Kalp atışlarını duyamadık normal mi acaba

parlar1106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
41
10
3
30
Merhaba ben 7 haftalık hamileyim bugün ilk kez ultrasonda bebeğimizi görmek için gittik bebek görünüyo herşey çok güzel ama kalp atışları yok :( Çok morelim bozuldu 2 doktora sordum normal haftaya tekrar bakarız strese girme dediler ama elimde değil çok korkuyorum 7.haftada benim gibi duyamayan var mı acaba :(

Merhaba endişelenme kalp atışları için 8 ci hafta çağırır doktorlar bende 8 ci haftada duydum kalp atıslarini

Canim 1 hafacik daha bekle kendini strese sokma 8. Haftada duyanlar cok :nazar:
Umarım öyle olur kaç gündür yatamıyorum düşünmekten sürekli dua ediyorum hiç bir belirtimde yok ne midem bulanıyo ne başım dönüyo bazen hamile olduğumu bike unutuyorum inşallah duyarız haftaya teşekkür ederim

bizde 8 de gormustuk daha minik oldugundan normaldir insallah haftaya gittiginizde duyarsiniz

Merhaba ben 7 haftalık hamileyim bugün ilk kez ultrasonda bebeğimizi görmek için gittik bebek görünüyo herşey çok güzel ama kalp atışları yok :KK43: Çok morelim bozuldu 2 doktora sordum normal haftaya tekrar bakarız strese girme dediler ama elimde değil çok korkuyorum 7.haftada benim gibi duyamayan var mı acaba :KK43:
BEN DAHA KESEYİ BİLE GÖRMEDİM

Merhaba ben 7 haftalık hamileyim bugün ilk kez ultrasonda bebeğimizi görmek için gittik bebek görünüyo herşey çok güzel ama kalp atışları yok :KK43: Çok morelim bozuldu 2 doktora sordum normal haftaya tekrar bakarız strese girme dediler ama elimde değil çok korkuyorum 7.haftada benim gibi duyamayan var mı acaba :KK43:
Bende 7 haftalık hamileyim ve bebeğimin kalp atışını hala duyamadım çok ağladım çok üzüldüm ve yarın doktor randevum var inşallah yarın duyarım bebeğimin kalp atışını. Herşey gönlümüzce olur inşallah.

Bende 7 haftalık hamileyim ve bebeğimin kalp atışını hala duyamadım çok ağladım çok üzüldüm ve yarın doktor randevum var inşallah yarın duyarım bebeğimin kalp atışını. Herşey gönlümüzce olur inşallah.
İnşallah duyarsınız merak etmeyin ben 1 hafta sonra gittim ve çok şükür duydum kalp atışlarını içiniz rahat olsun doktorda bana 9 haftaya kadar duyulmayabilir korkma dedi sizde duycaksınız inşallah bende 8 haftalık gittiğimde ilk geçtim ultrasona duyamadı git bol bol su iç tuvalete sıkış iyice öyle gel dedi öyle yaptım ve çok şükür duyduk inşallah sizde duyarsınız

İnşallah duyarsınız merak etmeyin ben 1 hafta sonra gittim ve çok şükür duydum kalp atışlarını içiniz rahat olsun doktorda bana 9 haftaya kadar duyulmayabilir korkma dedi sizde duycaksınız inşallah bende 8 haftalık gittiğimde ilk geçtim ultrasona duyamadı git bol bol su iç tuvalete sıkış iyice öyle gel dedi öyle yaptım ve çok şükür duyduk inşallah sizde duyarsınız
İnşallah inşallah duyarım . İçim rahatladı biraz da olsa teşekkür ederim

Back
X