suan
Galiba 7ama iki doktor farklı söyledi bugün kendi doktorum 6+1 diğer özeldeki7+1 dedi kafam çorba oldu cuma belli olucak ama hiç umudum yok hakkımda hayırlısı

Bekle canım ümitsiz olma tam 7 haftalık olman lazım ben 7+5 te doktor dinletmedi gösterdi 12 haftalık dinletecekmiş

Back
X